• 福建省漳州市2022-2023学年(下)高二期末高中教学质量检测英语试卷 答案(更新中)

    听第9段材料,回答第13至16题。 13.What kind of university does the woman prefer? A.A nearby one. B.A large one. C.A public one. 14.What does the woman expect in private schools? A.An academic atmosphere. B.Lots of parties. C.Low tuition fees. 15.How will the woman pay her tuition? A.Her parents will pay all the expenses. B.She will look for a job in a music club. C.She has applied for a scholarship to pay part of it.

  • 吉林省2022~2023学年高二年级下学期期末考试(标识黑色正方形包菱形)英语试卷 答案(更新中)

    Welcome to my school!When you arrive,there will be a par- ty for you organizing by my classmates.You may attend to Eng- lish classes to feel a differently learning style.After that,you can go to your host family that you can experience the Chinese way of life.You can have meals together chatting about anything that in- terest you. The host family will also show us around some famous sce- nic spots.You can see people selling kites everywhere because

  • 2022-2023学年辽宁省高二考试7月联考(23-559B)英语试卷 答案(更新中)

    more popular.It is because they are very well paid there 66 many teachers want to work in private schools.What's more, the facilities in some private schools are really better than 67 (that)in public schools.Therefore,there will be a competition between the two kinds of schools.Parents welcome this competi- tion because they think it will do 68 (good)to their chil- dren.They hope that their children can 69 (educate)well and they may pay less at the same time.What are the children's opinions?Well,they also have different opinions.Some say they feel good about school,70 others say the burden is heavy.

  • 河北省2022-2023学年六校联盟高二年级下学期期末联考(232824D)英语试卷 答案(更新中)

    【答案与解析】 本文讲述了作者从不愿意当医生到最终选择主修生物学的故 事。 41.C根据下文tog0 to school可知,作者的母亲是在与作者道 别。 42.A 根据下文replied perfunctorily可知,作者不喜欢当医生。 43.B 根据上下文可知,主修生物学和读研的想法似乎并没有引 起作者的兴趣。 44.A 45.B 作者敷衍地回答母亲:“当然了,妈妈。” 46.D 作者挤进了生物课的教室,坐在了时坐的位置上。 47.C根据下文from the whiteboard可知,作者记笔记。 48.A 根据上文的the necessary notes可知答案。 49.B 根据上文可知,作者不喜欢生物课,因此发出了叹息声。

  • 更新时间通知!英语试卷 答案(更新中)

    41.A.congratulation B.persuasion C.goodbye D.warning 42.A.hated B.forgot C.supported D.preferred 43.A.trading B.majoring C.bringing D.wandering 44.A.interest B.interrupt C.improve D.reward 45.A.As usual B.Of course C.No way D.Right away 46.A.way B.order C.meal D.seat 47.A.collected B.removed C.copied D.separated 48.A.notes B.maps C.chair D.dictionary 49.A.greeting B.sigh C.reply D.demand 50.A.introduced B.carried C.pulled D.compared 51.A.ambitions B.fame C.reality D.accomplishments 52.A.talk about B.listen to C.hear from D.care for

  • 锦州市2022-2023学年高二年级第二学期期末考试英语考试试卷

    第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项 中,选出可以填入空白处的最佳选项。 You are the kind of person who will become a great doctor someday.My mother whispered these words of 41 as I ap- proached the front door to go to school.I 42 the idea of be- coming a doctor because of the amount of work,effort and time you had to invest.The idea of 43 in biology and attending graduate school just did not seem to 44 me.Stepping out of the house,I replied perfunctorily(敷衍地),“45,Mother.” The day began like any other school day.I squeezed my way through to get to my biology class and take my usual 46 We

  • 福建省漳州市2022-2023学年(下)高二期末高中教学质量检测英语考试试卷

    39 Then,start attaching images to information you want to remember:shopping lists,addresses,brilliant ideas.By doing so,you'll find that you soon become more observant,bet- ter with details,and more confident about recalling the things that matter. 40,and use pictures to help you to set some new "per- sonal bests"for your own memory power! A.So learn from the champions B.Picture them,as vividly as you can C.And by letting your brain engage with them in new ways D.There are two kinds of memory:short-term and long term E.After a few minutes,cover the page and see how many

  • 吉林省2022~2023学年高二年级下学期期末考试(标识黑色正方形包菱形)英语考试试卷

    【答案与解析】 眼泪含有血液中常见的用于检测疾病的化合物,如葡萄糖。 未来眼泪或许能用于诊断癌症、阿尔兹海默等疾病。智能隐形眼 镜测使用眼泪监测人体的各项指标,以达到预防疾病的目的。 32.A根据第1段最后一句可知,眼泪向眼睛输送氧气和营养物 质,是抵御病原体的第一道防线并能帮助伤口愈合。因此,眼 泪具有防护功能。 33.B根据第3段最后一句可知,这可以大大降低检测成本,而且 能比X光照片更早发现恶性肿瘤 34.C根据第4段第2句可知,一项前景不错的基于眼泪的科技 产品就是智能隐形眼镜,它能持续监测病人的生理指标,显著 提高疾病预防能力且有利于及早发现疾病 i o 35.C根据最后一段最后两句,疾病预防与控制中心认为,大约 4500万美国人佩戴隐形眼镜来矫正视力,将隐形眼镜换成智能 隐形眼镜并非难事。由此可知,它是一种易于使用的替代品。

  • 2022-2023学年辽宁省高二考试7月联考(23-559B)英语考试试卷

    32.What can be inferred about tears? A.They have protective effects. B.They are merely salty water. C.They are used to diagnose shortsightedness. D.They can store waste entering the eye. 33.What's the advantage of using tears to test for cancer? A.It can be done at home. B.It leads to earlier diagnosis. C.It needs no scientific equipment. D.The testing result is more accurate. 34.How can a smart contact lens help people? A.By restoring people's sight. B.By staying the progress of diseases.

  • 河北省2022-2023学年六校联盟高二年级下学期期末联考(232824D)英语考试试卷

    D At any given moment,about seven microliters of tears are present in each of our eyes-about a tenth of a drop of water. You might think of them as nothing more than salty water,but they deliver oxygen and nutrients to our eyes,removing waste, serving as the first line of defense against pathogens(病原体) and helping to heal injuries. Tears also contain traces of the various chemicals originally present in blood,some of which serve as markers of illness-glu- cose(葡萄糖),for example,which can signal diabetes.That'sa primary reason doctors order blood tests.But it also means that physicians can look for indicators of illness by looking at your tears.

  • ‹‹ 11679 ››
扫码二维码