M:That's a reservation for Sally Meckel.Is that right? W:Yes,that's right.I'd like to change the check-in date from September 15 to September 16. M:Certainly.I can make that change for you.Is that the only change? W:No,the check-out date will also change from the 23rd to the 24th. M:No problem.We have you arriving on the 16th of September and leaving the 24th of September-altogether,eight nights. Will there be anything else? W:Yes.Instead of a courtyard room,I'd like a room with a view,preferably on an upper floor. M:I can certainly change that for you,but there will be a change
for my dad for the while. (Text 5) W:How about going out to have a spring outing,since it's so nice. M:Okay.I hate the constant rain and crazy wind,which has caged us at home for two days. W:Yeah,let's take the chance to enjoy the gentle sunshine. (Text 6) W:Hello,can I help you? M:Yeah,can I get some help for my ankle,because I twisted it during the soccer match just now. W:Are you still able to walk? M:Actually,not very much.
试题答案 15 BCAAB 6~10 CBABA 11~15 BCBAC 1620( CACBA 附: 听力部分录音材料 (Text 1) M:Are you free today,Shirley? W:Oh,yes.No school and no homework.I'm going to swim this afternoon. (Text 2) M:Are you going on holiday to Italy again this year? W:No.My sister comes home from Canada tomorrow,and then we're going to Brazil next week.
A.Selfish. B.Nice. C.Unfriendly. 14.How is the research program going? A.It hasn't been finished yet. B.It won't be started till March. C.It was finished last Christmas. 15.What do we know about the woman? A.She traveled a lot in America. B.She won't go back to America. C.She enjoyed herself in parties. 16.What day does Boxing Day fall on? A.December 24.
答案: The other day,I was on my way back home from school when I found a little boy cried on the road.I stopped and asked him what crying is the matter,and he told me he couldn't find his mom.Luckily, was he remembered his mother's telephone number.So I called him im- her mediately.Ten minute later,the boy saw his mom and became minutes exciting.His mom was so much thankful that she wanted to buy excited me a small gift,and I refused.At that time,I felt quite happily be- but happy cause I did something really good. To my opinion,the world needs love and we should be willing In to help others without expecting any reward.If we want a reward, as∧matter of fact,a“thank-you”is enough,. a
答案:6l.had keen killed62.seriously( 63.smaller 64.that 65.was eating 66.0n 67.missing 68.frightened 69.when 70.them
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的 正确形式。 Last Friday a storm swept through two villages in the New Territories,destroying fourteen homes.Seven others were so badly damaged that their owners had to leave them,and fifteen others had broken windows or roofs.It was reported that one person 61 (kill),several 62 (serious)hurt and taken to hospital,and a number of other people had received 63 (small)hurt than those taken to hospital.Altogether over two hundred people were homeless after the storm. A farmer,Mr Tan,said 64 the storm began early in the morning and lasted for over an hour.
【答案与解析】 作者在办公地点附近两次遇见同一位有困难之人。看到他神 色疲惫,暑热之天坐在路上,作者主动上前询问,并付路费让他坐 上黄包车回家。 41.C根据第3段第1句“I saw that he was tired and exhausted because of the heat..”可知,由于天气热老人才疲倦,故用hot。 42.A根据下文I walked towards my office可知,作者先把车停 好然后步行去办公室,所以此处用parked。 43.C根据第2段倒数第2句中的I saw the same man seated on the road可知,这里填man。 44.B根据后文I saw he was walking slowly可知,作者看见老人 走得很慢,因此作者是走近老人,故此处用close。 45.C根据后文“Clearly he was not feeling comfortable.”可知,
I asked the driver how much the 58 would be,then I gave him the money. The driver then started the auto rickshaw and as it began to 59,my friend waved his hand and said 60,“Thank you.I realized I changed the old man as well as myself.

英语试卷 答案(更新中))
英语试卷 答案(更新中))
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语试卷试卷答案)
英语试卷试卷答案)
英语试卷试卷答案)