【答案与解析】 Finn是一只受过训练的侦缉犬。它帮助HPNR的保护小组 清除了入侵的欧洲兔子。 28.A根据第1段内容可知,外来入侵物种 欧洲兔子破坏了 HPNR岛上的企鹅和海燕的栖息地。侦缉犬Finn帮助保护小 组完成了保护栖息地免受破坏的任务。 29.D 根据第3段第1句可知,吃掉为企鹅幼崽提供遮阴的植物 和侵占海燕的巢是欧洲兔子破坏自然保护区的方式。 30.D 根据第l段中Finn一a yellow dog trained to discover holes of the invading rabbits和最后一段中“It's able to deter- mine the position of a rabbit from long distances by sniffing. 可知,Finn可以诵过其灵敏的嗅觉确定兔子的位置,这对保护 小组清除兔子帮助很大。
Scientists have recorded 16 types of plants that have never been i- dentified on the islands! "No wonder Finn is called a Wonder Dog'.It has a very good sense of smell,states Karen,who worked alongside Finn. "It's able to determine the position of a rabbit from long dis- tances by sniffing.Without it,we can only rely on our eyes to spot the invading rabbits hidden there.
【答案与解析】 本文作者讲述了自已传递奥运火炬的一段经历。 24.B根据第1段最后一句可知,作者之所以被选为奥运火炬手, 是因为他的父亲曾为奥运会做过志愿者。 25.B根据第2段最后两句可知,参加奥运火炬传递的人既有名 人,如著名运动员Jesse Owens的孙女,也有普通人,如作者自 已和其他奥运会的支持者。所以,作者在文中提到Jesse Ow- ens的目的是说明奥运火炬传递人员的构成情况。 26.C根据第3段第3、4句可知,当作者在等待奥运圣火时,他有 点担心。 27.D 根据最后一段内容可知,作者认为每个人都可以做火炬手, 因为人人都是这个世界的一束光。作者鼓励大家绽放自己的 光芒。
24.Why was the author chosen to relay the Olympic torch? A.He used to be an athlete. B.It was all thanks to his father. C.He was an Olympic volunteer. D.It was because of his supporters. 25.Why did the author mention Jesse Owens in paragraph 2? A.To introduce the athlete's achievement. B.To explain the torch carriers'composition. C.To show his deep admiration for the athlete. D.To doubt the popularity of the Olympics locally. 26.How did the author feel while waiting for the flame to arrive? A.Relaxed. B.Disappointed.
B I carried the flame in 1984 in the torch relay as it made its way across the country to the Olympics in Los Angeles.What an honor that was!I wasn't an Olympic athlete.My dad did some voluntary work for the Olympics,for which I had been offered the opportunity. On one May night,the flame had begun its route across A- merica,covering 15,000 kilometers.It inched its way up the coast from New York,each runner carrying it for a kilometer. Some of the runners were legendary,like the granddaughter of gold-medaled Jesse Owens.Others were common people like me and supporters of the cause. I had been sent a uniform and the official torch.I held it as I
21.Which place can visitors reach easily on foot from the Santa Cruz beach? A.Neary Lagoon. B.UCSC Arboretum. C.Watsonville Wetlands. D.Natural Bridges State Beach. 22.What advice does the text give about bird-watching? A.Don't get close to the home of local birds. B.Don't feed the birds with your own food. C.Prepare a road map to watch the early birds. D.Registration is required for a watching event. 23.What does the text recommend for more involvement? A.Visiting the Nature Center.
C.At a grocery store. 3.What is the woman doing? A.Making coffee. B.Cleaning the house. C.Repairing the vacuum cleaner. 4.How does the man feel? A.Worried. B.Sad. C.Confident. 5.What's the weather like today? A.Rainy. B.Sunny. C.Windy.
get anything and don't be late.See you later,darling. (Text 10) W:Talking about the events of my life that have influenced me,I thought of the night of August 1,2006.I found myself in Radio City Music Hall in New York City sitting by my mother. We had flown there the day before for "An Evening with Harry, Carrie and Garp",a charity event with readings by three au- thors.The excitement kept me awake.I was standing and ap plauding a tiny woman as she prepared to read. The Harry Potter series accompanied my childhood.I was so attracted by the Harry Potter world.These books opened my eyes to the whole world.They kept my brain working over the summers.More importantly,they taught me that there is always
M:That's a reservation for Sally Meckel.Is that right? W:Yes,that's right.I'd like to change the check-in date from September 15 to September 16. M:Certainly.I can make that change for you.Is that the only change? W:No,the check-out date will also change from the 23rd to the 24th. M:No problem.We have you arriving on the 16th of September and leaving the 24th of September-altogether,eight nights. Will there be anything else? W:Yes.Instead of a courtyard room,I'd like a room with a view,preferably on an upper floor. M:I can certainly change that for you,but there will be a change
for my dad for the while. (Text 5) W:How about going out to have a spring outing,since it's so nice. M:Okay.I hate the constant rain and crazy wind,which has caged us at home for two days. W:Yeah,let's take the chance to enjoy the gentle sunshine. (Text 6) W:Hello,can I help you? M:Yeah,can I get some help for my ankle,because I twisted it during the soccer match just now. W:Are you still able to walk? M:Actually,not very much.

英语)
英语)
英语)
英语)

英语试卷 答案(更新中))
英语试卷 答案(更新中))
英语试卷 答案(更新中))
英语试卷 答案(更新中))
英语试卷 答案(更新中))