40p510A5A第:0a白ew1w通ad生事而受到尊敏”。放填adig4Tu23折】报指空后的名可me广可知,此处应用形容词修饰名同肌一。首0.central考查词性转换W:What a shamr abou yorM:Yes,it wae bad lock I sppone(Text 3)central第四部分M:I don't hke dhis chicke.4动第:Yoh山adat.Taed第一节The upie of my pech toayh SfetyIt is o doubt that ho seyisGood aftemoon,everyone!(Ted 4)Theregl小e一drelae toeheatyndthehappnfffBut oM:Thank yoo.You are so kind.Bthow(Tex 5)relatedW:Hi,Harry.You'm taking s caeFirstly.to improve school sfety,we should keep our classrooms.hallways and other scholsafety?M,m、And I have asked Mas tobrText 6)reorganized and free of harards.Secondly,the last peronleave the classroomms keep locksW:Heln.Could you please是etoall doors and windows.Thirdly,raise fire sety awareness While fire drills can seem repetitiveatM:Certain山y,Maa.A山,ergpractice them seriously can cause the difference between safety and danger in the event of a fito leave at 12:30 p.m.but it has bere ccan change there for Notingham.practicingW:No.I don't want to change traiemergency.Lastly,tum off all eleetrical equipmentassoon as we don't use themM:We have a train at 6:30 p.mtW:】will have to take that thenLet's take action right now but make our own contrbution to creating the safe campus!and(Text 7)Thanks for your listening.M:Wom,look at all these bo】第二节W:Sh.,-門ease keep your viceOne possible versionM:Okay.I'm sorry.I want a bookDear Chris,W:If you know the author,I can phghthe Beijing Winter Olympics havem toendtforirrtsM:Thanks.By thew即,Tdehigh.So Id like to invite you to join the ski club ouschool.student here.First of ll,skiing coeokeeping f balance.Morover it provides usan oppW:All you need is your studentteSkiersre able o beathe r r hichis benefic promote phyaicaM:How maty books am Iallowedand relieve learning stress.W:You can keep two books aaTheecabeddhe e Afer thal yo shuld ill iread within the libraryn jining the db Then yo can mbeleM:Thank you.Frida(Text8)We are looking forward to your participation.W:We are having道ashion shM:Great!What are you helgingStudentsUnW:I'm doing the make-ap.Aten英语(五)Soh加isfinding CD.to plary i the第一部分M:Is Sarah helping?1-5 BBBCB 6-10 BCACB 11-15 BCRCC 16-20 BACCBW:She is deciding what everyone听力部分原精M,Wel、will she be good盖hTat1))afterwards?W:This dresos e How much is it?F:Ys、Csg自Mhepe buayheidon't know how many tickets wereM:ldu年me美语参考答案第32页8
2.What can we know from the third paragraph?A.Takamizawa got strong support from her familyB.Takamizawa's grandchildren loved her a lot.C.Natsuko was Takamizawa's granddaughter and only English teacher.D.Natsuko taught Takamizawa English mainly by talking with her.3.What does the underlined phrase "This situation"in paragraph 4 refer to?A.English is not the first language in Japan.B.The level of English spoken in Japan is relatively low.C.Younger generations in Japan welcome English.D.Japanese people become open to the rest of the world.4.What is the main idea of the passage?A.Where there is a will,there is a way.B.It is never too late to learn.C.The early bird catches the worm.D.Two heads are better than one.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了日本91岁的奶奶Takamizawa为了做好2020东京奥运会的志愿工作,在孙辈的鼓励和帮助下学英语的励志故事。l.C细节理解题。根据第二段But Takamizawa had not been able to learn the language..English was bannedbecause it was the enemy's language.可知,Takamizawa年轻时没能学英语是因为在第二次世界大战期间,英语因为是敌人的语言而被禁止学。2.A推理判断题。根据第三段Takamizawa said her grandchildren helped persuade her..We will teach you oneword a day.可知,她的孙辈说服并且帮助她学英语,因此推断她从家人那里得到了很大的支持。3.B词义猜测题。根据第四段Japan ranks49 th among countries where English is not the first language.可知,“This situation'”指的是日本的英语口语水相对较低。4.B主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了日本91岁的奶奶Takamizawa为了准备东京奥运会的志愿工作,在孙辈的鼓励和帮助下学英语,她的故事体现了“活到老,学到老”的精神,这也是本文的主旨。BThe US government has come out with new advice for Americans about how much exercise they should geteach week.In 2011,the US government came out with its first set of exercise advice,called Physical Activity Guidelinesfor Americans.The guidelines were based on research by scientists into how people could stay healthy by beingactive.Since 2011,scientists have learned more about how helpful exercise is.For example,they've learned thatbeing active can make it much less likely that someone will suffer from illnesses.Exercise also makes peopleworry less,sleep better,and makes their brains work better.So,now,ten years later,after the government hasstudied the findings,they've come up with a new set of guidelines.Much of the advice is the same as it was in 2011,but there are a few changes.One change is that thegovernment has added activity guidelines for children aged 3 to 5.This was not included in 2011,because youngerchildren were usually very active then.But now,as young children spend more time looking at screens,they aremoving less.The government says that children between 3 and 5 should have at least three hours of active playa day.For children aged 6 to 17,the guidelines have not changed much since 2011.The government says they should get atleast an hour of medium to very active movement every day.Most of these activities should be strong enough to raise theheart rate.Children should also do activities that build muscles at least three times a week.In 2011,the government said that adults should get at least 150 to 300 minutes of medium strength activityevery week.But only 20%of Americans actually move that much.Now based on new scientific findings,thegovernment says that even short periods of movement that raise the heart rate are helpful.The government is starting a program called "Move Your Way",which it hopes will help encourageAmericans to get healthier by meeting these movement goals.5
GLOBALR2 EGLSB1.What can we learn about Montgomery and学美径报社Dailey?EARNING ENGLISHA.They were in the same school club all thece 1time.B.Their friendship was built on sharedinterests.报纸课件新课程C.They both showed a great talent for cooking.高一江苏(N)D.Their childhoods were pretty tough.第25期A版A2READING COMPREHENSIONAMontgomery and Dailey first met as footballA2.What did the two's experiences in paragraph 3players on the Hilltop Hawks,a top youth programsuggest?A.They took different paths.in the Cincinnati area.They played in differentB.They failed to keep their word.teams,but they often practiced together.A fewC.They had little time to see each other.years later,.Montgomery transferred(转学)toDailey's middle school and the two built a closeD.They both gave up their childhood dreams.relationship.The two longed to make the NationalFootball League (NFL).翻译:有一天,当他们在看烹饪节目时,他们达成D3.What does Montgomery want to express in the「一个口头协议,如果他们中的一个进入了职业橄last paragraph?榄球大联盟,另一个人将成为他的私人厨师。A.He doesn't pay much attention to his diet.分析:as they were watching cooking shows是as引导的时间状语从句。that if one of them made the NFLB.He wants to help Dailey realize his dream.the other would be his personal cook是that引导的同C.Dailey gains popularity among the players.位语从句,其中包含一个引导的条件状语从句。D.Dailey helps keep him in healthy condition.One day,as they were watching cooking shows,B4.What can we mainly get from the text?they came to an oral agreement that if one ofA.Action speaks louder than words.them made the NFL,the other would be hisB.Childhood words finally come true.personal cook.C.Modesty helps one to go forward.D.Nothing is impossible to a willing heart.While Montgomery was at lowa State②University for free,Dailey spent two years atCincinnati State Technical and Community Collegestudying to become a professional cook.AtMost of the UK's phone boxes are brightuniversity,it took Montgomery four games to makered but in Hull,in East Yorkshire,those thathis mark in his school football team,the Cyclones.remain are a cream-white color.They're soGiven his outstanding performance,Montgomeryrare that some of the boxes are now Grade-IIwas admitted to the NFL in advance.Later,after thelisted,which means they're protected fromChicago Bears took him in the third round of thebeing changed or knocked down because of2019 draft(运动员选拔制,ontgomery invitedtheir historical importance.Dailey,whose football career ended in high school,to be his personal cook.Montgomery was one of five backs to the top 200in each of the past four seasons.He takes his diet and翻译:在19世纪最初发明电话时,它们都是连接到attention to nutrition as a big reason for his health.地下的电线上,通过电子方式传输语音。"Being with Dailey is probably the main reason whyI'm able to achieve my goal in football because helike most of the country.When telephones were firstgives me a lot of support in eating,"said Montgomery.invented in the 1800s,they were all connected up to"We're doing it the way that we said we were goingwires(电线)in the ground which transmitted(传送)to,”Montgomery added.“We said that we'd helpyour voice electronically.This is still how Wi-Fieach other.We need each other in order to achieve分析:When telephones were first invented in theour own success.That's the funny thing.It's like yin1800s是when引导的时间状语从句。whichand yang.In other words,you need one to make thetransmitted your voice electronically是which引导的other work.”定语从句,修饰先行项wires。.1
1、2022-2023学年江西省“三新”协同教研共同体高二(下)联考数学试卷
(2)由(1)知,对于公司甲,2406e+19+9602240-25+9600=280当且仅s16当x,即x=4时取“=”,则当左右两侧墙的长度为4米时,公司甲的最低报价为28800元,对于乙,函数6
2、2023年江西省三新协同教研共同体高二联考(WLJY2305)语文答案
同,这是三。狄道、陇西、南安、祁山各地都应当有人守卫,他们是专门进攻一处,而我们却分守四方,这是四。他们从南安、陇西进军可以就地食用羌人的粮食,如果向祁山进军,那里成熟的麦子有千顷之多,足以成为他们的
1、牡丹江二中2023-2024学年度第一学期高三第四次阶段性考试(9089C)地理.
1、2023届四川省内江市资中县二中高三适应性检测语文试题
贵州省高一年级联合考试追求目标。指出:“古往今来,中华民族之所以在世界有地位有影响,不是靠穷兵心黩武,
2、北京市二中2022-2023高二下学期期末化学试卷
五唯中考试题研究·化学(安徽)硫,据此书写化学方程式,要注意反应条件,并配。10.Fe+CuSO,Cu+FeS0,铁丝表面有红色固体物质(4)稀释浓硫酸的操作中由于浓硫酸溶于水放出大量的生成(或铁丝
3、2022-2023江西省吉安二中七年级(下)期中历史试卷(含解析)考试试卷
江苏省扬州中学10月周练高三历史答案一、选择题1王国维在《殷周制度论》中认为某制度是“任天者定,任人者争,定之于天,争乃不生”。下列最能体现该制度的是()A.邦内甸服,邦外侯服B.嫡庶有别,毋易庶子C
4、2022-2023陕西省西安市鄠邑二中高二(下)期末历史试卷(含解析)考试试卷
年,部分参加过甲个战争的目本老民想移民美国夏威夷,对此,美国夏威夷海关官员多绝其上岸,几份美国报纸也对此表示谴责。此外,(组约先取显发行人詹姆斯登也表达日本移民大量酒人夏威夷的反对。据此可知,甲车中目
5、贵州省毕节二中2022年秋季学期高一年级期末考试(3250A)英语
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分》 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳 选项。选项中有两项为多余选项。 Nishit Sharma takes a heavy bag eve
1、2023年江西省三新协同教研共同体高二联考(WLJY2305)语文答案
同,这是三。狄道、陇西、南安、祁山各地都应当有人守卫,他们是专门进攻一处,而我们却分守四方,这是四。他们从南安、陇西进军可以就地食用羌人的粮食,如果向祁山进军,那里成熟的麦子有千顷之多,足以成为他们的
2、2022-2023学年江西省“三新”协同教研共同体高二(下)联考数学试卷
(2)由(1)知,对于公司甲,2406e+19+9602240-25+9600=280当且仅s16当x,即x=4时取“=”,则当左右两侧墙的长度为4米时,公司甲的最低报价为28800元,对于乙,函数6
,本次大会通报表扬各种优秀企业,说明我省坚特什么经济制度?《2分)【4为我雪空类金业重好地优在环演你会管胶附整料什么建议?《生分)【民主春风株神州并局之年课金网】门门14分>之年空电13日、第十州属全国人民代表大会第一次会设在北京人民大会欢性利阴精,某校团委在校用微做公众号及时进行了会议报道,引发学生关注并热烈讨论。请你参与并面等代表构成※。网被道一:辣携〔第十三高金国人民代表大会第五次会汉头于第十四属金国人民代表大会代表名颜和达举问题的决光,第十四名金国人民代表大会少数民族代表名颜为60名在右,人口不足万人的独龙族、路巴族等都有自已的代表,生人《1)景道从一个侧面反映我国在处理民族关系上坚持什么方针?2分)以具小所故,第丽※全过程民主※报道二:在十四届全国人大次会议上,从关注国产芯片,到“点题”现代设施农业,从关心新安小学的孩子们,到琴画“强富美高”江苏新蓝图;全国人大代表们通过“代表通道”与记者“画对面”:部长们通过“部长通道”直面关切;在审议立法法修正草案中,代表们积极建言献策,修正草案共作了16处修改,其中实质性修改8处,最终修改立法法的决定获高票通进。容来图复(2)感受十四届全国人大会议上的这些具体工作,你对中国特色社会主义民主有了哪些更深的感悟(4分),次业省,功回言中高近是大省※热点聚焦※量高米玉麦儿公008鞋报道三:第十四届全国人民代表大会第一次会议审议批准了国务院机构改草方案。改苹后,国务院办公厅外,国务院设置组成部门仍为26个。重新组建科学技术部深化地方金融监管体制房革、组建国家数据局等,中央国家机关各部门人员编制统一按照5%的比例进行精减,收回的编制要用于加强重点领域和重要工作。(3)结合所学知识,谈谈国务院机构改革有什么重要意义。(4分)出突更式工爵会心不克5大不会兰※复兴有我※式南县州果议美:合中C报道四:中共中央、国家主席、中央军委主席远在会上发袁重要讲活他强调,我们要只争朝夕,坚定历史自信,增强历史主动,坚持守正创新,保持战略定力,发扬斗争精神,勇于攻坚克难,不断为强国建设、民族复兴伟业添砖加瓦、增光添彩。(4)校团委准备结合本次大会,由学生会组织一次“民族复兴有你有我”的主题宣讲活动,假如你是校学生会主席,你准备做哪些工作?(4分)决人个不,空天00,口仿真极品试卷·道德与法治(四)第4页
1、四川省大数据学考大联盟2024届高三第一次质量检测文科综合试题
1、四川省大数据学考大联盟2024届高三第一次质量检测文科数学试题
1、四川省大数据学考大联盟2024届高三第一次质量检测文科数学答案
1、百
2、四川省大数据学考大联盟2024届高三第一次质量检测文科综合答案
1、四川省大数据学考大联盟2024届高三第一次质量检测文科数学答案
1、百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(三)3文科数学(全国卷)答案
1
3、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024.2)化学试题
1、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024.2)化学答案
1、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024
4、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024.2)语文答案
1、2024届四川省陕西省川陕名校高三7月月考英语试题
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、
5、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024.2)历史答案
1、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024.2)英语答案
1、2024年四川省大数据精准教学联盟2021级高三第一次统一监测(2024
1、昆明第一中学2024届高中新课标高三第七次高考仿真模拟文科综合答案
1、高三2024年全国高考·仿真模拟卷(五)5政治AN答案
1、高三2024年全国高考·仿真模拟卷(四)4政治AN答案
1、湖南省2024年普
2、昆明第一中学2024届高中新课标高三第七次高考仿真模拟文科综合试题
1、昆明第一中学2024届高中新课标高三第七次高考仿真模拟文科综合答案
1、高三2024年全国高考·仿真模拟卷(五)5政治AN答案
1、高三2
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考地理试题
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考地理答案
1、重庆市2023-2024学年度高一上学期期末七校联考数学答案
1、重庆市部分区
2、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考英语答案
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考化学答案
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考生物答案
1、重庆市七校联盟20
3、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考地理答案
1、重庆市2023-2024学年度高一上学期期末七校联考数学答案
1、重庆市部分区2023~2024学年度高一第一学期期末联考数学答案
1、[
4、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考化学答案
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考生物答案
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考地理答案
1、重庆市2023-2
5、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考生物答案
1、重庆市七校联盟2024年高三下学期第一学月联考地理答案
1、重庆市2023-2024学年度高一上学期期末七校联考数学答案
1、重庆市部分区
1、湘豫名校联考2023-2024高三上学期8月入学摸底考试历史试卷(含解析)考试试卷
大城19.阅读材料,完成下列要求。(13分)形势材料解读史料,获得历史认识,探子史料表象背后的意蔬,是历史学的魅力所在。表2指述了命根近代中国公共卫生观念的发展演变状况。表2败,出处国共史料我国人谓疫
2、全国名校大联考 2023~2024学年高三第五次联考(月考)试卷生物试题
1、全国名校大联考 2023~2024学年高三第五次联考(月考)试卷地理XGK-A试题
1、全国名校大联考 2023~2024学年高三第五次联考(月考)试卷地理XGK-
3、超级全能生·名校交流2024届高三第三次联考(4189C)英语XX试题
31.B。推断。本文主要谈论了说话的艺术性,故最可能来自报纸的文化版块。D篇主题语境:人与社会—文学本文是记叙文。本文主要介绍了美国著名诗人罗伯特弗罗斯特的生简介及其作品。32.C。理解具体信息。根
4、2024届湖北省部分名校高三新起点8月联考政治y试题及答案
扩张的危害,对其实施行效监管,将造成不可估吊的后果。上述材料蕴含的哲学道理是()①矛盾双方相互贯通,在一定条件:下可以相互转化②评价事物既要抓住矛后主要方面,又不能忽视次要方面③同一事物的矛盾在不同发
5、[名校教研联盟]2024届高三12月大联考理科综合(全国卷)试题
全国©©所名校高考模拟金典卷(3)160(2分)4000(2分)(4)1.45mA(2分)1.10×1032(2分)2.90V(2分)解题分析(1)根据欧姆表原理可知,内置电源的正极应接黑表笔,红表笔
点(Don't take it too hard)。你已经进步很多了。8.B。考查定语从句。此处缺非限制性定语从句的引导词,先行词是逗号前的整个句子,且从句缺主语,故用which作关系代词。9.D。考查状语从句。句意:他真的很聪明;他用一种很简单的方式向我解释了这个复杂的答案,结果我很容易地理解了它。so that引导结果状语从句。l0.D。考查非谓语动词。句子主语scientists与analyse构成逻辑上的主动关系,且analyse的动作发生在drew动作之前,故用现在分词的完成式。11.C。考查情态动词。句意:那时每次我遇见简的时候,我们就会彻夜不眠,谈论两个人都感兴趣的各种不同的事情。would表示过去惯性的动作。12.B。考查动词的时态。根据句意可知此处是指过去某个时间点正在发生的事,故用过去进行时。13.A。考查名词性从句。第一句内容表示原因,第二句内容表示结果,故用why引导表语从句。14.A。考查强调句。本句强调的是only when引导的时间状语从句。根据强调句的结构“itis+被强调部分+hat.”可知答案为hat。l5.B。考查虚拟语气。本句是一个错综时间虚拟条件句,根据从句中的hadn’tmissed、lastnight可知,从句与过去事实相反,再根据主句中的now可知,主句与现在事实相反,故主句谓语用would be doing结构。完形填空导语本文是一篇夹叙夹议文。作者用自己的亲身经历告诉我们,让孩子参与家庭的决策可以帮助他们今后做出明智的选择。l6.B。根据Why?I had no idea.可知,作者不知道父母为什么做这样的决定,她的哥哥姐姐也“不知道”。l7.D。根据Why?I had no idea..可知,父母做出这个决定时没有和家人进行“讨论”。l8.D。根据and settling into a new neighborhood可知,作者全家要搬到一个新社区,故他们要“收拾”东西。l9.A。根据my parents decided to move house以及without.可知,作者没有参与讨论,她几乎看不到父母为自己和家庭所做的“选择”。20.C。根据第一段的内容及第三段中的my dad.me the decision-making可知,在作者小的时候,父母从不告诉她如何做出决定的,直到她年龄大一些,父亲才让她知道决策过程。由此可知,作者很小的时候,父母做出人生重大决定的“过程”是个谜。2l.B。根据.of their arriving at big decisions was a mystery可知,她不清楚父母做出决策的过程。由此可知,父母没有跟作者“分享”过他们的想法。22.A。根据.of their arriving at big decisions was a mystery可知,父母做出决定时没有让孩子们听见,故他们坐在桌边互相“耳语”。23.D。根据上文可知,父母在做出决定时没有让作者参与讨论,故孩子们不被允许“积极地”参与决策。24.B。根据I could hear my parents debate.new car.可知,父母亲以前互相耳语,现在让作者听他们辩论,故随着年龄的增长,情况发生了“改变”。25.C。根据.and then analysing all of them before getting an answer..可知,父亲开始向作者“展示”他在工作中使用的决策方法。26.A。根据上文内容可知,父亲在纸上“写下”利与弊并进行分析,最后做出决定。27.B。根据上文可知,父亲给作者教的那些“规则”是很有用的。28.C。根据上文内容可知,掌握规则和策略是一回事,但在现实生活中“运用”规则和策
L,根据句意及汉语提示,用合适的单词填空。1.根据图片提示,用适当的介词或短语介词完成句子。每空词数不限。第三节1.We have to change(更换)to Bus No.27 at Yingze叉Stop.2.-Excuse me,sir.You can't park here and here isyour ticket(罚款单).综合练1.-Do you see my basketball,Simon?-Look!It's under the chair.-I'm sorry.2.Linda is hiding(躲藏)behind the door when her3.Last(最后),I'd like to thank you all for coming.brother comes in.4.You should (return the book to the library on3.There is a tall tree between Lisa and Jimmy.time.4.Molly is sitting in front of Betty.5.The sign(指示牌)“on the wall means5.From the map,we can see that the police station isgyou can't eat or drink here.across from the supermarket山.根据汉语提示完成句子,每空词数不限。Ⅱ.下列各句均有一处错误,请找出并改正综1.There are some Coke in the bottle.第三节1.Mom always tells us to look both ways beforeare→iscrossing the street..(看两边)2.All Sally and I live in the apartment building.2.She often gets hurt when cooking in the kitchen.练Al→Both(受伤)3.Excuse me,where is the way to the TV station?3.My sister often puts her shoes in the wrong place.where-→which(在错误的地方)4.Go along this street to the end and then go cross the4.We have to wear seat belts(系安全带)to keep safebridgewhen driving.(保证安全)cross→across(或者直接去掉go)5.You may lose your life/lives if you run the red5.-How much juice is there in the glass?light..(失去生命)Only a few.few→little山,从方框中选择恰当的句子填空,补全对话。V.根据情景提示,用英语完成下列各题。A.You can't miss it.第A:Good morning.Welcome to David's Shop.1.当你想表达感激之情时,可以这样说:B:Good morning.Are there any bananas?B.OK.Here you are.A:Yes.(1)EC.How can I get there?Thank you very much/Thanks so much合练B:Two kilos.How much are they?D.Is there a bank near here?2.你想知道警察局是否在银行对面,可以这样问:A:16 yuan.E.How many kilos would youIs the police station across from the bankB:(2)Blike?3.当路人向你询问去博物馆的路时,你可以这样回答:A:Sorry,.we don't accept US dollars(不收美元.B:Well,where can I change some money?(3).DSorry,I don't knowA:Yes,there is one not far from here.4.你想知道动物园离这儿有多远时,可以这样问路人:B:(4)CHow far is the zoo from hereA:Go along Green Street to the end and turn right.You'llsee Xinhua Bookstore.5.你想提醒爸爸不要酒后开车,可以这样对他说:B:Then?Don't drive after drinkingDad.A:The bank is just next to the bookstore.(5)AgB:I see.Thank you.V,按要求完成下列句子,每空一词。V,阅读下面短文,根据语境、音标或所给单词的提示,在每个空格内填入个恰当的词,要求所填的词意义准确、形式正确,使短文意思完整1.Could you tell me how to get to D&M Swimming综行文连贯。Center?(改为同义句)Hi,I'm Julia.I'm from(1)America(American).My parents三节(2)andI live in the city center,but my grandparents live in a treeCould you tell me thewayto D&Mhouse in the countryside.They (3)think (think)the city center isSwimming Center?练too noisy.Look!The house in the picture is(4)theirs (their).2.You can't be late for tomorrow's meeting.The house is in five big (5)trees (tree).In front of the house,there are two chairs and a table.My grandmother always(6)sits祈使句)(sit)there to get some fresh air.Don't be late for tomorrow's meeting.The tree house is(7)a beautiful house with two floors.Thereare many rooms.On the(8)first (one)floor,there is a kitchen,a3.The police station is only 500 meters away fromdining room,and a living room.On the second floor,therehere.(对画线部分提问)(9)are(be)three bedrooms,a study,and a bathroom.Every year,How far is the police station from here?we visit my grandparents and live in their tree house(10)forabouttwo months.We always have a happy time there.V,根据短文内容,从方框中所给的选项中,选出能填入空白处的最佳选项。Dear Lucy,第Welcome to my town for a visit.(1)B This Saturday,I have aswimming game at the city gym,so I can't go to the railway station.Luckily4.Sunshine Junior High School is on Green Street.(幸运地),the railyvay station is not far from thecity gym.You can come to the(对画线部分提问)合练gym to meet me.(2)CWhere is Sunshine Junior High School?When you walk out of the station,please turn right.(3)D Take BusNo.201 to Shiji Garden.Thereare two stops between the two places.After5.You should be quiet in the library.(改为祈使句)getting off the bus,walk along Zhongshan Road until you get to the firstBe quiet in the library.crossing.There are lots of cars on the street.(4)A When the light isgreen,cross thestreet.Walk on forfiveminutes and you'll see the city gym onyour right.(5)EHope(希望)to see you soonA.Be careful.please!Yours,B.I have to say sorry first.LukeC.Now let me tell you the way to the gym.Then you will see a bus stop.You can find me on the third floor3
1、铭师文化 2023~2024学年安徽县中联盟高三12月联考物理试题
1、铭师文化 2023~2024学年安徽县中联盟高三12月联考物理答案
1、铭师文化 2023~2024学年安徽县中联盟高三12月联考政治答案
2、安徽省2023-2024学年高二第一学期期末联考(242423D)语文答案
1、衡水金卷·湖南省2022-2023学年高二下学期期末联考历史答案试卷答案答案
1、衡水金卷·湖南省2022-2023学年高二下学期期末联考化学试题试卷答案答案
3、安徽省2023-2024学年高二第一学期期末联考(242423D)数学答案
1、衡水金卷·湖南省2022-2023学年高二下学期期末联考政治答案试卷答案答案
1、衡水金卷·湖南省2022-2023学年高二下学期期末联考政治试题试卷答案答案
4、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考生物答案
1、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考生物(90分卷)答案
1、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考地理(90分卷)答案
5、安徽金榜教育 2023-2024学年高二1月期末联考政治试题
1、【热荐】安徽金榜教育 2023-2024学年高二11月期中联考化学x试卷
1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·化学[24·G3DY·化学-R-必考-QG]
1、百师联盟 2023~2024学年高二1月大联考历史(90分卷)试题
1、百师联盟 2023~2024学年高二1月大联考化学(90分卷)试题
1、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考化学(90分卷)答案
<
2、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考政治(75分钟)试题
1、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考政治(90分卷)试题
1、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考生物(90分卷)试题
3、[百师联盟]2023~2024学年高二1月大联考语文答案
1、百师联盟 2023~2024学年高二1月大联考语文答案
1、天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)语文试卷答案
4、天一大联考 焦作市普通高中2023-2024学年(上)高二期末考试物理试题
1、河南省开封五校2023~2024学年高二上学期期末联考(242555D)物理试题
1、安徽省阜南县2023~2024学年第一学期高二期末联考物理试题
5、“天一大联考·齐鲁名校联盟”2023-2024学年高三年级第四次联考语文试题
1、“天一大联考·齐鲁名校联盟”2023-2024学年高三年级第四次联考物理试题
1、“天一大联考·齐鲁名校联盟”2023-2024学年高三年级第四次联考物理答案
1、天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)数学f试卷答案
基础题与中考新考法·九年级·全一册·数学1a-b+3=0,a=-4有解得a+b+3=4,36=2解得01,b=2,:抛物线的解析式为少=4132x+1..a=-1,由甲同学给的数据a=-1,c=3是正
2、天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)数学f试卷答案
大一轮复学案数学2.D11.CD对于A,S=“第一次摸到红球”,R=选C.3.D随机事件包含的样本点有(1,2,3)“两次都摸到红球”,则R二S,A不正确;5.C22可拆成1+21,2+20,3+1
3、安徽金榜教育 2023-2024学年高一1月期末联考化学(B卷)试题
1、【热荐】安徽金榜教育 2023-2024学年高二11月期中联考化学x试卷
1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·化学[24·G3DY·化学-R-必考-QG]
4、2023-2024学年河北省高二邯郸六校联考(24-242B)生物
1、【热荐】2023-2024学年河北省高二邯郸六校联考(24-242B)化学x试卷
1、【热荐】内蒙古2023-2024学年高一年级上学期11月联考化学x试卷
5、安徽金榜教育 2023-2024学年高一1月期末联考生物试题
1、【热荐】安徽金榜教育 2023-2024学年高二11月期中联考化学x试卷
1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·化学[24·G3DY·化学-R-必考-QG]
1、山东省淄博市2023-2024学年高三阶段性诊断检测(淄博二模)试卷及答案试题(语文)
一以高飞文率不成者不以洗份道袋不厚者不可以使民放长不烟者不可以烦大臣金生使然不远干里不是装不可以资界不书十上说不行限之意格喷金男天尽月三绝去奏而归服膝度露喷书拉主,形容枯稿西同浆黑共有次色刻州家店在发
2、山东省淄博市2023-2024学年高三阶段性诊断检测(淄博二模)试卷及答案答案(语文)
永州教育最新资讯。===============湖南中高考联考真题资料..og本地家长社群交流进群交流湖南初高中名校推荐添加小编微信5湖南高考志愿填报备注地区+年级潇湘名校通推荐永州中小学升学资讯▣分
3、[淄博二模]山东省淄博市2023-2024学年高三阶段性诊断检测试卷及答案答案(语文)
-
5.参观完烈士陵园后,同学们的心情久久不能复,纷纷表达了对烈士的敬仰和感恩之情。小读(文也抑制不住自己激动的心情,参与发言。请你帮助他写一段话,并使用一种修辞手法。(2分)现小王:青山埋忠骨,碧血染红旗。人们永远不会忘记那些为国牺牲的烈士们,是他们的牺牲换1-)来我们今天的幸福生活。材米小李:英雄永远是民族最闪亮的光标。是他们用自己的鲜血染红了五星红旗,感谢他们为我们中文名今天的幸福生活所做的伟大牺牲。卧文名小文:别名【黄帝陵谒祖】黄帝陵,是中华民族始祖轩辕黄帝的陵寝,号称“天下第一陵”“华夏第一陵”,历时店位于陕西省延安市黄陵县城北桥山。道位54月4日上午,由陕西省人民政府、国务院台湾事务办公室、国务院侨务办公室和中华全国归国华侨联合会共同主办,以“铸牢中华民族共同体意识,奋进中国式现代化新征程”为主题的甲辰候特点(2024)年清明公祭轩辕黄帝典礼在陕西省黄陵县轩辕广场举行。材料6.学生会组织学生观看了直播,小文同学为校报转载了新闻稿,请你帮他解决相关问题。(3分)六-,下①被誉为“中华第一陵”的黄帝陵,是轩辕黄帝的陵寝所在地。②甲辰(2024)年清明公祭轩辕难出,公黄帝典礼,相较于往年呈现出更加突出典礼时代性、参祭广泛性、形式多样性、活动丰富性等特日123日中国天点。③甲辰(2024)年清明公祭轩辕黄帝典礼把“寻根、溯源、凝心、铸魂”为主(冒)吸引了港澳台同会4月4胞、海外侨胞代表等参与。J和外发布(1)请提取第①向的主干,写在下面的横线上。(1分)由于太交时间是(2)第②句有一处标点符号使用错误,请将修改意见写在下面的横线上。(1分)分是上午:2在二十(3)第③向有语病,请将修改意见写在下面的横线上。(1分)年青明节被祭妇墓还员7.观看典礼后,同学们心情非常激动,又组织了相关的活动,请帮助小文完成下列活动。(5分)【材料三(1)请将活动主题“中华文明源远流长”,用正楷字书写在下面的田字格中。(1分)国折目的地期安的主都渭南、宝鸡(2)校学生会打算采用视频连线的方式采访参加了本次典礼的台湾青年许良任,小文作为联假日期间络员要联系他商讨采访事宜,请你补全下面的对话。(2分)春入长安”小文:30春季郁金许良任:好的,没有问题。我明天晚上八,点到十点有空暨届纸鸢文携程数据(3)参加本次活动后,同学们都拿起了笔,用文字书写自己的感受。校报收到了许多来稿,打博院、陕西历算出一期清明专刊,请你为本次专刊起一个名字,并简述理由。(2分)“朋春醒万刊名:理由:材料四】2024年陕西省初中学业水语文全真模拟卷(QX二)A-3-(共8页)观7万余人浅
1、高考必刷卷·2024年新高考名校名师联席命制押题卷(三)生物试题
1、高考必刷卷·2024年新高考名校名师联席命制押题卷(六)文数试题
2023届陕西省第四次模拟考试4丹麦化学家索伦森是首位建立PH值概念的生化学家,他把H值定义为PH一-g
2、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)试题
1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案
1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生
3、[名校之约]2024届中考导向总复模拟样卷 二轮(一)1历史答案
1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2数学答案
1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2数学·Ⅰ卷答案
4、[非凡吉创]2024届高三年级TOP二十名校仿真模拟一英语试题
1、全国名校2024届高三月考滚动卷[全国名校联考·政治(X)](二)2答案试题(更新中)
8.中共二十大报告提出,规范收入分配秩序,规范财富积累机制,保护合法收入,调节过高
5、耀正文化 2024届名校名师信息卷(二)2试题(生物)
1、耀正文化 2024届名校名师信息卷(一)1试题(生物)
合中金新于。C天司两用装e际有手体生推生特大身生经司空全国©0所名校高模拟金典卷其,出y兰全国0©0所名校高考模拟
34.Which of the following is TRUE according to theBy chance,Demarco met Feng Xuanxin in a WeChat group.Fengpassage?二is from Jinshan.Shanghai and studies dialects.In April 2019,Demarcofollowed Feng to his hometown in Zhujing Town.(43)】GA.The whole family learned ASL in a school.Though it was a four-hour roud trip(往返旅程),Demarco visited Jinshan阅读B.About 1.1 million people watched Marie's video.at least once a week.His hard work has paid off.(44)BAnd heThe adults and kids in Marie's family learned SLand Fenare working on a book about their four years of research.together.Dialects make you always remember where you are from.Today manyyoung people know little about their hometown dialects,"Demarco saidD.The baby was playing alone when the others sang阅读理(45)AThrough our research,we hope to protect these dialectsABCs in ASL.and the cultural roots(根源)of the city解35.What does the passage mainly talk about?A If it continues dialects may be lostA.A baby born deaf became famous on the Internet.R Heneak linshan dialects wellss the tesA family learned ASL to "talk"with the deaf baby.D I ater Demarco marriedoman from ShanghaiC.A couple tried every way to treat their deaf daughter.E.He has learned English.German.Italian and LatinF.He hopes more people will join him in protecting dialectsD.A deaf child became brave with the help of herG.After that.Demarco decided to study Jinshan dialects with Fengfamily.Kelsang Lhundrup.25.is a coffee shop ownerin Lhasa,the capital of the Xizang Autonomous第一节根据句意,用括号中所给词的适当形American feam in Lhas式填空。e地w的帘四46.China has a much larger population than阅读理解y American football.Britain.(British)"American football looks cool and exciting.but no one around me写47.Can you speak any otherforeignplaved it,"he said.languagebesides English?(foreigner)rup and histates went to e48.Russia is considered a Europeancountry,although part of its territory lies in Asia.y lost.our frt game and we knew the gap betweenu(Europe)evpenerecd teamshea the game and leamn frome49.The town is so beautiful that thousands ofgame.Although they lostand Kelang Lhundrup gotr the team members knew they hadanothertouristsvisit it every day.(tourist)50.Anna speaks English well,but not as fluently)as native English speakers.(speak)三36.What does Kelsang Lhundrup do?第二节将下列句子中的汉语部分译成英语,多A coffee shop ownerB.A basketball player.注意使用适当的形式。C.A college student.D.A football coach.阅51.Which cartoon character do you prefer,37.How did Kelsang Lhundrup get to know American四Superman or Spiderman?(漫画角色)football?A.He read a bookHe watched a movie.52.My father will be away on businessnextC.He talked to a friend.D.He watched a game innonth.(出差)college.作53.You'd better work hard from now on,0解38.What do we know about the game held in June 2023?you might fail the final exams.(从现在开始)A.It was held in Lhasa.54.E-book readers are similar to iPads,but they areB.Kelsang Lhundrup's team won.smaller and lighter.(与..相似的)C.Kelsang Lhundrup got hurt in it.55.It seems that you are pleased withthe wayIt was Kelsang Lhundrup's first game.things went yesterday.(对..…满意的)三39.What will Kelsang Lhundrup and his第三节书面表达teammates do next?A.Have a good rest四Learn English,Share China's Stories随着中国对外开放的不断深入及对外交流的日益频B.Take part in more games.繁,越来越多的外国人希望更深入地了解中国的历史和读理解C.Let more people join them.写文化。因此,用英语讲述中国故事,传播中国文化,正Train hard to win their first victory.变得越来越重要。为了鼓励更多的中学生学好英语,讲好中国故事,某英语报社准备举办以“Learn English,,40.What is the passage mainly about?Share China's Stories”为主题的征文活动,请你用英语A.A popular sport in Lhasa.写一篇短文投稿,谈谈作为一名中学生,我们应该怎么B.An exciting football game.A young man trying to win a football game.要求:1.根据所给题目,写一篇短文,词数不少于80个D.A football team that has won many victories.2.语言流畅、书写规范、卷面整洁。第三节根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。【写作指导】Federico Demarco,a 33-year-old man from Argentina,was born with a阅gift for languages.(41)EAt the age of 19,he took an interest四本篇作要求大家写一篇短文,在“学英语,in Chinese and started to learn it.分享中国故事”这个主题下谈论作为中学生的具(42)DIn 2018,they moved to her hometown.Then体行动。Demarco became interested in Shanghai dialects ()A.If it continues,dialects may be lost.作◎主题:人与社会之社会服务与人际沟通©子主题:文化沟通B.He can now speak Jinshan dialects well.©主要时态:一般现在时C.He became the first in Argentina to pass the test.D.Later,Demarco married a woman from Shanghai⊙主要人称:第一人称、第三人称E.He has learnedEnglisItalian and LatirF.He hopes more people will join him in protecting dialectsG.After that,Demarco decided to study Jinshan dialects with Feng7
34.Which of the following is TRUE according to theBy chance,Demarco met Feng Xuanxin in a WeChat group.Fengpassage?二is from Jinshan.Shanghai and studies dialects.In April 2019,Demarcofollowed Feng to his hometown in Zhujing Town.(43)】GA.The whole family learned ASL in a school.Though it was a four-hour roud trip(往返旅程),Demarco visited Jinshan阅读B.About 1.1 million people watched Marie's video.at least once a week.His hard work has paid off.(44)BAnd heThe adults and kids in Marie's family learned SLand Fenare working on a book about their four years of research.together.Dialects make you always remember where you are from.Today manyyoung people know little about their hometown dialects,"Demarco saidD.The baby was playing alone when the others sang阅读理(45)AThrough our research,we hope to protect these dialectsABCs in ASL.and the cultural roots(根源)of the city解35.What does the passage mainly talk about?A If it continues dialects may be lostA.A baby born deaf became famous on the Internet.R Heneak linshan dialects wellss the tesA family learned ASL to "talk"with the deaf baby.D I ater Demarco marriedoman from ShanghaiC.A couple tried every way to treat their deaf daughter.E.He has learned English.German.Italian and LatinF.He hopes more people will join him in protecting dialectsD.A deaf child became brave with the help of herG.After that.Demarco decided to study Jinshan dialects with Fengfamily.Kelsang Lhundrup.25.is a coffee shop ownerin Lhasa,the capital of the Xizang Autonomous第一节根据句意,用括号中所给词的适当形American feam in Lhas式填空。e地w的帘四46.China has a much larger population than阅读理解y American football.Britain.(British)"American football looks cool and exciting.but no one around me写47.Can you speak any otherforeignplaved it,"he said.languagebesides English?(foreigner)rup and histates went to e48.Russia is considered a Europeancountry,although part of its territory lies in Asia.y lost.our frt game and we knew the gap betweenu(Europe)evpenerecd teamshea the game and leamn frome49.The town is so beautiful that thousands ofgame.Although they lostand Kelang Lhundrup gotr the team members knew they hadanothertouristsvisit it every day.(tourist)50.Anna speaks English well,but not as fluently)as native English speakers.(speak)三36.What does Kelsang Lhundrup do?第二节将下列句子中的汉语部分译成英语,多A coffee shop ownerB.A basketball player.注意使用适当的形式。C.A college student.D.A football coach.阅51.Which cartoon character do you prefer,37.How did Kelsang Lhundrup get to know American四Superman or Spiderman?(漫画角色)football?A.He read a bookHe watched a movie.52.My father will be away on businessnextC.He talked to a friend.D.He watched a game innonth.(出差)college.作53.You'd better work hard from now on,0解38.What do we know about the game held in June 2023?you might fail the final exams.(从现在开始)A.It was held in Lhasa.54.E-book readers are similar to iPads,but they areB.Kelsang Lhundrup's team won.smaller and lighter.(与..相似的)C.Kelsang Lhundrup got hurt in it.55.It seems that you are pleased withthe wayIt was Kelsang Lhundrup's first game.things went yesterday.(对..…满意的)三39.What will Kelsang Lhundrup and his第三节书面表达teammates do next?A.Have a good rest四Learn English,Share China's Stories随着中国对外开放的不断深入及对外交流的日益频B.Take part in more games.繁,越来越多的外国人希望更深入地了解中国的历史和读理解C.Let more people join them.写文化。因此,用英语讲述中国故事,传播中国文化,正Train hard to win their first victory.变得越来越重要。为了鼓励更多的中学生学好英语,讲好中国故事,某英语报社准备举办以“Learn English,,40.What is the passage mainly about?Share China's Stories”为主题的征文活动,请你用英语A.A popular sport in Lhasa.写一篇短文投稿,谈谈作为一名中学生,我们应该怎么B.An exciting football game.A young man trying to win a football game.要求:1.根据所给题目,写一篇短文,词数不少于80个D.A football team that has won many victories.2.语言流畅、书写规范、卷面整洁。第三节根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。【写作指导】Federico Demarco,a 33-year-old man from Argentina,was born with a阅gift for languages.(41)EAt the age of 19,he took an interest四本篇作要求大家写一篇短文,在“学英语,in Chinese and started to learn it.分享中国故事”这个主题下谈论作为中学生的具(42)DIn 2018,they moved to her hometown.Then体行动。Demarco became interested in Shanghai dialects ()A.If it continues,dialects may be lost.作◎主题:人与社会之社会服务与人际沟通©子主题:文化沟通B.He can now speak Jinshan dialects well.©主要时态:一般现在时C.He became the first in Argentina to pass the test.D.Later,Demarco married a woman from Shanghai⊙主要人称:第一人称、第三人称E.He has learnedEnglisItalian and LatirF.He hopes more people will join him in protecting dialectsG.After that,Demarco decided to study Jinshan dialects with Feng7
【语块积累】①recognize human voices识别人类声音②understand a language pattern理解语言模式③vocally count口头数数④number recognition数字识别⑤be trained to react to.被训练以对…作出反应©recording sounds录制的声音⑦tap the screen轻触屏幕⑧earn a treat赢得奖励⑨the accuracy rate准确度⑩a longer reaction time较长的反应时间?輥?輯?訛alarm calls警报声?輥?輰?訛the natural enemy天敌?輥?輱?訛shed light on揭示,阐明28.D。理解具体信息。根据第一段.can vocally count up to four..及第二段.the basic way ofnumber recognition可知,德国科学家通过测试乌鸦,旨在了解它们是否拥有基本的数字认知能力,这是数学能力研究的一个方面。29.C。理解具体信息。根据第三段内容可知,从乌鸦计数任务中的表现来看,它们在数到一的时候准确率达到了100%,但在数到二和三时准确率分别下降到60%和50%,而数到四的时候准确率更低,只有40%,这表明随着数字的增加,它们识别的准确率会下降,应对起来更艰难。30.C。推断。根据第四段.showing a longer reaction time.had to judge,organize andtranslate…可知,John Marzluff的话表明,乌鸦在发出更高数字的叫声之前需要更长的反应时间,这意味着它们需要经过思考和组织才能发出正确的声音,这体现了乌鸦处理信息过程中的谨慎思考。[干扰项分析]A.They can easily tell humans’tricks.(它们能轻易识破人类的把戏。)John Marzluff强调的是乌鸦在进行发声任务时的反应时间和思考过程,而不是它们对人类行为的识别和判断能力。B.They are poor at planning mental tasks.(它们在规划思考任务方面表现不佳。)文中提到鸟鸦在发出叫声前需要时间进行判断、组织和翻译大脑信号,这实际上显示了它们在发声前深思熟虑,这一过程表明乌鸦具备规划思考任务方面的能力,并非表现不佳。D.They get used to new environments slowly..(它们适应新环境的速度很慢。)John Marzluff研究的焦点是乌鸦在特定实验条件下对数字识别的反应,这与乌鸦适应新环境的速度无关。31.D。推断。根据最后一段黑顶山雀会根据天敌的体型调整其警告叫声的数量及..learn howcrows might rely on this ability in the wild.可知,科学家们想要进一步研究乌鸦的计数技能在自然环境中的具体应用方式。D【主题语境】人与自然一一自然生态【语篇导读】本文是一篇说明文。在加拿大新不伦瑞克省发现了5棵埋藏在地下3.5亿年的古树化石,这些化石不仅形状独特,而且比以往找到的化石树尺寸都要大。研究人员认为,这些化石的形成与古代湖泊中的地震引发的滑坡有关。这些化石的发现不仅能帮助科学家理解过去生命的变化,还能揭示植物如何适应环境,且这些化石为探索地球系统的演变提供了新的地质证据。【语块积累】
【语块积累】①recognize human voices识别人类声音②understand a language pattern理解语言模式③vocally count口头数数④number recognition数字识别⑤be trained to react to.被训练以对…作出反应©recording sounds录制的声音⑦tap the screen轻触屏幕⑧earn a treat赢得奖励⑨the accuracy rate准确度⑩a longer reaction time较长的反应时间?輥?輯?訛alarm calls警报声?輥?輰?訛the natural enemy天敌?輥?輱?訛shed light on揭示,阐明28.D。理解具体信息。根据第一段.can vocally count up to four..及第二段.the basic way ofnumber recognition可知,德国科学家通过测试乌鸦,旨在了解它们是否拥有基本的数字认知能力,这是数学能力研究的一个方面。29.C。理解具体信息。根据第三段内容可知,从乌鸦计数任务中的表现来看,它们在数到一的时候准确率达到了100%,但在数到二和三时准确率分别下降到60%和50%,而数到四的时候准确率更低,只有40%,这表明随着数字的增加,它们识别的准确率会下降,应对起来更艰难。30.C。推断。根据第四段.showing a longer reaction time.had to judge,organize andtranslate…可知,John Marzluff的话表明,乌鸦在发出更高数字的叫声之前需要更长的反应时间,这意味着它们需要经过思考和组织才能发出正确的声音,这体现了乌鸦处理信息过程中的谨慎思考。[干扰项分析]A.They can easily tell humans’tricks.(它们能轻易识破人类的把戏。)John Marzluff强调的是乌鸦在进行发声任务时的反应时间和思考过程,而不是它们对人类行为的识别和判断能力。B.They are poor at planning mental tasks.(它们在规划思考任务方面表现不佳。)文中提到鸟鸦在发出叫声前需要时间进行判断、组织和翻译大脑信号,这实际上显示了它们在发声前深思熟虑,这一过程表明乌鸦具备规划思考任务方面的能力,并非表现不佳。D.They get used to new environments slowly..(它们适应新环境的速度很慢。)John Marzluff研究的焦点是乌鸦在特定实验条件下对数字识别的反应,这与乌鸦适应新环境的速度无关。31.D。推断。根据最后一段黑顶山雀会根据天敌的体型调整其警告叫声的数量及..learn howcrows might rely on this ability in the wild.可知,科学家们想要进一步研究乌鸦的计数技能在自然环境中的具体应用方式。D【主题语境】人与自然一一自然生态【语篇导读】本文是一篇说明文。在加拿大新不伦瑞克省发现了5棵埋藏在地下3.5亿年的古树化石,这些化石不仅形状独特,而且比以往找到的化石树尺寸都要大。研究人员认为,这些化石的形成与古代湖泊中的地震引发的滑坡有关。这些化石的发现不仅能帮助科学家理解过去生命的变化,还能揭示植物如何适应环境,且这些化石为探索地球系统的演变提供了新的地质证据。【语块积累】
M:How I wish to live in your family!第四节:短文理解听短文,根据短文内容,选择最佳答案。听短文前,你有15秒钟的阅读题目时间,听完后,你有15秒钟的答题时间。短文读三遍。(M)Parents are.strict with their children no matter how old they are.18-year-old Gina can'tdrive a car.Her parents think it is too dangerous for a girl to drive.Ken is 15 years old and he isnot allowed to go to parties at night.His parents say that boys at his age can be in trouble easily.10-year-old Ella is not allowed to have ice-creams.In fact,she has never had an ice cream.Herparents tell her it is not good for her health.Charlie is in college now.His parents don't allowhim to travel alone.They are always worried about Charlie's safety.12-year-old Betty is notallowed to choose her own clothes,so she always wears her uniformThe children think these rules are strict but good for their safety,health and study.第五节:模仿朗读听句子,模仿朗读。每个句子听两遍。每个句子听完后你将有5秒钟的准备时间和15秒的答题时间。当听到“开始录音”的信号后,开始朗读。当听到“停止录音”的信号时,立即终止朗读。请按照听到的语音指令进行答题。(M)1.Jack isn't allowed to go out on school nights.(W)2.As students,we should follow the school rules.(M)3.I must turn off the light when I leave the room.第六节:篇章朗读你有30秒钟的时间阅读语言材料,并作朗读准备。在听到“开始录音”的信号后,开始朗读语言材料。50秒内完成朗读。(M)My name is Jason.I want to tell you something about my school rules.In the morning,we aren't allowed to be late for school.When having classes,we can't talk with our classmatesbecause we need to focus on what the teacher says.After school,we are expected to clean up theclassrooms.Besides,we are not allowed to get our ears pierced.In my opinion,school rules helpus to form better habits.I don't mind them.参考答案(One possible version选择题除外)听说部分第一节1-5 BAAAB第二节6-10 BDAEC第三节11-15 CBBBA第四节16-20 CBABA第五节略第六节略第七节My parents make many rules for me.Firstly,I have to finish my homework on time.Secondly,I'm not allowed to play computer games.Thirdly,I must do some chores,such asmaking the bed and cleaning my bedroom.Though I hate the strict rules,my life has become morewonderful because of them.笔试部分I.1-5 CBCDD6-10 AABDAII.11-15 ECBFD
47.B根据后文对Rolland带孩子去马达加斯加安西拉贝“微笑手术”项目接受免费的唇裂手术的描述可知,她在广播中听到了(heard)一则关于马达加斯加安西拉贝“微笑手术"项目的广告。49.CRolland与病人倡导者Dadafara先生取得了联系,Dadafara先生的工作是在整个事项的过程(process)中与家属联系,并回答他们可能遇到的任何问题。根据along theway可知,此处是指治疗唇裂的整个过程,故排除A项。答案解析网50.ADadafara先生还告诉Rolland何时何地能赶上(catch)会将他们运送(transport)至手术项目地点的免费巴士。51.B见上题解析。答案解析网52. D根据后文“to see so many other families in the same position"可知,Rolland 带着孩子到了马达加斯加安西拉贝“微笑手术”项目那里,看到这么多其他家庭也处于同样的境地,他们很惊讶(surprised)。53.C根据后文“andlatergotthenewsmile”可知,经过医疗志愿者的全面医学评估,Lanto被认为足够健康可以接受手术(surgery),后来她得到了父母梦寐以求(dreamedof)的新笑容。答案解析网54.B见上题解析。答案解析网55.ARolland和Adeline对这个项目感激不尽(thankful),它为他们的孩子和家庭带来了希望。【答案与解析】答案解析网本文是一篇说明文。文章主要讲述了艺术治疗的特点及其好处。答案解析网56.making考查非谓语动词。分析该句成分可知,所填词作介词of 的宾语,故用所给动词的动名词形式making。57.an考查冠词。artist是一个以元音音素开头的可数名词,且在文中首次提到,故用不定冠词an。58.beautiful考查词形转换。分析该句成分可知,所填词修饰名词landscape,故用所给名词的形容词形式beautiful。答案解析网59.chosen考查非谓语动词。分析该句成分可知,所填词与其逻辑主语theme是一种动宾关系,故用所给动词的过去分词chosen,在句中作前置定语。答案解析网61.tocreate考查非谓语动词。分析该句成分可知,所填词与其逻辑主语ability是一种主谓关系,故用所给动词的不定式,在句中作后置定语。答案解析网62.confidence考查词形转换。分析该句成分可知,所填词在此处作gain的宾语,故用所给形容词的名词形式confidence。答案解析网63.ultimately考查词形转换。分析该句成分可知,所填词修饰动词help,故用所给形容词的副词形式ultimately。64.where考查定语从句。分析该句结构可知,该句是一个定语从句,从句中句意完整,且先行词为setting(场合),故用关系副词where。此处学生容易误填and或or,虽然and或or语法角度上是正确的,但语义不顺。65.have struggled/have been struggling考查动词的时态。根据该句中的时间状语in thepast fewyears 可知,此处用现在完成时havestruggled或现在完成进行时havebeenstruggling。答案解析网第一节 答案解析网Onepossibleversion:答案解析网Last week from November 13th to 17th, our school held an activity with the theme of “Chinese CultureWeek", which was aimed to promote Chinese culture and enrich students' life. 答案解析网 exhibitions of Chinese artworks, Beijing Opera performances, solving lantern riddles and so on. And all teachersI strongly believe that, by participating in these activities, not only did everyone have a good time, but alsoeveryone was offered a golden chance to further explore our culture. 答案解析网第二节 答案解析网Onepossibleversion:答案解析网Mother nodded with a loving smile. Mother told the girls how Mema helped support her poor family as ayoung girl and how happy Mema was when she lived with my great-grandmother. My three daughters laughed alot when Mother shared the funny secrets between me and Mema. Mother also recalled the happy times whenour relatives gathered in Mema's house, enjoying the Christmas feasts and heavenly warmth. Seeing the smileson the three girls’ faces, I knew they were experiencing our past. 答案解析网We were pulled back from the happy past by the voice of “Dinner is ready !" from Dad. Mother and Iled my three girls to the dining table, where Dad and my husband had been waiting. We talked about Mema'squilt and our young girls' school life over the big Christmas dinner. The good smell of food and heartfeltlaughter filled Mother and Dad's house. I was happy that we were there. Thanks to Mother's giftMema'sspecial quilt, the long-gone warm scene of a family gathering reappeared. 答案解析网【2026届高三单元卷·英语参考答案第60页(共84页)】
kids in his community.speaking and academic growth.dT.e8f maunbm24.What was the topic of Caleb's first speech?A.The benefits of reading books.B. The tips on writing a good speech.A.It was delivered in an informal manner.B.It was poorly received by the audience.C.It was recorded and gained wide attention.D.It focused mainly on academic performance.26.Why did Caleb set up the Master Caleb's Discovery Library?A. To enhance kids'reading skills.ou B.To compete with other libraries.C.To earn money by selling books.on um D.To follow his uncle's career path.27.What is the text mainly about?112A.The influence of family on a child's growth.B.The challengesofearly childhood education.oo lnoC.The journey of a young motivational speaker.D.The importance of speaking skills in society.aloeincitoubuioCSea turtles(海龟) have been around since the time of the dinosaurs, having survivedhave caused rapidconsidered threatened.including travelers from overseaspower that work in the field.couple hundred left in this part of the Pacific."英语试题第4页(共8页)
A.Be kind to others and you'll feel successful.B.All people have a talent for public speakingC.Believe in yourself and don't doubt your ability.D. Saying positive words to yqurself will avoid failure.68.Which word is close to the underlined word “obstacle”?A.advice.B.toql.C.difficulty.D.secret.69.What would be the best structure (结构) ofthe text?A.B.?23④23④5D.③④??70. Which can be a proper title for the text?A.Be Thankful B. Be Kind to Others C.Find Ways to Success D. Build Self-confidence第二节阅读表达(共5小题:每小题2分,满分10分)阅读下面短文,简略回答问题。Reading a good book is a wonderful journey because the reader can live in'someone else'sworld for a while.Reading together with others,known as buddy(同伴) reading,will make thisjourney even more fantastic. During the journey, the buddies spend time doing a lot of readingactivities. This not only adds to the pleasure of reading, but also deepens their understanding ofthebooks.Although it is all right to have students join in buddy reading with same-aged. schoolmates,schools usually pair up older students with younger ones.In 2021, Green Sehool started such aprogram and has achieved a great success.Both younger and older readers in this school have learned a lot from this two-year program.For example, when they listened to each other, they learned to be kind and patient. Thisleadership or communicating with others. A student called Jason said that reading to a youngerbuddy was really helpful. He became more confident, as he knew he was a role model forsomeone.The school also became a closer community. The reading buddies felt more connected asthey often met each other.The studentswere always excited when they saw their buddies pass byin the hallway.Now summer vacation is coming. It's a great time to get into books. Why not pair up with afriend, choose a book you both like and read it together?71.Whatisbuddyreading?72.How do schools usually pair up buddies?73.How long did thereadingprogram in Green School last?74. What did the readers in Green School learn from the program?(写出—个答案即可)英语试卷第7页(共8页)
BYangLi,anativeMiaowomanpassionate about embroidery(刺绣),owns a shop sellingMiaoembroideryandsilverjewelry.Initially,thesmallshopstruggledbecausethereweremanysimilanproductsonthemarket.Sheneededsomethingspecialtostandout.DuringahikeinFanjingMountaininJuly2011,a sharpleaf cutherhand,whichgaveheranidea,PeoplemakebookmarksApparently,thereasonbehindthisisthatembroideringonleavesrequiresdelicateskillsthatfewpossess.Yang Li collected thousands of leaves from Fanjing Mountain and processed them bysteaming,boilingand treatingthem toshowtheirveins.While theleavesbecome soft,theyare alsoeasily broken.The biggest challenge was improving the flexibility of the leaves.After consultinglocalexpertShenMin,shelearnedthatputtingtheminacidicwatercouldmakethemtoughenoughfor embroidery.Through constant learning and practice,she succeeded in creatingher first piece of leaf-veinembroidery, perfectly combining traditional embroidery patterns with the natural textures of the leaves.By adding traditional designs from the Miao,Tujia and Dong ethnic groups, she produced art thatexhibits a distinctive artistic appeal of traditional embroidery with contemporary craftsmanship (I艺).Yangnotes that typically,only those with decades of embroidery experience canindependentlynow.Two years later,Yang opened an embroidery processing factory and offered jobs tomore than500laid-offfemaleworkers,ruralwomenandpeoplewithdisabilities.“Guizhouisaprovincewithalargenumberofethnicgroups andhasalonghistoryofethnicembroidery skills,”shesays.“Twillkeepdoingtheleaf-veinembroideryfortherestofmylifebecauseitismeaningful."24.WhatinspiredYangLitocreateleaf-veinembroidery?A.Theneed to stand out in the market.B. An injury to her hand during a hike.C.Herpassionfortraditional embroidery.D.Thepopularityofleaf-veinbookmarksandpaintings.25.Whatwasthemostdifficult problemYangLifacedinmakingleaf-veinembroidery?A.Collectingabundantleaves.B.PuttingleavesinacidicwaterC.Learninghowtoboil theleavesproperlyD.Preventing the leaves from breaking easily.26.HowdoestheauthorviewYangLi'sleaf-veinembroidery?A.Critical.B.Indifferent.C.Admirable.D.Enthusiastic.27.Whatwouldbethebesttitleforthepassage?A.TheDevelopment of Traditional Embroidery.B.TheChallengesofLeaf-VeinEmbroideryProduction.C.AMiaoWoman'sUniqueMarketingStrategiesforSuccess.D.AMiaoWoman'sUniqueInvention:Leaf-VeinEmbroidery高二英语试卷第4页(共10页)
(试题卷)注意事项:10.微信扫码Ⅲ听力录音第一部分听力(共四大题,满分20分)I.短对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)11你将听到五段对话。每段对话后有一个小题,请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。121. What club does Lucy want to join?DRAMA CLUB2.What does Jack want to be in the future?B3.What's the date today?C. June 3rd.B. June 2nd.A.June lst.4. How does the boy feel about online shopping?C.It's convenient.A.It's expensive.B. It's boring.C.Study for her examA.Go to bed early.B.Invite her friends over.中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。听下面一段对话,回答第6、7题。C.Reading.A.Dancing.B.Painting.
B.Your child doesn't have many friends at school.C.Someone doesn't invite your child to a birthday party.D.Nobody would like to go to your child's birthday party.)65. What can we learn from Situation 2?CA.Children should learn to make friends with different people.B.Children should make friends with more and more people.C.Children should learn that friends are important in their lives.D.Children should learn that there are different kinds of friends.)66.What does the first paragraph of each situation mainly tell us?CA.What parents shouldn't do to help their child.B. What children should do to make friends.C. Why the situation happens to the child.D.How to help the child as a teacher.)67.Where may this passage come from?A.Famous People.B. Parenting Science..C.News in the World.D.Short Stories.DWatching TV is my hobby. I like watching TV very much because I think it has manyadvantages(优点).First of all, watching TV can make us relaxed. After. a day's hard work., we need a good rest.WatchingTV canmakeus-nottired anymorebecauseof thewonderful music and TVplays.Second,watching TV.is entertaining(娱乐的).There are manykinds of entertainments,such assports activities,performances,plays and movies in the world.It's not possible for us to go to everyplace to enjoy all the activitieswithin a short time.Weneed about three hoursor over toflyfromNewYork toParis.But within just one second,the TV can bring us from an NBA game in New York to afashion showinParisby changing the channel(频道).Most importantly,watching TV is educational. Our children can learn different kinds of subjectsBeijing and to learnRussian from aRussian teacher inMoscow.We can even learn how tobehave(表现)well from TVplays.At the same time,a teacher can teach millionsof studentswithout ahuge(大的)classroom.)68.Which of the following is true according to the third paragraph?A.TheTV can bringdifferentpartsof theworld before us.B.It's easy for us to go to every place within a short time.C.A fashion show is more interesting than an NBA game.D.More and more people prefer to go to Paris rather than New York.)69.According to the writer, what is the most important reason for watching TV?A. We can enjoy ourselves.B.We can have a good rest.C.We can see things we like.D.We can learn something useful.C)70. What does the underlined word"them"refer to?B.Programs.D.Children.A.Subjects.C.Channels.)71. What is the best title for the passage?CA.The advantages of watching TVB.The TV brings us good restC.Today's TV programsD.How to use the TV in schools)72. What's the structure of the passage??A.?B③④B)请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整,并将其填到答题卷的相应位置。(每小题2分,共10分)Sometimes people may feel lonely.Many people don't like loneliness, so loneliness is a bigproblem in our life.73 Here are some tips.八年级英语试卷第5页共6页

)

2英语答案 趣对答案)

化学x试卷)
历史)





英语试题)
英语答案)
![[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语-1答案](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语-1答案)
![[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语-1试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语-1试题)
![[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[铭师文化]2023~2024学年第二学情安徽县中联盟高二3月联考[4331B]英语试题)
![[淄博二模]山东省淄博市2023-2024学年高三阶段性诊断检测试卷及答案试题(语文)](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[淄博二模]山东省淄博市2023-2024学年高三阶段性诊断检测试卷及答案试题(语文))
![格尔木市2024届高三第三次三校联考[24615C]答案(语文)](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=格尔木市2024届高三第三次三校联考[24615C]答案(语文))
试题(生物))
![[百师联盟]2025届高三一轮复习联考(一)1英语(新高考卷Ⅰ)试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[百师联盟]2025届高三一轮复习联考(一)1英语(新高考卷Ⅰ)试题)
英语(KB)答案)
英语(KB)试题)
九年级英语(RAB)答案)
九年级英语(RAB)试题)
九年级英语(KB)答案)
九年级英语(KB)试题)
九年级英语试题)
