首页 100所答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物

    6.某野生型水稻叶片为绿色,由基因C控制,在培育水稻优良品种的过程中发现了两个叶片为黄色的突变体。突变体1是基因C突变为C所致,且基因C,纯合幼苗期致死:突变体2是基因C突变为C2所致,且基因型C1C2表现为黄色。下列说法正确的是A.在决定黄色这一表型时,基因C,表现为隐性B.突变体1连续自交3代,,成年植株中黄色叶植株占7/9C.突变体1和突变体2杂交,若子代中绿色:黄色=1:1,说明基因C2是隐性突变D.突变体叶片为黄色是基因通过控制蛋白质的结构直接控制生物体性状的结果7.眼白化病是一种单基因遗传病,由一对等位基因Bb控制。一对夫妇,丈夫患病妻子正常,生育了三个孩子。现用放射性基因探针对三个孩子及其母亲进行基因诊断,检测结果如图所示,不考虑基因突变和染色体变异。下列有关说法错误的是母亲孩子①孩子②孩子③B基因探b因探针注:空盥表示无成射性,深色讼放射性是浅色图放射性的2倍。A.该病是伴X染色体隐性遗传病B.孩子①和孩子②的性别不同C.孩子②婚配,其女儿都不患此病D.孩子③的b基因可能来自其母亲8.某研究小组利用纯种高秆甘蓝型油菜Z,通过诱变培育出一个纯种半矮秆突变体S。若油菜株高这对相对性状由多对等位基因控制(可用等位基因AWa、Bb、Cc、D/d.…表示),为了阐明半矮秆突变体$是由几对基因控制、显隐性等遗传机制,研究人员进行了相关试验。下列说法错误的是①p♀S×Z②P♀ZX个S③PZXSFF:88F2高秆半矮秆F2高秆半矮秆F2高杆半矮秆515345964021169A.油菜的半矮秆突变体S由位于两对同源染色体上的隐性基因控制B.实验①的F2高秆中自交后代全为高秆的植株占7/1SC.实验①的F2高秆中自交后代性状分离比和杂交组合②的F2基本一致的植株占4/15D.实验①的F2高秆中自交后代性状分离比和杂交组合③的F2基本一致的植株相互杂交可验证自由组合定律面庆八中重庆八中高2023级高三(下)强化训练(四)第3页共10页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物

    三步一体高效训练讲评外低,A项错误;刺激强度较小时是不能产生动作电位的,B项错误;动作电位恢复到静息电位的过程中,N通道多处礼扎记于关闭状态,K+通道多处于开放状态,C项错误;兴奋在神经纤维上的传导方向与膜内电流方向一致,与膜外电流方向相反,D项正确。答案:D4.内分泌系统是人体重要的机能调节系统,其能分泌多种激素参与生命活动的调节。下列有关叙述正确的是A.垂体、甲状腺、汗腺、胸腺、肾上腺等属于内分泌系统B.运动时,肾上腺素水升高,其可作为高能化合物使心率加快C.缺碘导致甲状腺激素合成减少和下丘脑促甲状腺激素释放激素分泌减少D.青春期,性激素水升高,随体液到达靶细胞,与受体结合可促进机体发育解析:本题考查内分泌系统及激素调节等。汗腺分泌的汗液直接排到体外,不属于内分泌系统,A项错误;肾上腺素不是高能化合物,而是信息分子,B项错误;碘是构成甲状腺激素的元素之一,故缺碘会导致甲状腺激素合成减少,为了使甲状腺激素的分泌量上升,下丘脑促甲状腺激素释放激素分泌量会增加,C项错误;青春期,性腺分泌的性激素水升高,性激素随体液运输到靶细胞,与相应的受体结合,促进生殖器官的发育以及生殖细胞的形成,D项正确。答案:D5.抗利尿激素(ADH)是尿液浓缩和稀释的关键性调节激素,由下丘脑分泌、垂体释放,其主要作用是促进肾小管和集合管对水分的重吸收,减少尿量的排出,保留体内水分等。下图为ADH调节肾小管管壁细胞对水分重吸收的机理。下列叙述正确的是A.水分子通过水通道蛋白的运输方式为主动运输A侧B侧B.ADH可促进囊泡转运,增加细胞膜上水通道蛋白数量H,0→0→%H,0C.ADH受体不敏感或受损时,可引起人体尿量减少M蛋白←cAMP ADH受体D.血浆渗透压下降会使下丘脑合成与分泌的ADH量中→←O增加水通道斗蛋囊泡一ATPADH解析:水分子通过水通道蛋白的运输为顺浓度梯度运输,为协助护散,A项错误;ADH与膜上的受体结合后,ATP水解为cAMP,cAMP通过M蛋白促进囊泡向细胞膜移动并发生融合,增加膜上水通道蛋白的数量,B项正确;ADH受体不敏感或受损时,ADH作用受到影响,导致肾小管和集合管对水分的重吸收减少,人体的尿量增加,C项错误;血浆渗透压下降,对下丘脑渗透压感受器的刺激会减少,下丘脑合成与分泌的ADH量减少,D项错误。答案:B6.体温的相对恒定是人体内环境稳态的重要体现之一,人体通过多种调节机制保持体温的相对恒定。下列说法正确的是A.炎热环境下,皮肤血管舒张,汗腺分泌增多,从而增加散热B.炎热环境下,若呼吸运动频率和幅度增加过高且持续过久,可导致内环境pH下降C.寒冷环境下,冷觉感受器兴奋并将兴奋传递到下丘脑,下丘脑形成冷觉D.寒冷环境下,肾上腺皮质分泌的肾上腺素增加,使代谢活动增强,产热增加解析:炎热环境下,皮肤血管舒张,汗腺分泌增多,从而增加散热,A项正确;炎热环境下,若呼吸运动频率和幅度增加过高且持续过久,CO2呼出增多,可导致内环境H上升,B项错误;冷觉是大脑皮层形成的,C项错误;肾上腺素是由肾上腺髓质分泌的一种激素,D项错误。答案:A7.免疫系统是机体执行免疫应答及免疫功能的重要系统,主要由免疫器官、免疫细胞和免疫活性物质组成。下列有关叙述错误的是A.免疫器官主要由淋巴组织构成,扁桃体属于免疫器官B.淋巴细胞、树突状细胞和巨噬细胞都是执行免疫功能的细胞C.免疫活性物质都是由免疫细胞产生的发挥免疫作用的物质D.正常情况下,同一人体内的T细胞和B细胞的核遗传物质相同解析:免疫器官主要由淋巴组织构成,扁桃体属于免疫器官,A项正确;免疫细胞是指淋巴细胞、树突状细胞和巨噬细胞等发挥免疫作用的细胞,B项正确;免疫活性物质不一定是免疫细胞产生的,如溶菌酶可能是泪腺细胞产生的,【24新教材,ZCYK.生物学R-选择性必修1QGAN】10

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物

    ☐月☐日星期☐天气☐《收初中版生物答案与解析第一部分复巩固12.(1)消化道消化腺(2)肝脏胆汁消化酶练一第一单元(一)(3)胃氨基酸小肠(4)肠液胰液胆汁1.D2.B3.C4.C5.D6.C7.A8.D13.(1)肝脏小肠(2)淀粉口腔和小肠9.(1)输卵管(2)子宫(3)胎盘和脐带(4)D(3)胃蛋白质氨基酸(4)小肠(5)青春期练六第二单元(三)10.(1)A森林古猿(2)④卵巢(3)⑤输卵管1.C2.C3.A4.C5.A6.D7.C8.D(4)B受精卵③子宫②胎盘①脐带9.A10.D38分娩11.(1)一④小肠葡萄糖(2)①肝脏④练二第一单元(二)小肠脂肪(3)蛋白质(4)维生素(5)粮谷类1.C2.B3.B4.C5.D6.A7.C8.A肉类血红蛋白9.A10.B练七第三单元(一)11.(1)晚(2)睾丸卵巢(3)身体发育智力发展B2.C.3.B4.C5.D6.B7.C8.A(4)生殖器官丝路花9.B10.D12.(1)A卵巢卵细胞雌性激素(2)受精.(1)呼吸道肺(2)肺气体交换(3)肺泡输卵管(3)D子宫(4)羊水胎盘脐带毛细血管肺泡血液营养物质氧二氧化碳12.(1)④肺泡和包绕着的毛细血管的壁都很薄,只练三第二单元(一)由一层上皮细胞构成(2)肺泡内的气体交换A→B1.C2.C3.C4.C5.B6.C7.D8.C9.D(3)保持环境中空气新鲜清洁,不随地吐痰,戴口罩等10.(1)7560(2)8190(3)核桃仁所含的能量高于13.(1)①肺②.呼吸道清洁(2)一气体交换花生仁(4)数据会略大(5)减少散热,比如使用石(3)二氧化碳氧气(4)膈肌收缩棉网。练八第三单元(二)11.(1)铁(2)能量(热量)(3)钙维生素D1.B2.D3.C4.D5.B6.C7.A(4)蛋白质8.(1)呼吸肌的收缩和舒张(2)尿素(3)吸收练四第二单元(二)(4)气体的扩散作用1.B2.D3.D4.D5.D6.C7.D8.B9.(1)肺泡和血液(2)氧气二氧化碳(3)氧气9.B10.D11.A二氧化碳75

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    to run the 4 Deserts Race in Namibia.Wheateroft was honored as a torchbearer for the 2012 LondonOlympics.However,there was something Wheatcroft still hadn't done-finishing a race completely on hisown.Blind runners compete with guides,to whom they may be physically tethered.The guides bytheir side call out water stops and potential dangers to the runners.Wheatcroft began exploring choices that could help him navigate during races without dependingon a guide.In 2016,Wheatcroft began working with New York-based tech company WearWorks andthe Wayband was born.The device uses 3D touch to help blind people navigate the world by keeping the users on a setcourse by registering a preprogrammed route as a "virtual corridor".Vibrations()let the usersknow when they're off track.Wayband is paired with the users'phones and uses GPS to create andmap the routes.Wheatcroft used the device during the 2017 New York City Marathon,with the goal of finishingthe race without the support of a guide.At first,the device worked.But between the thousands ofmobile phones in use at the event and "dead zones"caused by skyscrapers,the Wayband had troublewith connectivity and receiving signals.Rain further impaired the device's functioning.But Wheatcroft doesn't see that as a setback.He says,"What we're trying and going to do is usethis technology to really achieve true independence.This race isn't about time;it's proving thatsomething is possible."24.What does paragraph 3 focus on about Simon Wheatcroft?A.His physical limits.B.His life-long goalsC.His athletic achievements.D.His struggling experiences.25.What does the underlined word "tethered"in paragraph 4 probably mean?A.Separated.B.Tied.C.Contradicted.D.Devoted.26.Why did Simon Wheatcroft work on Wayband with Wear Works?A.To gain independence in running.B.To encourage other blind runners.C.To make himself run much faster.D.To cure the blind of their blindness.27.What does Simon Wheatcroft say about the 2017 trial on the technology?A.It ruins his confidence in running.B.It proves the device works greatly.C.It shows that nothing is impossibleD.It won't stop him having another try.CPeople who don't eat meat are more at risk of breaking bones,especially their hips(),according to the largest study yet of this risk.The effect may stem from a lack of calcium and protein(钙和蛋白质)in their diet,as well as the fact that they tend to be thinner and so have less flesh tocushion a fall.Several previous studies have shown that vegans,who never eat meat or any animal products,have weaker bones than meat eaters but it was unclear if this had any meaningful effect ontheir riskof fractures(断裂).Theneear took advanage ofongyalled EPICod,originallyselookthr diet nhekfyngofopeUKrm1onards.Thetuy recorded people typical diet and tacked herheahospital records.By2010 vegans had broken a hip atver wi the rate of meat eaters.Veganss hadhigher risk of breaking other bones.The overall level of risk to vegans wa relatively small,qoouara20 besbroken per000 people over 1 yearsBut theeelikelyto heihervegns wh broke hipe more en theveg of participants a the sreearher Tammy Tong at the University of Oxford.When people's dietere analyed meat termd more calnd proeiCalei【冲刺预测·英语(二)第4页(共8页)XKB-D】2022.05.0812:59

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    120命题人360°详解全析手册0解题导语本文是一篇说明文。文章介绍了海藻种植的益处和弊端及其发展前景。答案解析APP扫码获取解题点拨视频32.A推断题。根据第二段中的"Seaweed planting becomes hot aquaculture(水产养殖业)which isnow shooting up.."可知,海藻种植成为一个热门的水产养殖业,目前正在迅速发展。作者紧接着以阿拉斯加海藻产量两年内上涨200%的事例加以说明。故选A项。33.B理解具体信息题。根据第三段中的"There are,of course,some disadvantages to seaweedfarming.."和"these crops could remove too many nutrients from the wild ecosystem"可知,海藻种植也有一些弊端,其中一项是从生态系统中带走了太多的营养物质。故选B项。34.A推断题。根据第三段的内容可知,其前半部分主要讲了海藻种植的益处,后半部分主要讲了海藻种植的弊端,前后存在对比关系。故选A项。35.C推断题。根据最后一段中的"we may discover that advantages win over disadvantages..Thebalance will come down to a combination of policy and scientific research."可知,海藻种植的益处大于弊端,而这一衡将取决于政策和科学研究的结合。由此可推知,需要共同努力来改善海藻种植的方法,实现利弊衡。故选C项。A."关于海藻种植存在争论"与文中信息不符,最后一段仅客观地提到海藻种植有利有弊,并未提到有争论。B."将海藻转化为燃料是必要的"属于无中生有,最后一段提到可以将海藻转化为燃料,但没有提到其必要性。D."处理营养污染花费很多"属于过度推测,最后一段提到处理营养污染的经济价值是其可以降低废水处理的成本,并不能由此推断出处理营养污染花费很多。命题人讲评【命制过程】命制阅读理解试题时,我遵循"注重能力、兼顾基础,梯度适当、区分合理,贴近生活、落实交际"的思路。阅读理解文章以说明文、记叙文和应用文为主。C篇介绍了人工智能在运行一段时间后也需要休息,材料紧贴时代背景,引导考生关注科学技术,培养研究探索的精神。D篇介绍了海藻种植的益处和弊端,倡导考生关注自然环境和生态衡。【解题技巧】阅读理解主要考查细节理解、推理判断、主旨大意、观点态度、词义猜测等。在解答各类试题时可采用下面的方法:(1)细节理解题。考生可聚焦定位词,找出解题核心句群,通读大意,获取主要信息点后答题。(2)推理判断题。根据题千提示词定位到目标段落,答题时注意文章上下文逻辑关系,厘清逻辑主语和代词指代对象,注意词句的同义替换和释义。(3)主旨大意题。通读文章,了解文章结构,找出中心段、中心句、中心词。注意文章首尾段、段落首尾句及文章关键词。(4)观点态度题。厘清文章结构层次及中心思想,推断出作者的写作意图和写作目的,根据上下文逻辑关系、用词的词性褒贬、话语语气进行判断。(5)词义猜测题。定位到该词语出现的句子和段落,了解段落大意,分析该句和前APP扫码举一反三练透错题后句,猜测词义,再把选项代入文章进行检验。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    09T同风19月;A.(2)如图乙所示,把物块A浸没在水中,读出弹簧测力计测力计示数为的示船BD八年级新目标关语围极(4K4+长条卷)第39期2English Weekly2021一2022学年山西2022年4月14日星期四总第3635期在管办的●山西师范大学主管●山西师大教育科技传媒集团主办○英语周报杜编辑出版●杜长:徐文伟●总编辑:刘永俊●国内统一刊号:CN14-0705/)●网址:http:/∥www.eW,com.cn一刊96Speed ReadingIn FocusMopet主题语境:人与社会一历史、社会与文化a Pet-Friendly E-BikeShanghai主题语境:人与社会科学与技术有了它,带宠物骑车兜风不是问题!shtuTmgaavw《上海师傅》:用文字记录匠心手艺,留住城市记忆。your pet,is there?But is it aby many people.Through theseproblem for you to get around withhat comes to yourXu Wenming,79,is ahandicrafts,the Shanghai shifuyour pet?If yes,you can turn tomind when you hearcarpenter(木匠)frombring us a green and simpleMopet.It is an e-bike that allowsthe word shifu?AChengqiao Town,Chongmingyou to take your pet with you.kung fu master?AnDistrict.He started helping hislifestyle.A Japanese company createdexperienced school teacher?Infather in the family workshop at【读后任务】回答问题。1.How long did it take Zhou Qthis pet-friendly e-bike.Right underZhou Qi's book Shanghaithe age of 12.Later he workedto write the book Shanghaithe rider's seat is the pet's space,Shifu,it refers to those who arein a local factory.Now the oldShifu?which is 45 cm long,33 cm highskilled at working with theirman doesn't have to work andnd 21 cm wide.In other words,hands.he passes the time by making2.Why does Xu Wenmingou're not getting any large pets inZhou Qi,a writer andshengluo,a kind of rice-cupl“Femake shengluo today?

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    As the planet warms,heat waves are becoming frighteningly common-and catching climate scientists33.What can be inferred about intuitive eating?off guard."Actually,a lot of our climate models project how frequent extreme heat will be in the future,butA.It is quite different from dieting.B.It shows the importance of healthy food.they wouldn't have necessarily predicted this level of heat for that part of the country,"Dahl,a senior climateC.It is independent of hunger signals.D.It ignores people's anxiety over body imagescientist,says."To realize that I am witnessing it in my lifetime,and living in it right now,is really a cause34.What does the author mean by "this just backfires"?for alarm.28.When did the record high temperature appear in Death Valley?A.Kids aren't always right in choosing food.B.Many caregivers are too strict with kids.A.In1913.B.In June.2021.C.In July,2021.D.In2020.C.Denying kids'instinct for food can do harm.D.Caregivers'food advice always annoys kids29.What does the underlined word "pernicious"in paragraph 2 mean?35.What will be probably talked about in the following paragraph?A.Abnormal.B.Harmful.C.Unpredictable.D.Adaptable.A.Tips on teaching kids intuitive eating.B.Steps to ease kids'self-doubt.30.What is paragraph 3 mainly about?C.Methods of reading kids'physical needs.D.Ways to strengthen kids'central beliefA.Risks of extreme heat.B.Ways of staying cool at work第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)C.How to seek shade outside.D.How to protect you from extreme heat.最31.What is Dahl's attitude to extreme heat?根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A.Worried.B.Hopeful.C.Tolerant.D.Unclear.Coffee cups,clothes all over the floor and uninvited guests-and they're not even yours!These are the0joys of flatsharing.For many,buying a house or flat is just too expensive.In fact,the total amount of rent鱂There are few things that human beings are offered more advice on than how to take care of their kids.paid by tenants()in Britain in 2017 rose to more than 50 billion-more than double the level of tenBut suggestions about what,when,and how much they should eat generally take the cake.So,it's completelyyears ago.36 You rent a room and share the kitchen,living room and bathroom,for example.But apart长understandable if as a parent or caretaker,you feel doubly anxious about nutrition and wellness.from the financial saving,what are the advantages and disadvantages of flatsharing?While there's probably no faultless way for humans'eating,we know that dieting for weight loss is farfrom a recommended way to stay healthy for most adults.That goes double for a child when they're pressuredLiving with others means that you can pool your resources.37 Living with people means meeting救their friends,who may then become your friends.And don't forget the networking opportunity.Lastly,there's州into dieting.And even hearing negative talks about food and body image from parents can make kids morelikely to limit their food intake.the emotional support.38 But don't forget to return a favour when they need it.Recent research suggests that nutritional patterns like"intuitive()eating"can lead people to eatBut flatsharing means there's limited storage space.Some people may not respect the boundaries.Youa more varied,healthy and balanced diet overall,and feel less anxiety about food and body image.Intuitivemight well come home to find your things in a mess.39 Despite the list showing turns of duty,someeating focuses on learning to read and respect your body's hunger signals.It just means nothing is by naturepeople don't like to pull their weight.And then there are unexpected events.If a flatmate forgets to inform youoff limits on account of being"bad"for youabout a party they're throwing and what you want is a quiet night,it can be challenging.Amee Severson,a registered dietitian,says childhood is the perfect time to strengthen a person's healthyrelationship with food.As a young child,she points out,you probably have strong instincts (for40Some people prefer their own space,while others enjoy a social environment.For many who lackfood-I'm hungry,so I should eat.The problem is that many parents unintentionally tell children somethingthe means to buy their own property,a flat share is,and will continue to be,a necessity regardlesslike this,"No,you're not hungry.You're just bored.""While I firmly believe the majority of caregivers doA.You can gain access to their social networks.just want the best for their kids,this just backfires,"Severson says.B.There'll always be a shoulder to cry on when you need one.When a completely trusted caregiver tells a child that certain foods are "bad",Severson says,it's easy警C.The most obvious disadvantage is that you may not get much privacyfor self-doubt to become part of a kid's central belief.Still,there are things to be kept in mind if you'reD.Besides,cleanliness may be one of the biggest disadvantages of a shared flat.looking to help your children develop a natural awareness of what their bodies need.32.How does the author find dieting for weight loss?E.Despite the disadvantages,there are many advantages involved in flatsharing饵A.It is a universal topic.B.It is understandable.F.Those with a tight budget may choose to share the place with others to save money.C.It has the risk of stressing kids.D.It affects kids more than adultsG.Whether the advantages outweigh the disadvantages is something decided by yourself.全国卷·英语押题卷3

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2022年高考冲卷(二)英语注意事项:1.本卷满分150分,考试时间120分钟。答题前,先将自己的姓名、准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。2.选择题的作答:每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。3.非选择题的作答:用签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。4.考试结束后,请将本试题卷和答题卡一并上交。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What is the girl going to do this weekend?A.Go on a field trip.B.Buy uniforms.C.Collect empty bottles.2.What does the woman suggest the man do?A.Sign up to be a member.B.Try a different website.C.Pay to watch movies online.3.Why has the woman moved the boy's seat?A.He has trouble in listening.B.He can't see clearly in class.C.He talks too much in class.4.How often does the man work out now?A.Once a week.B.Twice a week.C.Every other day.5.Who is the woman probably speaking to?A.Her doctor.B.Her good friend.C.Her personal trainer.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Where does the conversation take place?A.In a dining hall.B.In an office downtown.C.In an apartment in the East End.7.What does the man want to do now?A.Get to work.B.Go to a restaurant.C.Visit the woman's company.【2022年高考冲刺卷(二)·英语第1页(共8页)】HN

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    night.Furthermore,this summer,I'm planning to tour the Lijiang inYunnan Province.北京刘巧玲邢旺山西杨锴本报采编中心(听力材料及参考答案见下期第4版;部分解析见《教师用报参考》第2期KEY CORNER36-40 CEGAF41-45 DBCDA综合能力测试(6)W:OK.Please check out here and cash and creditso busy collecting materials,doing data31-35AABCD46-50ABDAC51-55 BDCAC56-60 BADBC听力材料及参考答案card are both taken.But may I have a look atanalysis and so on.61.attached62.was inventedyour passport first?W:Yes,there's plenty of that.You can surelyborrow some useful material from our center.63.who64.designers65.and听力村料(Text 7)66.selling67.golden68.toured(Text 1).W:Hello John.Didn't you say you wanted someM:OK.Does your center cover all the main areas69.immediately70.theW:Excuse me,can you tell me what I need to do?advice about your presentation?of business?短文改错M:Well,you need to pay at least 10 RMB in orderM:Yes,please.That's the first time I've givenW:Yes,topics like finance,and marketing-71....taking part a.part后加into open a new account.Also,you'll need to setone and I'm repeating it every followingthat's the most popular one.Local managers72....to be involvinginvolving→involveda password to ensure no one else can entermonth,according to the arrangementseem to line up to borrow our videos!73....interested in it.去掉tyour accountW:Well,the introduction was clear and youM:How much do the videos cost?74.what we couldwhat→how(Text 2)finished on time without appearing hurried.W:E100 a year for a company,and E50 for an..but presented it...butandW:Hello,this is Marian from the Biology College.individual,with no discount for students,76.Lucky,I was .Lucky→LuckilyI was wondering that if I could use the labThe case study seemed a bit long though.M:You're right.I'll cut it a bit.though.77....of the nine finalist.finalist-→finalistsNo.I this morning.M:Well,someone will be doing some experimentsW:Another tip is -remember not to turn yourM:That's very helpful,so it's worth the money.78.…and send to..send→sentback on the audience,and be careful not toI'd better go home and fill in the application79....a nervously weekneryously→nervousat that time and the lab is closed in the!block their view of the screenform.80such the greatthe→aafternoon.How about the same time tomorrow?(Text 8)(Text 10)书面表达(Text 3)W:Sir,the bill is $100 in totalW:Hello,could you tell me something about theMorning,everyone!Welcome to my class!One possible version:flower show in Parker Square this weekendAll of you must have seen the great movie starringNoticeM:OK.Can I pay by personal check?We are going to invite Eric,a color expert,toW:Sure.Here is your receipt and you can drawplease?Leonardo DiCaprio.What would you think of themovie?Impressive?Or tragic?Today,we'regive us a lecture on "Colors across cultures,'your tax paid for these goods at customs.M:Well,the show is held by the Cultural andwhich will be presented on our school website点going to unlock the mystery of the Titanic's(Text 4)Tourism Association.It'll last for two days andfrom 3 pm to 5 pm on August 20th,2021.W:Hello,this is Myra.I'm just calling to informthe admission is free,but you might need tohistoric sinking.As the scientists know,it took justpay us to keep your valuables.2 hours and 40 minutes for the "unsinkable'In English-speaking countries,people oftenyou about the changes of your schedule onW:OK.I suppose the show's on all day?Titanic to sink.The huge ship was built in Belfast,use colors to describe their feelings-they haveMonday.Rather than sending you out on abusiness trip,we've decided on a factory visit.M:No,it's from 10 am to 8 pm.By the way,ifIreland.Starting in 1909,its construction took 3the blues,they get green with envy,or they seeyears,with the labor of some 3,000 workersred.The meanings of colors vary by culture and a真M:OK.Thanks for the informationyou'd like to see the prizes being awarded forHowever,it took less than 3 hours to sink.Now.single color may have different meanings around(Text 5)the best flowers,you'll need to be there at 5 pmmore than a century after it went down,experts arethe world.Take the color blue for example.In酒W:What do you think of the development of ourAnd I suggest you buy some flowers from thestill debating about the causes of this historicUkraine,it signifies good health.In Nigeria,it isthe color of inspiration.This lecture will explore线website?show when you leave,or you'll regret it.M:Well,we had a meeting about it.We think theW:That sounds really interesting.I'll go and havedisaster.High speed,a fatal wrong turn,weathermore colors across cultures and provide abundantwebsite is still not getting enough traffic.It'sconditions,dismissed iceberg warnings and lack ofa lookexamples and interesting stories.getting some clicks from domestic customers,lifeboats ..In my opinion,however,one causeAll students are welcome to attend the(Text 9)alone outweighs all the others -the iceberglecture.but not as many as from abroad.W:Tony,do you know about our Business Center?warnings were ignored by the Captain E.J.SmithLi Hua个人(Text 6)M:No.What's that?For this caused the fatal turn and the sinking laterEvent in chargeW:What can I do for you?W:It's a center that offers training resources1.订M:Yes,I want to buy some local specialties.DoWell,except its sinking,there are also many otherM:You mean books and videos?stories about the Titanic.And for this you mayyou have any recommendations?W:Yes,and manuals for self-study,plus a lot ofW:Sure.The white wine here is world-famous,butcomputer-based materials.People can hirehave a look at the learning material that I sent you◆英语周报订阅号◆2扫▣▣it may get broken during transportation.So I'lllaptops to use in their own home or workplace,last class.The first is the quantity of wine on the初高中英语学advise you to bring a bottle of perfume and aas well as printers,which can't be taken awayship ..参考答案中高考教育资讯pack of cigarettes.M:Well,they look nice,but I don't really smoke.though.1-5 ACBAC6-10ABCBC11-15 CABAB在线订阅英语周报It does harm to our lungs.So pack the perfumeM:Does it have anything that I could use toimprove my report writing?Currently I'm just16-20 BABCB21-25 CBAAD 26-30 CDDBDfor me,please.主编:杨慧英责编:李俊玲马元子审读:张霞校对:杜小娟美编:温涛:部兰提共出西夜本小感在用曹的程量各器局所界共部的补骨装报发特置“。阳费酸广告鱼智高正都斋类具热0351-7773933本报激光照排中心:030006●电话

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    全国教辅类一级报纸LEARNINGO新课程》g)ENGLISH岩头酒高三第32期总19073期2022年2月8日星期网址http:/www.yybs.com主管单位山西省教育厅主办单位山西教育教辅传媒集团编辑出版学英语报社社长昌夺明总编李若编审Na©yE,RIey国内统一刊号CN14-0702(⑤读后续写写作指导(一】圈夏文虹任务呈现hour was done in 15 minutes.The morning I was阅读下面材料,根据其内容和所给段落开list.“So?Go get them,”she just ignored myto return to Brooklyn,I stopped in to get a packet头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。务of gum.When I spent the last summer with myneed."I'm not your servant,so I suggest you get注意:grandmother in Warwick,New York,she sentyourself a basket from that pile over there and1.续写词数应为150左右;语me to the grocery store with a long shopping list.start filling.If you're lucky you'll be home by2.请按如下格式作答Staring at the items on the list,I wondered howsundown.”Sundown was five hours away.I wasn't sure“All right,.Miss Potential,.”she said.“What课I could find anything on the packed shelves.ButI would make it.she insisted.did you learn this summer?"I walked up to the counter.Behind it was aThe store was a puzzle to a seven-year-old础量lady with thick glasses and gray hair.girl,and it seemed to hold all the goods in the力eExcuse me.Isaid.She lookcd up.sringyeworld.I complained about the task Grandmaat me.“You're that Clements kid,.”she said.“T'mitems on my list.It took me an hour and a halfMiss Bee.Come closer and let me get a look atto finish,and the mean lady behind the counterUntil one day many years later,my sevenyou because I want to be able to describe you todidn't even bother to look at me once.I visited Miss Bee a couple of times a weekyear-old daughter came to me with homework版原the policeman if something goes missing fromthat summer.Sometimes she sold me an oldtroubles2newspaper instead of the latest one.SometimesYbete vrarged me and limcthe store.”seven years,too young to be a thief!"Maybe not,but I can tell you've got potential."when I pointed it out.Going to the store was likeShe went back to reading her newspaper.going into battle,but I survived.By summer's"I need to get these,"I said,holding up myend the shopping trip that had once taken me anE收=A大斤

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    groups should be avoided.Unless you ensure proper socialCOVID-19 symptoms,he or she should stay alone.We willdistancing,it is best to rethink the event and wait for a saferreview each situation individually to assess the best way toopportunity.Please keep informed of your local news andmanage the situation.Any student experiencing serious healthschool announcements.Although our students understand thatproblems such as difficulty in breathing should seek medicalthis would be a unique year for exchange programs,we stillattention immediately.Please do not hesitate to contact usplace our students'safety in the first place.In addition,with any questions or concerns.please remember that if a program participant is experiencingThank you.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二部分阅读(共两节,满分50分)》第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。AOn the 1thveyof the Commun Party of China,redori hasnedpopr amongoho nlod in is riwithamode revoliyheritage.Thisis of the most crcal and splendid chapters of history of establishing RedJinggangshanChinallae and wonderful ysm which is covered with rich fores,opeaks and several memorials o the Red Army.The best time to visit is between April andOctober,with the most temperature timing April and May when the large azaleasboom.Oper:00-17:00(February16-November15):001:30(November16-February 15It is an old revolutionary base where the leadership of the Communist Party of ChinaXibaipowas stationed,drawing up the blueprint()for a new country.A memorial hall was builtto honor the memory of this site.The lake and the hill here add brilliance and beautytoeach other and form pleasant scenery.Open:Tuesdays to Sundays 9:30-17:00(Xibaipo Memorial Hall)The Nanhu Revolutionary Memorial HallA new exhibition is held with updated display approaches,including phantom()imaging and oil painting,which are used to improve visitors'experiences.The exhibitionshows four stages of CPC(the Communist Party of China)from its establishment to itsachievements.Open:Tuesdays to Sundays 8:30-18:00,closed on Mondays (except legal holidays)Former Site of the Editorial Department of New YouthNeouh started the New Culture Movement and spread the influence of the MayFouth Movement.The site was tentatively based in Beijing but moved back to Shanghaiin1920and erved as the office for the Communist Party of China Central Commitlethe 1920s.Open:Thursdays to Tuesdays9:00-11:30:13:30-16:30(closed on Wednesdays)oid21.When can tourists visit Jinggangshan?A.At 5 p.m.on January 18.B.At 8 a.m.on March 18.C.At 5 a.m.on September 18.D.At 8 a.m.on November 18.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    红河州2022届高中毕业生第一次复统一检测英语参考答案及评分标准第一部分听力1-5ACCAB6-10 CABAA11-15 BCABC16-20 CBCBA英语听力原文听力材料Text 1M:My name is Erick Johnson.My son is Carl.W:Good morning,Mr.Johnson.I want to talk to you about Carl's report card.(1)Text 2M:All right.Please take a seat.What's wrong,madam?W:Oh!My left hand is always shaking these days (2).I can't even hold the fork while havingmeals.M:Let me check it first.Text 3M:Nowadays,TV shows are so popular.What do you think of them?W:Well,to be honest,watching them is completely a waste of time.(3)But some teenagers arefond of them.I don't know why.Text 4M:Has Tina come back from London?W:Oh,she has moved there with her parents,who have found new jobs.(4)Now she's studyingin a new school.M:No wonder I haven't seen her for ages.Text5M:How much are the tickets for one adult and two three-year-old children?W:Well,for adults,five dollars per ticket,and for children under four years old,one dollar each.(5)Text 6W:I'm going shopping.Do you know anywhere that sells films on DVD in English and French?(6)M:Probably the best place to look is Waterstones.It's a bookshop in the city center.W:OK.Anywhere else?M:I'm not sure.You might find something in the record shop as well.Try HMV or Virgin,forexample.HMV is just two blocks away.W:OK,thanks.I'll go to the nearest one at first.(7)But can you write those down for me,please?M:Of course.英语参考答案及评分标准·第1页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ⊙例句:Everyone makes use of the Internet in different ways.l6.Kim fell on the ground(地面)when he每个人利用网络的方式不同。He often searches for information about it on websites.climbed the tree.书他经常在网页上搜寻关于它的信息。17.As everyone knows,the_earth(地球)goesShopping online helps her save money and time.around the sun.网购帮助她节省时间和钱。18.I enjoy living in the city because I like theFor me,I often chat with my friends online.表对我而言,我经常在网上与朋友们聊天。climate(气候)here.It's not safe to leave too much personal information on the Internet.l9.It's easy to walk into the forest(森林),but在网上留太多个人信息是不安全的。it's hard to walk out.We must stay away from unhealthy websites.我们必须远离不健康的网页。20.It's said that the ship went wrong in theIn a word,we should use the Internet carefullyIndian_Ocean(海洋).总之,我们应该小心使用互联网。gⅡ.根据句意及括号中所给的提示完成句子。岩美酒报社1.From then on,I often thought of theEARNINGENGLISHbeauty (beautiful)of the blue sea.2.There are three sheep_(sheep)eating in八年级★河南第17期the grass.3.Because of the much wetter(wet)weather.大报基础知识训练(第四章)my grandmother's leg hurts so much.4.When little Ben is afraid,he always covers(cover)his eyes with hands.I,根据句意及汉语提示完成句子。1.Scientists believe that whale (songs are第used to communicate(交流).5.After the plane landed (land),Mike turned2.For me,riding a horse (is too difficult.on his phone and called his mom first.3.一Who drew the cute_frog(青蛙)?6.Linda was so happy when she got a bunch()节-My eight-year-old sister.She loves littleof beautiful roses (rose).7.Of all the coats,the brown one is the thickestanimals.4.Don't play near the_river(河流).It's(thick).8.On Christmas Eve,Mom cleaned all thedangerous.5.The cafe is in the southwest (corner of thekitchen surfaces (surface).square.6.Uncle Tony's farm is big,but there aren't anycows(牛).7.The main feature(特征)of the town is its9.Nick was too mad to control (control)sweet spring water.himself.&.Amy showed great love for nature(自然)on10.Be careful when you eat fish,because therethe trip to the countryside.are lots of bones (bone)in it!9.27-year-old Dan said he kept a hen (asa pet when he was young.10.My parents never buy clothes made fromfr(毛皮).Ⅲ.根据汉语提示,填写恰当的短语完成句子,每11.Look!There is a beautiful kite in the sky空一词。(天空)1.Peter became so busy that he cared less12.Alice used to be fat,but now she is veryand less_(越来越少)about hispet cat.thin(瘦的).2.Every one of us should do something to13.There were so many people in the room that Ihelp animals in danger_(处在危had nowhere(无处)to sit..险状态).3.As far as I know,catsfeed on14.All the furniture in this room is made of(以…为食)mice.wood(木头).4.Remember to put on the sunglasses15.As we know,pandas'favorite food is bamboothey can help protect your eyes from(竹子)(保护.…不受…伤害)the strong sunlight5.Some wild animals are facing the dangerof dying out(灭绝).

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Ⅲ.A:1-5 ACBAAB:1.By bus.They can get to the zoo by bus./They can takethe bus to the zoo.2.Africa.They look very tall and their colors are beautiful./They are from Africa.They look very tall and the colors ofthem are beautiful./.3.Because they look cute./Because they're cute4.Six.Six kinds of animals are mentioned./..5.Don't make too much noise6.The elephant.I think it's smart.My favorite animal is thetiger.I think it's cute./..gIV.A:1.in2.s03.Their4.because5.at6.for7.a8.Why9.are10.ofB:1.musician2.playing3.goes4.them。made6.shops7.first8.usually10.finishes第4版新题探究1-4 CABD5-8 CCBD英语加油站1-5 CDBCA6.D7.It is about 21,000 kilometers long and has a history of over 2,000years.8.在新年和其他一些节日,这种颜色随处可见。9.T10.F9

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    various types,it's pertect for everyone.for him as well.Master Classjutamyteriou()petkind ofik theMecca of rock cimbing.to bigd tchStarting At $15/month billed annually (access to all courses)While you won't get a workthop component with these courses,Master Class is one of our favorite websitesbgahee2ndlboncpotnhe40yar-odndNobceyekesgoingodohsndoethoreatpportnity to do thourkids."for learning about all thingslincluding wriung The instructor list has big names like Shonda Rhimes,Margaret At24.What did Sam Baker achieve?wood.David Sedaris.and Roxane Gay.This is a great option f you want courses you can take at your own paceA.He climbedve3.000 feet without any help.and videos you can revicit again and again.B.He finished his second graderom Colorado.One StoryC.He helped his dad climb and summit El Capitan.Starting At $55 (three-day)D.He was the youngest to climb and summit El Capitan.One Story is a publication bringing people together through reading.writing.and leaming about short fiction.-5.How did Joe Baker feel from Paragraph 2?In addition to it mission of publishing one short story atame.it offers affordable onne writing workshops andA.Scared.B.Shamed.C.AmbitiousD.Embarrassed.classes throughout the year.What can be inferred about Sam Baker from Paragraph 3?Write or Die MagazineHe has trained himself for 2 years.B.He has climbed the rock for 5 years.Starting At $12 for a self-guided courseC.He has climbed all the rocks in Yosemite.D He has set up his own website at the age of 3Write or Die Magazne is offering writers resources,inspiration,and connection.The website has plenty offre-/Which statement can be used to describe the family?things and affordable self-guided classes to help you build a sustainable writing practice and overcome commonA.Like father,like son.B.Experience must be bought.fears and doubts associated with writing.If you have a serious project in the works,the platform also includes a oneC.When in Rome,do as the Romans do.D.A hero is known in the time of misfortune.on-one coaching.21.Which course is the most expensive?Japanese researchers have created smart kitchenware that relies on electricity to make food saltier and tastierA.Catapult.B.One Story.without adding any extra salt.C.Master Class.D.Write or Die MagazineSalt makes food taste so much better,but it's also a very dangerous ingredient()that,consumed exces.22 What is the special part of Master Class?can cause serious healch problems like high blood pressure,heart disease and other diseases.But what if we couldA.It offers writing courses.make food atesay without using any sa That's what scientisat Meiji University and developers Kirin Hold-B.Students can learn by their own speed.ings have been working on for several year now.Back in April,they have developed first breakthrough creaton:aC.It offers chances for students to publish works.pair of smart chopsticks,but now they have a couple of commercial products ready to hit the shelves.D.Students can overcome their doubts associated with writing.The smart chopsticks did work well.They made sodium()from the food to the mouth of the user to create3What is the text about?a strong sense of saltiness,but they had a big problem as well.Because of their limited surface,the chopsticks neededA.A course report.B.An introduction.to be connected to a power source on the user's forearm.However.the newest inventions designed by the teamC.A short fictionD.An advertisement.behind the project suffer from no such limitations.A imart spoon and bowl recently showcased by the brilliant minds behind the project feature enough space forAn 8-year-old boy has made history this year,becoming the youngest to climb and summit El Capitana built-in battery,so you no longer have to worry about connect them up to a power supply every time you usewhich is widely regarded as one of the most difficult rock formations to climb.Sam Baker,a second grader fromthem.Colorado.climbed to the top on Friday.Sam made the climb,which reached over 3.000 feet,with the help ofAccording to reports,the new smart spoon and bowl can make food taste 1.5 times saltier,which is welcomeropes and his team,including his father Joe Baker.news to the many people who love salty food,but need to watch their salt intake for health reasons.What's better"We made it!Joe said on Instagram."My wife accidentally brought up our double sleeping bags and so Samis the news that the new smart kitchenware is ready for commercialization and are expected to hit the Japanesewanted to end our adventure with a short sleep.What an amazing week!I'm so proud of Sam.He completed themarket early next year.The new products will be called Erekisoruto and will have built-in batteries.The pnce isyoungest rope climb of ElCap!Ina few years he might be back breaking more records.unknown at this time.Sam has been rock dlimbing nearly his entire life and first climbed the Garden of the Gods rock formation in28.What does the underlined word "excess"mean in Paragraph 2?Colorado Spring.Colorado.a ae 3.according to his website.Since then,he's climbed other major rock forma-A.The quantity that the customer determines by himself.tions.including Lost Arrow Spire and Fairview Dome.also both in Yosemite.In preparation for his El CapitanB.The same quantity as the experts recommend.clmb,Sam trained at least three daysa week for the last two years.C.The quantity much larger than needed.Joe Baker,who has climbed El Capian before but never from the base to the summit,completed the climb forD.The quantity much less than needed.the first time alongide his son.Before their groundbreaking summit.Baker sad it would bea dream to come rue29.What is the disadvantage of smart chopsticks?UY高三终极一考卷(一)·英语·A区专用·第3页(共八页)】Y高三终极一考卷(一)·英语·A区专用·第4页(共八页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    乐的学生中更为明显。比较四个选项,只有B、C项与音乐训练相关。“小提琴演奏者”为器乐学者,而乐队歌手为声乐学生,由此可知答案。30.A。理解主旨要义。第四段主要介绍了该研究的一些不足之处:研究中使用的数据只包含了在校内上过音乐课的学生。然而,实际情况可能是一些学生在校外参加了私人音乐教学。这项研究也没有衡量学校所提供的音乐课程的质量。以上因素都有可能影响研究的结果。31.D。推断。根据最后一段中Gouzouasis针对目前加拿大学校音乐教育所说的内容可知,中小学的音乐教育资源往往被削减或无法提供。但事实是,音乐教育可能正是提高学校综合学业成绩的关键。由此可推知,他认为加拿大学校的音乐教育应该得到更多的关注。【词汇链接】1.conservatory piano(para.2:音乐学院钢琴(一种为学音乐的学生和专业的钢琴家特制的高质量的钢琴)2.notation(para.5:乐谱D篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是说明文。澳大利亚进口粪甲虫解决牛粪问题,帮助畜牧业的发展。32.C。理解具体信息。根据第一段中的When the British brought cattle down under,theyintroduced an entirely new type of dung that the native dung beetles were ill-equipped to handle可知,澳大利亚本土的粪甲虫处理引进物种一一牛粪的能力不佳。33.C。推断。根据第二段中的In addition to making the land smell and look unpleasant.blood-drinking insects which attach to cows'hide可知,除了让土地散发出难闻的气味、影响土地的外观之外,牛粪还是灌木丛蝇和其他害虫的绝佳繁殖场所。也就是说,堆积起来的牛粪招来了更多害虫。34.D。推断。根据第二段中的large amounts of cattle dung accumulated in the Australianagricultural landscape可知,堆积在草原上的牛粪成为了问题.再根据第四段中的Most speciesof dung beetles actually dig beneath piles of dung and carry small pieces of dung intounderground nests可知,这些进口的粪甲虫在牛粪下面打洞,然后将小块牛粪运至地下巢穴,随后会在巢中产卵。也就是说,这些粪甲虫将原来暴露在地面的牛粪运至地下,从而帮助解决牛粪问题。35.D。理解主旨要义。文章主要讲述了澳大利亚进口粪甲虫帮助解决该国的牛粪问题。根据最后一段可知,粪甲虫的到来不仅还了牧草地一片洁净,还提高了其渗水性,减小了富含营养物质的地表径流污染水源的可能性。D项“一种小小的昆虫打造了澳大利亚更好的生态”作为标题最能概括文章主旨。【词汇链接】1.down under(para.1):澳大利亚的别称2.hide(para.2:皮,毛皮3.runoff(the last para.:径流第二节主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。作者在文中分享了自己对茶的痴迷。36.F。设空处下句谈到Her,由此可推知,设空处所填内容应指出Her具体指谁。F项中的one friend符合语境。另外,F项中的so much free time与设空处上句中的8a.m.to1p.m.构成解释关系。37.G。设空处上文中的Once I got used to tea,I was hooked谈到“我”开始喜欢上了喝茶。G项“但当我嫁给一个英国人后,我的爱好才真正变成了嗜好”承接上文。另外,G项中的

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    (B)8.found Judy's pencil andfound Judy's dictionary.BA.Sally;JackB.Sally;Paul(F)6.Ye Lianping is old but his hair is blackC.Jack;Paul(F)7.Ye Lianping is from Anhui,China.D.Paul;Jack(T)8.Ye Lianping is an English teacher now.(A)9.Judy lost her dictionary in the(T)9.Ye Lianping likes to buy books forstudents.(T)10.From the reading we know Ye Lianpingis a nice man⑧(C)I0.Which is TRUE(哪一项是正确的)?A.It is morning now.B.Sally is Judy's sister.(F )11.Archer is a 5-year-old English boy.C.Judy has a black pencil.(T )12.Archer thinks Niki is a good mom.D.Paul's name is on the dictionary.(T )13.Archer's favorite gift is a doll.(F )14.Archer has a long face and big eyes(F )15.The doll and Archer are in differentclothes.gⅡ.根据短文内容,从短文后所给的选项中,选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。根据材料内容,选择正确答案。④(C)11.Wyatt has aA.big noseA.I'm Josh PrimmB.long faceB.I'm twelve now.C.short neckC.Who is next to me?Hello,boys and girls!Nice to meet you!D.small mouthD.Lyle is in this photo.too.(1)A Josh is my givenname and(C)12.Wyatt hasfingers now.Primm is my family name.(2)FP-R-1-E.My new friend is a crocodileF.Let me spell my family name for youA.fiveB.sixM-M,Primm.I'm a new student at the schoolG.Lyle and I are in the first photo.gC.tenD.twelveI'mshy(腼腆的),but I have a new friend,Lyle.(A)l3.What does Wyatt's book tell(告诉)us?A.It's OK to be different.B.We can try something different.Look at these two photos.(3)GC.It's good to read different books.The young boy is me.Is the crocodile(鳄鱼D.We can do something to help othersLyle?Yes.(4)E Isn't it cool?Who areA.I'm Josh Primm(D)l4.The underlined word“sells”meansthey in the next photo?The woman is my momB.I'm twelve now66”in Chinese..Katie and the man is my dad Joseph.I'm nextC.Who is next to me?D.Lyle is in this photo,too.A.借B.还C.买D.卖to my mom.(5)D Can you see him?E.My new friend is a crocodile.(A)15.We can know thatMy parents were afraid(害怕)of Lyle at firstBut now we all like him and he is part of ourF.Let me spell my family name for youA.Wyatt is a nice boyfamily.G.Lyle and I are in the first photo.B.Wyatt is five years old nowC.Wyatt comes from EnglandD.Wyatt's feet are different任务型阅读B1.根据材料内容,判断正误(正确“T”,错误“F”)。Hi,boys and girls!Niceto meet you!I'm Li Ke.】④come from Wuxi,JiangsuA.They're green.I'm 13 years old.And I'mB.I have two new toys.(F)1.Karen comes from the UK.a student in no 3 middleC.NANI is in a brown dress.School.(6)B(T)2.Bagel is Karen's cat.D.Next to him is NANI.What are they?They're Huishan clay figurinesE.They're my good friends(T)3.Bagel has a small mouth(惠山泥人).Look at the photo.They have aF.I'm in Class Two,Grade Seven.(F)4.Bagel can't see.round face and big eyes.(7)GThevG.Their mouth and nose are smalllook cute,right?What are their names?On the(F)5.Karen buys many clothes for Bagellefi(左边)is MOMO.MOM0 is a boyg(⑧)D NANI is a girl.2

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    drama club's performance of Romeo and Juliet.Food and drinks will be provided inthe student restaurant next to the main hall.And for fans of live music,join us for aspecial guitar concert in the cafe.You can get tickets for this event from thesecretary's office on the first floor.参考答案1-5 BCAAC6-10 BACAB11-15 CABAC16-20 BCCBA21-25 BDABC26-30 DBADB31-35 AACDC36-40 EABGD41-45 CBDAB46-50 CACDB51-55 DACBD56.on upon57.solving58.themselves59.was selected60,issues61.the·62.significance63.that/who64.globally65.to continue写作第一节One possible version:Good afternoon,everyone!Scientific knowledge teaches us to observe things andto understand them in an objective way,while literature gives us the opportunity togain a better understanding of how and why things work from someone else's

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案】6l.leaving62.tasty 63.are designed 64.stored 65.the 66.solution 67.to 68.who 69.are growing 70.facilities

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.Go to visit Jack and Tony. C.Go shopping with the woman. 听第10段材料,回答第17至20题。 17.Where was the purse? A.On a pile of waste paper. B.Before the museum door. C.Under a newspaper sheet. 18.What was the purse like? A.Old. B.Full. C.Flat. 19.How much money did Tom find in the purse? A.$420.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    I had to read it several times before I truly believed it.I was go ing to be a contestant on Wheel of Fortune!I ended up filming my episode a few months later,and the entire experience was a- mazing.From meeting Pat and Vanna,to spinning the wheel and,most importantly,saying those magical words,"I'd like to solve the puzzle.It was a day I will never forget.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    W:Will it be ready early in June? M:Well,not really.He told me that he will finish it by June 10th. W:So,we're looking at the week starting on the 17th.How a- bout two o'clock on that day? M:I think that's okay.Let's meet here again then. (Teat 8) M:What do you want to do tonight? W:I have no idea.Can you think of any nice things to do? M:How about going to sing songs in a KTV? W:I'm not in the mood. M:Then how about going to the cinema? W:No,not after seeing the terrible movie.

  • 2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·物理(一)答案

    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生物-LKB-必考-SD]三试题


    A.它们都是传出神经B.它们都属于自主神经系统,但在


    2、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·化学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


  • 2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·历史(一)试题

    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·物理(一)试题


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·物理(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    2、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·化学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


    3、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·政治(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


    4、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·语文(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·数学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    5、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·英语(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


  • 2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·英语(一)试题

    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·数学(一)试题


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·数学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    2、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·历史(一)试题


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·物理(一)试题


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·物理(一)答案


    3、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·历史(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


    4、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·化学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·生物[24·G3AB(新教材老高考)·生


    5、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·文数(一)答案


    ·文数(一)·参考答案及解析所以f(x)=3一3x为奇函数,即f(0)=0,所以m=2.(3分)2x-x2,x>0f(x)=(3分)(2)因为g(x)=32x+3-2x-2a(3r-3-x)=(3x-


  • ‹‹ 18 ››
扫码二维码