50.B 起初,玩拼图游戏对我来说只是一个练耐心的方法。 51.C当我把1000块拼图块倒在桌子上时,我后悔没有买简单 点的拼图。 52.D 53.B 我突然意识到我是多么没有耐心,甚至不能专注于这祥 一 个简单的任务。 54.A我决定完成一个拼图,就像小孩子一样享受一个简单的任 务。 55.C当我开始看着不同的拼图块是否可以拼成一个大的图片 时,我开始寻找快捷方式。 56.D我试着收集带有类似图案或颜色的拼图并比较他们的边 缘。 57.B 我慢慢地忘记了隔离生活的疯狂和无聊。
A.Take summer courses. B.Give free lessons to kids. C.Make money out of teaching. 11.What is the main function of Kids Connect? A.To develop kids'interest in robotics. B.To teach kids courses online for free. C.To organize summer camps for kids. 12.Why will the woman tell Tom about Kids Connect? A.To inspire him. B.To help him find work. C.To encourage him to use it. 听第9段材料,回答第13至16题。 13.What will the man drink?
第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分》 阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项 中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Due to the coronavirus pandemic,our University of Califor- nia at San Diego UCSD)student-run free dental clinics are closed 41 and most research laboratories are only open for 42 personnel.Thus,I have had a lot more 43 time than before,since most of the events have been 44 to be held on- line. The 45 of quarantine(隔离)has become a time when I can 46 something new.To 47 time,I learned something to 48 myself.I have been 49 a new hobby-playing puz zles.At first,solving a puzzle was just a way for me to 5 50
for days and then weeks.It's usually a challenging task that re- quires effort and often involves doing something out of your com fort zone.Do the most difficult thing first and get it out of the way.The rest of your day will be so much lighter. Keep working.Pick a time frame,something reasonable and commit to working non-stop for that amount of time.This isn't about reaching a certain target or goal,but working continuously for a set amount of time. 39 Plan ahead before bed.At the end of your workday,identify the first task you'll do the next day.40.The next day,begin work ing on that task immediately. Reading about the above tips is great.However,putting them to work is what will make a difference in your life and help
C.They own no regional differences. D.They have food webs of similar structure. 35.Which can be a suitable title? A.The coral reefs support more species B.The coral reefs supply more foods C.The coral reefs resist more pollution D.The coral reefs are more at risk than previously thought
cies were specialized feeders with strong preferences for specific prey items,despite the huge diversity of available food on coral reefs. Casey said,"Coral reefs are a key source of food for many people.They are also popular tourist destinations and economic engines for a number of countries.However,coral reefs can only provide these key ecosystem services if food webs remain com- plete..”
【答案与解析】 本文通过研究主要介绍了跑步对身体的影响。 28.D根据第3段,尤其是末句可知,2014年的研究的主要内容是 什么时候跑步者容易受伤。 29.A根据第5段第2句可知,患抑郁症的病人往往较难开始跑 步。 30.B 根据最后一段可以推断出,跑步是很方便进行的。 31.B文章主要介绍了对跑步进行的几项研究。
one study from 2012 put it,"A challenge of the study lies in the motivation techniques needed to exercise with depressed pa tients,which is proven to be difficult."Talking to a medical pro- fessional can help you start on a journey to manage your mental well-being. Running is an activity that does not necessarily demand a lot of time or financial investment to fit into your life.It can be done almost anywhere.If you're struggling to get started,try adding another walk into your routine each day,consulting a personal trainer,or teaming up with a running partner.
【答案与解析】 本文主要介绍了参与嫦娥五号探月计划的年轻女指挥员周承 钰。 24.A文章第1段提到嫦娥女神是为了引出参与嫦娥五号探月计 划的年轻女指挥员周承钰 25.D根据文章第2段第2句可知,周承钰在中国社交媒体引起 热议是因为她在嫦娥五号探月计划中发挥的作用。 26.C根据文章最后一句可知,周承钰多次拒绝接受媒体采访是 因为她不希望她的名声影响她的工作。 27.D根据第4段可知,周承钰为了实现自己的航天梦付出了巨 大的努力,由此推断,态度决定了一个人有多成功。
24.Why is Chang'e mentioned at the beginning of the text? A.To introduce the topic. B.To give an example. C.To tell a romantic story. D.To spread Chinese culture. 25.What made Ms Zhou a hot topic on Chinese social media? A.Her youth and beauty. B.Her pictures on the media. C.Her identity of Tujia Ethnic group. D.Her role in the moon-exploration program. 26.Why did Ms Zhou reject the media's invitation to interviews? A.She was too busy with her work. B.She was shy and was not used to interviews.

英语试卷 答案(更新中))
)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)
英语考试试卷)

英语试题及答案)
英语试题及答案)