• 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高二期末考试(24-05B)英语试卷 答案(更新中)

    ice,it broke like window glass.Again and again I tried to get out.Again and again the ice broke into pieces.The hole wid- ened.I was wearing a coat of heavy material.As it became com- pletely wet,it dragged me down.I was tired of the struggle and rested with my arms stretched out on the ice. I looked at Harry on shore.He seemed rooted to the spot. “Ican't get out!”I screamed when I caught some breath. 注意: 1.续写词数应为150左右; 2.请按如下格式在相应位置作答。 Harry turned and ran from the pond. The moment I crashed through the kitchen door,sobbing,mum rushed over.

  • 智慧上进 江西省2024届新高三第一次大联考英语试卷试卷答案

    第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使 之构成一篇完整的短文。 About a half-mile behind our Minnesota farm lay a pond.In summer,my brother Harry and I would run through a stand of oak trees to skip stones there.The pond wore a collar of black mud.It was not a place for swimming. In late summer,the pond would be covered by a green and bubbly scum(起泡的浮渣).Sometimes a strong,unpleasant smell rose from it.We stayed away. When winter came,the pond was once again an inviting place.One day when ice covered it,Harry said to me,"Try walking across.

  • 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高一期末考试(24-05A)英语试卷试卷答案

    【答案】56.to learn57.is published58.significant 59.popularity 60.analyzed 61.how 62.were 63.Being liked 64.the 65.with

  • 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高二期末考试(24-05B)英语试卷试卷答案

    49.A 实际上,我们在过去几天学到了很多关于蒲公英的知识。 50.D 比如,它们是蜜蜂在春天最初的食物来源之一,是安全的食 物,甚至是有营养的食物。 51.B这些小杂草非常有用,但我之前从来没有停下来想过这一 点。 52.D 我渴望有一天,我们可以再次拥抱我们的朋友和家人,说实 话,即使是和陌生人握手听起来也很好。 53.C我迫不及待地想要我们可以出去而不用害怕的时刻。 54.A这是一个迫使我们停下来思考的时刻,思考所有我们可以 或应该一直在做的事情,而不是匆忙地去做下一件重要的事 情。 55.D

  • 智慧上进 江西省2024届新高三第一次大联考英语试题及答案

    10.What does the man suggest doing? A.Taking a camera. B.Preparing light clothes. C.Inviting more friends. 听第8段材料,回答第11至13题。 11.What does the man want to do first? A.Take a ferry. B.Buy Christmas gifts. C.Do science experiments. 12.Which place does the man show little interest in? A.Ocean Park. B.The Science Museum. C.Temple Street Night Market.

  • 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高二期末考试(24-05B)q地理

    答案D 解题分析 由图可知,与线路一经过一个站点相比,线路二经 过两个站点,服务居民范围广。

  • 智慧上进 江西省2024届新高三第一次大联考英语

    第三部分语言运用(共两节,满分30分) 第一节(共15小题;每小题1分,满分15分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以 填人空白处的最佳选项。 Technically,dandelions(蒲公英)are weeds,so they don't often 41 in any kind of decorations.When I pass dandelions in my lawn,my reaction typically is not to 42 them at all,or think we really need to 43 the weeds.But for the past couple of days,my kids have been 44 by these little yellow weeds. We can be bothered by the weeds and 45 by the weeding. But we are still giving it our 46 and looking at it for a glim mer of good. While before we may have been too 47 to smell the dan-

  • 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高一期末考试(24-05A)英语

    Establish a regulatory system. Policies and regulations should be introduced to ensure that packaging will be recycled and reused.Meanwhile,a recycling system needs to be established where the e-commerce platforms, delivery companies and consumers can engage in the green packa- ging campaign.40 In addition,tax preference can also be of- fered for the packaging recycling and reusing toward the e-com- merce platform and express companies. A.Reuse the packaging. B.Buy goods without packaging. C.In this case,the damage to the environment can be re- duced. D.How should we solve the massive packaging waste prob-

  • 辽宁省铁岭市六校2022-2023学年下学期高二期末考试(24-05B)英语

    【答案与解析】 一项新研究发现小孩和大人不是使用大脑相同的部分处理语 言。 32.C根据第3段第1句可知,Gaillard认为这项新发现将有助于 科学更好地理解大脑的适应能力,意义重大。 33.A根据第3段第1、2句可知,这项新发现将有助于科学更好 地理解大脑的适应能力。这种自我修改和重新连接的能力被 称为大脑的“可塑性”。 34.D根据第4段可知,Elissa Newport也发现了令人兴奋的 一 点,那就是儿童的语言中枢位于大脑的两侧。这可能有助于解 释为什么儿童往往会更快更充分地从脑损伤中恢复。 35.B根据最后一段可知,Gaillard说,他和Newport工作的团以 渴望将他们的研究结果与这些团队的研究结果结合起来,以得 到一幅关于大脑如何工作的更“完整的地图”。

  • 智慧上进 江西省2024届新高三第一次大联考英语考试试卷

    32.What does Gaillard think of the new finding? A.Prejudiced. B.Confusing. C.Meaningful. D.Moderate. 33.Which can replace the underlined word "plasticity"in para- graph 3? A.Adaptability. B.Content. C.Growth. D.Structure. 34.Why do children recover from left-brain injury more quickly than adults?

  • ‹‹ 11637 ››
扫码二维码