She started to smilemore often at strangers on the street,and she foundcould make a big 51that majority of them would 52 with a smile too. It seemed as if the smile had 53 a chainreaction of kindness.One day, she had lost an important document at work and was criticized by her boss. As shewalked home, feeling frustrated, a little girl approached and 54a flower to her with a big smile.Surprised and touched, she realized the 55of a smile, which can motivate people to paykindness forward and trulybrighten anyones day,omatterhow diffcult it is.41. A.makingB.findingC. feelingD.giving42.A. significanceB. senseC.stressD.payment43.A. got onB. got offC. pulled overD. stood up44.A.attemptingB. strugglingC.failingD.pretending45.A.laughB.pointC. shoutD.look46. A.packedB.comfortableC.shabbyD.messy47.A.painB. liftC.burdenD.loss48.A. relievedB. depressedC. gratefulD.proud49.A. slightlyB. strangelyC.occasionallyD.magically50. A.afraidB.awareC. ashamedD.fond51. A. decisionB. mistakeC. differenceD.promise52. A.respondB.ignoreC. repeatD.nod53.A. taken upB. set off C. put offD. passed down54. A. purchasedB. sentC. presentedD. delivered55. A. advantageB. strengthC. natureD.power第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chinese Forest Program launched in 1978 and set to conclude around 2050 is a national 56(ecology) engineering project, which reflects the country’ s continuous efforts to fight desertification.Extending 13 provinces, 57 its start, the program has already turned vast desert areas into greenlandscapes.On the whole, Inner Mongolia covers over 60% of the areas,58 (mean) the region bears thelion’ s share of the responsibilities of greening the areas, given the fact that desertification here is59 (undoubted) one of the most under- reported environment crises. 60 (ensure) that allaffected areas in Inner Mongol are included in the national plan, Inner Mongolia has completedseries of plans and sought national project funding support.61The experts say up till now Inner Mongolia’s control effectiveness has ranked first among the 132 that hopefully it will set an excellent example for others around the countryplaces involved62to follow. It is the first time that the afforestation (造林)area in Inner Mongolia 63 (cover) 5.56million mu. To our delight, the area 64 sand and desert control measures were carried out hastaken on an apparently new look and boosted the government' s confidence in promoting them inmore areas.To achieve further goals, local authorities are stressing the need to establish and improve astable investment system, which enables to have more businesses and 65 (individual involvedin sand and desert control work.高三英语(一模)一7
12:41bibl①为4 (70)知,这篇文章的目的是推荐亚利桑那州四个必去的旅游目的地。【答案与解析】本文是一篇记叙文。55 岁的比利时跑步者Hilde Dosogne在 2024 年连续完成 366 场马拉松,打破女子纪录并追男子纪录,展现了她的坚持和决心。24.B细节理解题。根据第一段“Belgian runner Hilde Dosogne,aged 55,made history in 2024 by completing366 full marathons in a row—running over 15,000 km throughout the year."可知,Hilde 在 2024 年的主要是连续完成366场全程马拉松比赛。3/4望解题。根据第二段“She scheduled fixed start times for her runs, leaving no room for changes.”可知,Hilde通过严格遵循固定的跑步日程安排来完成她的每日马拉松。26.D推理判断题。根据第四段“She woke early for work,ran four hours daily,and then returned homeexhausted..‘I needed seven energy snacks per marathon at first, but later only five,’ she said. "可推断,通过 Hilde 对能量零食摄入量的调整,作者想告诉我们她逐渐适应了跑步的日常安排。【高二3月夯基考·英语参考答案第2页(共4页)】25—X-537B27.D推理判断题。通读全文,尤其是最后一段可推断,作者在文章中主要强调,每日的坚持是 Hilde 成功的关键。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了手语因各地文化历史差异而发展各异,并介绍了现代手语规范化始于18世纪法国人Charles-Michel de1Epée的贡献,以及手语在欧美及日本等地的发展情况。28.A细节理解题。根据第一段“But if you were to put a speakerof, say,British Sign Language in a roomwith a speaker of Japanese Sign Language, they wouldn't be much better at communicating than if they werespeaking English and Japanese!"及第二段"There are over 300 different types of sign languages."可知,手语在全球范围内各不相同。29.B段落大意题。通读第三段可知,本段主要介绍了法国人Charles-Michel de IEpée 对手语的贡献。language so he could communicate with his neighbor, who had hearing difficulties. "可知, Thomas HopkinsGallaudet学deI'Epée的手语是为了与一位有听力障碍的邻居交流。31.C推理判断题。根据第三段“But the formalization of modern sign languages is believed to have begun inthe 18th century... In 1755, de 1'Epee opened the National Institute for Deaf-Mutes in Paris..."第四段"Hewent on to establish the American School for the Deaf, where, like in France..."及最后一段“Meanwhile,on the other side of the world, in Japan, for example, a standardized sign language developed locally afterthe establishment of the first school for the deaf in Kyoto in 1878.”可推断,手语的规范化受到了教育的影响。【答案与解析】本文是一篇说明文。中国科学家将普通竹子转化为一种透明、防火防水且能减少烟雾的材料,这种新型环保材料相比传统玻璃和透明木材具有生长快等优势,在建筑领域有良好特性,还能提高太阳能电池的产量。32.A 词义猜测题。根据画线词前“Scientists in China have transformed regular bamboo into a see-throughmaterial that”及画线词后“fire and water, and reduces smoke, providing an environmentally friendlyreplacement for traditional glass made from sand."可推断,画线词的意思和Resists最接近。33.D细节理解题。根据第三段“The team applied the methods developed for making wood see-through tobamboo... by removing lignin which makes plants look solid and filling the bamboo fibers with a glass-likeliquid called sodium silicate, they changed how light passes through the material, achieving 71. 6%clearness."可知,研究人员通过去除木质素并填充硅酸钠使竹子变得透明。34.C 推理判断题。根据最后一段“This double role suggests it could be used in smart buildings that usesunlight for lighting whilecreating clean energy."可推断,透明竹子在建筑和能源领域都具有应用潜力。35.C 主旨大意题。通读全文,尤其是第一段“Glass might soon meet a surprising competitor:bamboo. Scientists in China have transformed regular bamboo into a see-through material... providing an environmentallyfriendly replacement for traditional glass made from sand."可知,本文主要介绍了一种新型的环保材料。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了写日记对身心健康、记忆力、目标设定和职业发展方面的益处。36. E 根据空前“In our fast-paced lives, finding ways to take care of our mental and physical health and 37.F 根据空前“When we are struggling with anxiety, depression, or mental stress, a journal becomes ourtrusted friend.It doesn't judge us."可知,F项“相反,它会耐心地承载我们所有的想法和担忧"符合。38. A 根据空后“As we write, multiple regions of our brain related to memory are activated."可知,A项“写日记有助于提高我们的记忆力"适合作本段的主题句。 39. B 根据空前"Use your journal as a powerful tool for goal-setting. Outline clear milestones with specifictimelines. "及空后"This organized approach in your journal is like having a personalized road map to success,guiding you step by step towards achieving your dreams."可知,B项“定期检查自己的进展"符合。40.G根据空前“Writing in your journal is highly beneficial for career development.”及空后“By regularlyputting your thoughts and ideas into words through journaling, you become more capable of expressingyourself clearly and effectively in the workplace.”可知,G项“首先,它有助于改善你与同事之间的沟通”符合。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章讲述了在一场暴风雪中,纽约州警方对一名前往诊所接受心脏移植手术的64 岁妇女实施的救援行动。41.B许多司机和乘客因被困(trapped)在路上而非常害怕(afraid)。42. D见上题解析。43.B其中,一名64岁女子的处境极为危急(urgent)。44.A当时,她正在使用一个电池供电的设备维持心脏运转(working)。45.C当恶劣的天气迫使她的行程(journey)中断时,她的丈夫向诊所的一名护士求助。【高二3月夯基考·英语参考答案第3页(共4页)】25-X—537B46.D护士随后立即(immediately)联系了纽约州警察。47.A州警察进行了一次令人惊叹的(amazing)救援。48.B这是一个包含许多步骤(steps)的艰难过程,其中还包括乘坐飞机。49.C之后,他们将她送到天气(weather)状况更好的杰姆斯敦机场。50.D他们张贴了(putup)一些汽车和卡车被困在雪中的照片。51.A他们提醒(reminded)人们,为了安全起见,在工作人员清理(cleaning)道路时,请远离道路。52.D见上题解析。53.A病人的女儿留下评论感谢警察,这真的很暖心(heart-warming)。54.C如她说,言语永远无法表达她家人的感激(grateful)之情。55.B她对警察营救了(saved)她母亲并帮助她获得手术机会表示非常感谢。(答案与解析】
12:41bibl①为4 (70)知,这篇文章的目的是推荐亚利桑那州四个必去的旅游目的地。【答案与解析】本文是一篇记叙文。55 岁的比利时跑步者Hilde Dosogne在 2024 年连续完成 366 场马拉松,打破女子纪录并追男子纪录,展现了她的坚持和决心。24.B细节理解题。根据第一段“Belgian runner Hilde Dosogne,aged 55,made history in 2024 by completing366 full marathons in a row—running over 15,000 km throughout the year."可知,Hilde 在 2024 年的主要是连续完成366场全程马拉松比赛。3/4望解题。根据第二段“She scheduled fixed start times for her runs, leaving no room for changes.”可知,Hilde通过严格遵循固定的跑步日程安排来完成她的每日马拉松。26.D推理判断题。根据第四段“She woke early for work,ran four hours daily,and then returned homeexhausted..‘I needed seven energy snacks per marathon at first, but later only five,’ she said. "可推断,通过 Hilde 对能量零食摄入量的调整,作者想告诉我们她逐渐适应了跑步的日常安排。【高二3月夯基考·英语参考答案第2页(共4页)】25—X-537B27.D推理判断题。通读全文,尤其是最后一段可推断,作者在文章中主要强调,每日的坚持是 Hilde 成功的关键。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了手语因各地文化历史差异而发展各异,并介绍了现代手语规范化始于18世纪法国人Charles-Michel de1Epée的贡献,以及手语在欧美及日本等地的发展情况。28.A细节理解题。根据第一段“But if you were to put a speakerof, say,British Sign Language in a roomwith a speaker of Japanese Sign Language, they wouldn't be much better at communicating than if they werespeaking English and Japanese!"及第二段"There are over 300 different types of sign languages."可知,手语在全球范围内各不相同。29.B段落大意题。通读第三段可知,本段主要介绍了法国人Charles-Michel de IEpée 对手语的贡献。language so he could communicate with his neighbor, who had hearing difficulties. "可知, Thomas HopkinsGallaudet学deI'Epée的手语是为了与一位有听力障碍的邻居交流。31.C推理判断题。根据第三段“But the formalization of modern sign languages is believed to have begun inthe 18th century... In 1755, de 1'Epee opened the National Institute for Deaf-Mutes in Paris..."第四段"Hewent on to establish the American School for the Deaf, where, like in France..."及最后一段“Meanwhile,on the other side of the world, in Japan, for example, a standardized sign language developed locally afterthe establishment of the first school for the deaf in Kyoto in 1878.”可推断,手语的规范化受到了教育的影响。【答案与解析】本文是一篇说明文。中国科学家将普通竹子转化为一种透明、防火防水且能减少烟雾的材料,这种新型环保材料相比传统玻璃和透明木材具有生长快等优势,在建筑领域有良好特性,还能提高太阳能电池的产量。32.A 词义猜测题。根据画线词前“Scientists in China have transformed regular bamboo into a see-throughmaterial that”及画线词后“fire and water, and reduces smoke, providing an environmentally friendlyreplacement for traditional glass made from sand."可推断,画线词的意思和Resists最接近。33.D细节理解题。根据第三段“The team applied the methods developed for making wood see-through tobamboo... by removing lignin which makes plants look solid and filling the bamboo fibers with a glass-likeliquid called sodium silicate, they changed how light passes through the material, achieving 71. 6%clearness."可知,研究人员通过去除木质素并填充硅酸钠使竹子变得透明。34.C 推理判断题。根据最后一段“This double role suggests it could be used in smart buildings that usesunlight for lighting whilecreating clean energy."可推断,透明竹子在建筑和能源领域都具有应用潜力。35.C 主旨大意题。通读全文,尤其是第一段“Glass might soon meet a surprising competitor:bamboo. Scientists in China have transformed regular bamboo into a see-through material... providing an environmentallyfriendly replacement for traditional glass made from sand."可知,本文主要介绍了一种新型的环保材料。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了写日记对身心健康、记忆力、目标设定和职业发展方面的益处。36. E 根据空前“In our fast-paced lives, finding ways to take care of our mental and physical health and 37.F 根据空前“When we are struggling with anxiety, depression, or mental stress, a journal becomes ourtrusted friend.It doesn't judge us."可知,F项“相反,它会耐心地承载我们所有的想法和担忧"符合。38. A 根据空后“As we write, multiple regions of our brain related to memory are activated."可知,A项“写日记有助于提高我们的记忆力"适合作本段的主题句。 39. B 根据空前"Use your journal as a powerful tool for goal-setting. Outline clear milestones with specifictimelines. "及空后"This organized approach in your journal is like having a personalized road map to success,guiding you step by step towards achieving your dreams."可知,B项“定期检查自己的进展"符合。40.G根据空前“Writing in your journal is highly beneficial for career development.”及空后“By regularlyputting your thoughts and ideas into words through journaling, you become more capable of expressingyourself clearly and effectively in the workplace.”可知,G项“首先,它有助于改善你与同事之间的沟通”符合。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章讲述了在一场暴风雪中,纽约州警方对一名前往诊所接受心脏移植手术的64 岁妇女实施的救援行动。41.B许多司机和乘客因被困(trapped)在路上而非常害怕(afraid)。42. D见上题解析。43.B其中,一名64岁女子的处境极为危急(urgent)。44.A当时,她正在使用一个电池供电的设备维持心脏运转(working)。45.C当恶劣的天气迫使她的行程(journey)中断时,她的丈夫向诊所的一名护士求助。【高二3月夯基考·英语参考答案第3页(共4页)】25-X—537B46.D护士随后立即(immediately)联系了纽约州警察。47.A州警察进行了一次令人惊叹的(amazing)救援。48.B这是一个包含许多步骤(steps)的艰难过程,其中还包括乘坐飞机。49.C之后,他们将她送到天气(weather)状况更好的杰姆斯敦机场。50.D他们张贴了(putup)一些汽车和卡车被困在雪中的照片。51.A他们提醒(reminded)人们,为了安全起见,在工作人员清理(cleaning)道路时,请远离道路。52.D见上题解析。53.A病人的女儿留下评论感谢警察,这真的很暖心(heart-warming)。54.C如她说,言语永远无法表达她家人的感激(grateful)之情。55.B她对警察营救了(saved)她母亲并帮助她获得手术机会表示非常感谢。(答案与解析】
第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章是一条网课广告。1. C。理解具体信息。根据第一段和Course Introduction 部分中的 This course is aimed at anyone who wouldliketostrengthen theircommunication skills可知,该网课关注沟通技巧的提升。2.A。理解具体信息。根据Time部分中的Enrolll02March-15April可知,学生可以在3月3日报名参加该网课。3.D。理解具体信息。根据Requirements部分中的Mastery of the English language可知,有意参加该网课的学生需要精通英语。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是记叙文。作者加入社区园圃,学并实践绿色堆肥。4.B。理解具体信息。根据第二段中的Ilearned the ExmouthCommunity Garden had an impressive compostingsystem thatmembers could use,so I joined to learn about how it worked 可知,作者为了了解ExmouthCommunityGarden的堆肥系统决定加入该园圃。5.A。推断。根据第三段可知,加入ExmouthCommunityGarden后,作者和其他成员们一起负责社区园圃的日常工作和相关活动。6.C。理解观点、态度。根据倒数第二段中的The garden,though bustling,is about being around like-mindedpeople and improving mental health through a sense of community可知,作者认为社区园圃的工作虽然繁琐,但是很有意义。7.D。推断。根据最后一段中的butit's turned into something that works wonderfully和This allows us to make主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。NeysaKing退休后重新成为护士,打破年龄的桔,勇于挑战自我。8.D。理解具体信息。根据第一段内容和第二段中的 describes her retirement career as a“life decision”可知,Neysa认为退休后做护士是她的一个重要的人生选择。9.A。理解词汇。根据上文中的His death came sooner than expected 以及And then,about six months afterward,Ihada seriousmedicalproblem和下文中的It'sadeath threattomostpeople可知,丈夫去世没多久,自己又被查出患有严重的疾病,这对Neysa来说无疑是晴天霹雳。aboltfromtheblue意为“突如其来的事件(或消息);晴天霹雳”。10.B。推断。根据倒数第二段中的Neysa says she stood out next to her university classmates,most of whomwereintheir2Os以及Ifelt likeazitonanose可知,Neysa重返大学校园,与年轻的同学相比,自己显得格格不入。B项Outofplace意为“不适当;格格不入”。11.C。理解主旨要义。阅读全文可知,遭遇丈夫去世和身体病痛的双重打击,Neysa 并没有被击败,退休后的她选择回到校园,并重新成为一名护士,在新的岗位上继续发光发热。Neysa的故事告诉我们永远都不要停下前进的脚步。【补充说明】1.fieldv.处理,应付(问题、电话等)2.Parkinson's disease:帕金森病3.high-flyer:有抱负有能力的人;有能耐的人D篇主题语境:人与社会一一人际沟通本文是说明文。微笑是流露幸福的信号。12.A。理解具体信息。根据第二段中的Thepioneeringexperiment、第三段中的This is thefirst time和倒数
第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章是一条网课广告。1. C。理解具体信息。根据第一段和Course Introduction 部分中的 This course is aimed at anyone who wouldliketostrengthen theircommunication skills可知,该网课关注沟通技巧的提升。2.A。理解具体信息。根据Time部分中的Enrolll02March-15April可知,学生可以在3月3日报名参加该网课。3.D。理解具体信息。根据Requirements部分中的Mastery of the English language可知,有意参加该网课的学生需要精通英语。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是记叙文。作者加入社区园圃,学并实践绿色堆肥。4.B。理解具体信息。根据第二段中的Ilearned the ExmouthCommunity Garden had an impressive compostingsystem thatmembers could use,so I joined to learn about how it worked 可知,作者为了了解ExmouthCommunityGarden的堆肥系统决定加入该园圃。5.A。推断。根据第三段可知,加入ExmouthCommunityGarden后,作者和其他成员们一起负责社区园圃的日常工作和相关活动。6.C。理解观点、态度。根据倒数第二段中的The garden,though bustling,is about being around like-mindedpeople and improving mental health through a sense of community可知,作者认为社区园圃的工作虽然繁琐,但是很有意义。7.D。推断。根据最后一段中的butit's turned into something that works wonderfully和This allows us to make主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。NeysaKing退休后重新成为护士,打破年龄的桔,勇于挑战自我。8.D。理解具体信息。根据第一段内容和第二段中的 describes her retirement career as a“life decision”可知,Neysa认为退休后做护士是她的一个重要的人生选择。9.A。理解词汇。根据上文中的His death came sooner than expected 以及And then,about six months afterward,Ihada seriousmedicalproblem和下文中的It'sadeath threattomostpeople可知,丈夫去世没多久,自己又被查出患有严重的疾病,这对Neysa来说无疑是晴天霹雳。aboltfromtheblue意为“突如其来的事件(或消息);晴天霹雳”。10.B。推断。根据倒数第二段中的Neysa says she stood out next to her university classmates,most of whomwereintheir2Os以及Ifelt likeazitonanose可知,Neysa重返大学校园,与年轻的同学相比,自己显得格格不入。B项Outofplace意为“不适当;格格不入”。11.C。理解主旨要义。阅读全文可知,遭遇丈夫去世和身体病痛的双重打击,Neysa 并没有被击败,退休后的她选择回到校园,并重新成为一名护士,在新的岗位上继续发光发热。Neysa的故事告诉我们永远都不要停下前进的脚步。【补充说明】1.fieldv.处理,应付(问题、电话等)2.Parkinson's disease:帕金森病3.high-flyer:有抱负有能力的人;有能耐的人D篇主题语境:人与社会一一人际沟通本文是说明文。微笑是流露幸福的信号。12.A。理解具体信息。根据第二段中的Thepioneeringexperiment、第三段中的This is thefirst time和倒数
12A.They arehosting a contes主CC.They are telling storiesin a contest13.W5.What will the woman do next?AA. Make some zongzi.听第B.Buy an umbrella.14WC.Watch adragon boat race第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)BC将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。15.W听第6段材料,回答第6、7题。A6.What is the probable relationship between the SpeakersBA.Mother and son.B.Strangers.C.Neighbors.7.Why did Jack lose Sight of his mother?16.A.Jack didn't get into the park.AB. Jack’smom was lost in the crowd17.WC.Jackran awayto gct back his balloon听第7段材料,回答第8至10题8.Why do many Chinese pcople cnjoy watching thc NBA gamcs?关心表现A.They care about the performance of Chincsc players in the NBA games.听第B.The NBA games are the most popular in the world18.9,What sports does the woman Jike to take part in?A.Ping-pong and basketballB.Badminton and volleyball.19.C.Tennis and skiing10.What will the speakers do nextA.Buy tennis rackets.B.Play tennis together.20C.Watch an NBA game听第8段材料,回答第11至13题11.Which subjecttroubles Both speakerA.MathB.EnglishC.History英语试题第2页(共12页)
59.Which is the right order of Litte Half Chick's story?①He saved the wind in a bush.③ He was caught by the cook.D.④①③②C.①2④③A.4123B.24①③60.What happened to the chick at last?B,He was cooked.AHe was saved.D. He returned to the yard.He met the mayor.2A. going outside to make more friendsB.never being afraid of the dificultiesC. being kind to help someone in needD. finding more chances in the big citiesCmake learning more exciting!封Before schooldown at the tabie, your tablet will show you a to-do list for the day.On the way to schoolInstead of walking to school, you will usually use self-driving cars to get there. They n about science or history. If the road is busy, you might even take school planes.At schoolThe walls of classrooms can turn into big screens for you to watch 1oD videos. Theymake you feel the real environment. When the teacher tells a story about the forest, the线even be a robot cook in the dining hall who prepares healthy meals just for you.come true.Soon, life will be more wonderful.62. What kind of life is this text about?D.Past lifeA. City life.B.Family life.C.Future life.)63. What can self-driving cars do according to the text?A.They can fly like planes.B.They can make to-do listsD.They can tell about science or history.C.They can play 10D videos.英语模拟试卷(八)第5页(共8页)
书馆外面吃东西”和“在图书馆内阅读时保持安静”。“and”是常用的并列连词,能够自然地连接这两个动作,表示同时遵守这两条规则。同时这是句子的首字母,需要大写。故填“And”。74.really【解析】考查副词的用法。这里需要一个副词来修饰“important”,表示“对学生来说非常重要”。“really”用来加强语气,说明这些规则对学生的重要性,强调遵守规则的必要性。故填“really”。75.study【解析】考查动词不定式的用法。此处需要一个动词来表示“有更多时间去做的事情”。在方框中,“study”是一个合适的选择,表示学生在遵守规则后可以有更多时间用于学和玩耍。动词“study”与“play”并列。故填“study”。六、读写综合A.回答问题【短文大意】这篇文章主要介绍了 Bob、Nina、Jamie 和 Rose 对学校规则的不同看法。76.He should get a watch.【解析】根据 Bob 的描述,他因为没有手表而经常迟到,因此他应该买一块手表来解决这个问题。故答案是“He should get a watch.”。77.Nina is a music lover.【解析】根据Nina的描述,她喜欢音乐,但学校不允许在课堂上听音乐,因此她是一个音乐爱好者。故答案是“Nina is a musiclover.”。78. They can use mobile phones during breaks and lunchtime.【解析】根据 Jamie 的描述,学生可以在课间和午餐时间使用手机。故答案是“They can use mobilephones during breaks and lunchtime.” 。故答案是“It's bad.”。80.Shehas todoitfor twohours.【解析】根据Rose的描述,她每天晚上必须做两个小时的作业。故答案是“She has to do it for twohours.”。B.书面表达【写作指导】1.任务分析本篇书面表达要求介绍家规并发表看法。主题:人与自我——生活与学文体:记叙文时态:一般现在时人称:以第一人称为主2.行文布局开头:引入话题。主体:具体介绍自己家的家规。
100 years.57treasure.60(strong) man among the group has 61Dozens of performers 62rounds of cheers and 63(applaud) from surrounding crowds.65(inspire)morepeople to learn more about this traditional dance culture.60.56.57.58.59.65.61.62.63.64.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你所在的国际学校决定在新学期不再设置急救知识课程。请你给校长写封英文邮件,内容包括:1.表达你的担忧;2.强调急救知识的重要性;3.提出建议。线注意:1.写作词数应为80个左右;2.请按如下格式在相应位置作答。Dear Principal,·178
1、[学林教育]2024~2025学年度第一学期七年级第一次阶段性作业生物A(人教版)答案1、[学林教育]2023~2024学年度第一学期七年级期末调研试题(卷)英语C(外研社版)答案1、[学林教育]2023~2024学年度第一学期七年级期末调研试题(卷)2、[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)生物B(苏科版)答案1、2023-2024学年度上学期高三年级自我提升五(HZ)数学答案1、[衡中同卷]2023-2024学年度上学期高三年级期末考试数学(新)(新高考版B)答案3、黄冈市2023年秋季高二年级期末调研考试语文答案试卷答案1、广西壮族自治区南宁市横州市2022-2023七年级下学期期末考试历史试题(答案)考试试卷▣高一同步周测卷/历史8.朱东安、张海鹏等学者认为:“灭洋”是义和团运动的口号和4、陕西省2024-2025学年度第一学期九年级阶段性学效果评估(四)化学试题1、陕西省2024-2025学年度第一学期九年级阶段性学效果评估(四)数学试题1、陕西省2024-2025学年度第一学期九年级阶段性学效果评估(四)政治试题

![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(河北版)答案](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(河北版)答案)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语C(外研社版)试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语C(外研社版)试题)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语C(外研社版)答案](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语C(外研社版)答案)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语B(人教版)试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语B(人教版)试题)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语B(人教版)答案](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语B(人教版)答案)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(外研社版)试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(外研社版)试题)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(外研社版)答案](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)英语A(外研社版)答案)
![[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)化学A(人教版)试题](http://pic.duoshouyun.net:32080/weibo.png?text=[学林教育]2024~2025学年度第二学期七年级期中调研试题(卷)化学A(人教版)试题)