首页 新高考模拟答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    UV.不US川阮」心取灯y明E州心心y土,心阮、吓切。心云她能用的任何方式来帮助(我)”。语法填空【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了干眼症和处理的方法。6l.which考查关系代词。此处的which指代上文中的tears。空后的句意是“(眼泪)不能正确运行,或者蒸发过快”,可知此处用which作非限制性定语从句中的主语,指物。故填which。62.burning考查词性转换。空前的定冠词The说明需要在后面添加名词或形容词。空中的burn是动词,所以应该转换为burning,和the一起构成名词。句意:火辣辣的感觉就像是你眼中的沙子。此处是the十adj.构成名词作主语。故填burning。63.an考查冠词。后面的optometrist(验光师)是解释前面Angela Bevels的身份,且optometrist是以元音音素开头的名词,故填an。64.more common考查形容词比较级。句意:任何人都可能患有这种问题但它在妇女和50岁以上的人中更常见。说明本句应该是一个含有比较级的句子,故填more common。65.caused考查过去分词。句意:有时干眼症是由各种刺激导致的一种暂时的状况。本空应该是作前面的condition的后置定语,且和前面的condition构成动宾关系,故本空填caused。66.contributor考查名词。句意:眼睑中腺体的疾病也是一种常见的主要因素。本空前是形容词,所以此空应填名词。contribute是动词,故填其名词contributor“起作用的因素”。67.as考查固定短语。此处as和前面的such一起构成固定短语,意为“例如”。故填as。68.frequent考查形容词。此处应作breaks的定语,所以要用形容词形式,所以应将frequen-【北京专家信息卷—英语(9)高三年级from different countries and helped them solve a variety of difficulties.The competitive spiritof the athletes encouraged me to pull my own weight.In one word,it is an amazing experience.This job has increased my experience to work with different people.It's a pity that youcouldn't come to Beijing to watch these winter games because of COVID-19 pandemic.I hope I can meet you in the coming summer vacation this July once again!Looking forward to your reply.Yours,Li Hua英语双向细目表题型考查的能力层次小题号考查知识点分值新颖易度分度识记A理解B分析综合C鉴赏评价D表达应用E探究问题F试题性质推理判断1.5/常见中0.7改编2细节理解1.5常见易0.8改编3细节理解1.5常见易0.7改编细节理解1.5常见易0.7改编细节理解1.5/常见中0.6改编推理判断1.5常见0.7改编细节理解1.5常见易0.8改编推理判断1.5、/常见易0.7改编细节理解1.5常见易0.8编10推理判断1.5常见易0.8改编听力11推理判断1.5√常见中0.7改编12细节理解1.5常见0.8改编13推理判断1.5常见难0.5改编14推理判断1.5常见难0.5改编细节理解1,5常见易0.8改编16推理判断1.5常见易0.8改编推理判断1.5常见中0.6改编18细节理解1.5常见0.8改编细节理解1.5常见0.7改编20细节理解1.5常见0.6改编21推理判断2常见中0.6改编22推理判断2常见中0.6改编23细节理解2常见易0.8改编24推理判断2常见易0.8原创25词义猜测常见0.6原创26推理判断2常见中0.7原创主旨大意2常见中0.6原创阅读理解28细节理解2常见中0.7原创29推理判断2常见难0.5原创30组节理解常见易0.8原创31标题归纳2常见中0.6原创32细节理解2常见易0.8改编呢细节理解2常见中0.7政编34推理判断2带见中0.6改编35推理判断常见中0.6改编【北京专家信息卷英语(9)高三年级

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    111-15 BDACB21-25 ACEFD16-20 DDADCintelligence is setude towards31-35 BCBDC26-30 CBCCA41-57 (One possible versmany people find42.draggedNow let's take41.stability44.disabledwith high emotid downs.43.where45.a46.jams47.was weeding48.withkeep themselveme job.49.had resigned50.to dust22tzman?Man51.not to mention52.takes it for granted54.Now thatothers when as53.are opposed to55.Our class is made up of 52 students.discovered thateach of whom is friendly.56.It just took Tony five minutes to solvewill likely expethat difficult mathematical problem.us through57.Michael prayed that nobody would noticeself-control.Ehis mistake应用文写作(One possible version)that by refusingwayShare your happinessAs the saying goes,"If you share your happiness with a friend,it will be doubled.”】absolutely agree with the view.Firstly,sharing your happiness will notonly make the people around you happybut also make yourself happier.Secondly,I第一节完形think sharing happiness is a good way tomaintain a friendship.If you're willing to满分22.5分share your happiness with your friends,he Gould'sthey'll do so,too.Lastly,it can help create阅读下a relaxed and pleasant atmosphere,making your四个选项中communication with others more effective.gTherefore,try to share your happinesswith others.The more you share,the happierersity.you will become.y mouse.That's all.Thanks for listening!On the spor读后续写(One possible version】nce1857.Paragraph 1:with othersby listingWithin a week ofter he moved in.I regretted the invitation.He was unsatisfiedrace they trywith everything I did.I became impatientFor oneisolationand moody.I tried everything I could tomake him happy.But nothing worked.Justcross-countwhen I was giving up hope,a friend ofies diver-mine suggested that we should adopt a petturned outThen I drove to an animal shelter nearby.time,but disOne skinny small cat,whose eyes weredecadescalm and clear,caught my attention.I reallythe 3.1-milliked it.mmals.Paragraph 2:keep up theI drove home wih the cut from the animalshelter.But as I presented the cat to Dad,hecomfortablxtinctionjust tumod back towad the house.Unhappinesscreaturerose inside me."You'd better get used tohim,AnotherDad.He will live here!"I said.Hearinghisthose words.Dad's eyes narrowed.Weown pmouse'sstood staring at each other when suddenlycontinuedthe cat ran toward Dad,sitting in front ofhim.Patiently it waited Sympathy finallylessthann of im-replaced the anger Dad's eyes while hewas on his knees hugging the animal Itcramped uwas the begiing ofawar frndship.Grad转A3版ually Dadsbspparedndhis31topeace of mind and backand continI下转AL、A4中

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    上期参考答案第2-3版1.重点单词(1)ancestor(2)origin(3)harvest(4)gather(5)custom(6)strength(7)drown(8)weep(9)diet(10)balance(11)slim(12)consult(13)benefit(14)诗人(15)获得;得到(1⑤)遍及金世界的;世界性的(17)(汽车等)停放(18)擦:揩;擦去(19)提醒;使想起(20)生的:未加工的(21)顺客:消费者(22)celebrate(23)starvation(24)religious(25)belief(26)arrival(27)independence(28)agricultural(29)admire(30)energy(31)apology(32)curiosity(33)permission(34)limited(35)combine2.重点短语(1)up(2)发生(3)纪念:追念(4)play a trick (on)(⑤)守信用;履行诺言(6)屏息;屏气(7)p(8)期望;期待;盼望(⑨)体重减轻;减肥(10)of(11)使…想起…(12)被放过:(做坏事)不受惩罚(13)赢回;重新获得(14)in(15)谋生(16)on(17)玩得开心(18)down,(19)不久以后(20)日夜;昼夜;整天(21)on单词I.1.strengths2.hunter3.religious4.am starving5.energetic6.Customers7.were reminded8.digestingⅡ.l.discount2.raw3.permission4.gathering:5.limited6.gained7.forgiven(下转第2~3版中缝)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    2022年普通高等学校招生全国统一考试英语模拟测斌参考答案听力部分录音材料(Text 1)W:Look at this catalog,dear.I want to get this red blouse and this blue one looks pretty as well.M:Don't you have one like this in green?And do you need every color in the rainbow?(Text 2)W:Here is your cocktail,lettuce salad,fried chicken,French fries and ice cream.Help yourself to the chickenwhile it's hot.M:Wow!They are delicious.Could you pass me the pepper?W:Here you are.(Text 3)W:Which line shall I take to Wall Street?M:I'm afraid there is no direct train.You'd better take Line 8 at Century Avenue first,then transfer to Line 10at Grand Hotel Station.W:I see.Thanks.(Text 4)M:Please get me a taxi.W:Yes.What's your room number,please?And where do you want to go?M:My room number is 3028 and I will go to SAM'S CLUB.W:Yes,sir.The number of your taxi is NY0068.(Text 5)W:What's wrong with your mobile phone?M:It can't receive the signal as usual.W:Then I'll hang up and text you later.(Text 6)W:Hi Tony.It's Alice.My car's broken down.M:Oh no!Where are you?Have you had your car taken to a garage?W:I'm waiting for a repairman to come and fix it.Can you believe it-I'm at some traffic lights and I'm causinga traffic jam!M:Don't worry.I'll come and get you.I need to go to the bank anyway.(Text 7)W:We're going to France for a couple of weeks in September.Tickets are a bit cheaper then.M:Yeah.And the weather is agreeable,too.Are you staying on the coast or visiting lots of different places?W:Well,the village we're hoping to stay in isn't far from the coast;it's probably only about a thirty-minutedrive,but we think we'd leave the car behind and go walking instead of driving to the beach.M:Sounds very healthy.(Text 8)W:Come in.M:You are looking well.When did you get home from hospital?全国100所名校最新高考模拟示范卷·参考答案第1页(共6页)【22·(新高考)ZX·MN·英语(四)·Y】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    2.B。细节理解题。根据第三段中的“Riz水once felt‘reallydaily'”,第二段中的“Jon Aars..receives a bunch of emailsdefeated'...allowing the fabric to be moved out of the way offrom several female polar bears'”以及下文讲述的气候变化对the belt'”可知,Rizk有一次觉得自己很失败,因为她无法让女北极熊的影响可知,本文主要介绍了科学家在北极熊身上安儿脱下冬衣以便坐进安全座椅。经过反思,Rzk想到了解决装跟踪项圈来收集相关数据,以了解气候变化对它们的影响办法,她把孩子们的外套拆开,把拉链移到一边,这样安全带故D项作标题最为恰当。D项将北极熊拟人化,也特合本文与身体接触部分的布料就可以移开了。由此可知,为了解决开头段落的表达风格:问题,Rzk自制了和安全座椅适配的外套。143.D。段落大意题。根据第四段中的“The coat opens along the【答案与解析】本文是新闻报道。加州大学伯克利分校的两名学side...allowing the safety belt to sit directly on the child's生开设了一门课程,向即将毕业的学生们传授走入社会需要的chest and shoulders'”可知,本段主要介绍了Rizk发明的安全各种技能。座椅适配外套是什么样子的。l,A。细节理解题。根据第一段中的“Conner Wright..has the4.A。推理判断题。通读全文可知,Rizk因为无法让女儿脱下self-awareness to know he needs a little something extra to冬衣以便坐进安全座椅而感到挫败,可她冷静下来后积极思prepare for his launch into a post-.college world”以及第二段考并着力去解决此问题,并最终取得成功,可以说她是一个善中的“So he signed up for a class...learning to create and stick于解决问题的人」to a personal budget,build a resume and apply for jobs and12handle workplace relationships'”可知,Wright为了自己大学毕【答案与解析】本文是议论文。丑陋的建筑值得保护吗?作者认业后能更好地融入社会,报了一门课程,学走向社会,独立生为,我们保护建筑不是因为它们的外表,而是因为它们的历史活的各种能力。注:第二段中的“adulting”是adult的动词-ing价值。形式,意为“举止像成人”1.A。推理判断题。根据第一段中的“we preservationists look at2.A。细节理解题。根据第三段中的“Lau moved out of thebuildings through a different angle-an angle that can see thedorm...quickly realized that she was spending too muchswan in the ugly duck,the story in the simple lines,the bookmoney eating out all the time'”可知,Lau搬出校园自己住以behind the cover'”可知,保护主义者从另一个角度来看待建后,得独立处理所有的生活事务,一开始有点无所适从。下一筑-他们可以看到丑小鸭中的天鹅、简单几行字中的故事段中的“having similar struggles'”、“we all feel a little bit lost'封面后面的书。由此可推知,保护主义者看待建筑时,在乎的也提示了本题答案。不是外表,而是其价值。3.B。推理判断题。根据最后一段的内容可知,去年春天Lu2.C。推理判断题。根据第二段中的“Unfortunately,the brise和Zhou刚开设的课程,30个席位就都坐满了。二人在本学soleil was removed in20l1”可推知,作者认为拆除Queen期增设了一轮课程,又迎来了200余份想要报名上课的申请,Emma Building的brise-soleil很可惜由此可推知,该课程受到了学生们的极大欢迎。3.B。推理判断题。根据倒数第二段中的“it was a tragedy that4.C。标题归纳题。文章介绍了加州大学伯克利分校的两名学many failed to appreciate the Victorian buildings...there was生开设的一门课程,该课程向学生传授大学华业后适应、融入hope for a more equal society with inexpensive housing for社会所需要的各种技能。C项作标题最能概括文意。the working class'”可知,许多维多利亚时代的建筑被拆毁确实是悲剧,但这些损失也是历史的见证,它表明在20世纪50【答案与解析】本文是说明文。研究表明,床虱喷剂并不能解决年代和60年代,人们希望创建一个更加等的社会,为工人床问题。阶级提供廉价的住房。由此可推知,拆毁那些维多利亚时代l.C。主旨大意题。文章第一段即点明文章主旨一“anew的建筑就是为了给工人阶级建造廉价的住房。study shows the products that have been sold for decades4.D。标题归纳题。第一段中的“why anyone would want tomight not even work”,下文中援引俄亥俄州立大学的一项研keep an'ugly'building or a building that is dirty and clearly究结果,证明人们一直以来用喷洒床虱喷剂的方法来消灭床in need of work”提出了本文要讨论的问题:为什么有人会想虱的方法是不奏效的。要保留丑陋的,或者肮脏的、明显需要修复的建筑?结合最后2.B。推理判断题。根据第三段中的“They hide under sheets or一段中的“Preservation is not just about keeping pretty,welldeep in carpets where foggers won't reach.”可知,床虱应对kept buildings,but about conveying parts of our history"床虱喷剂的方法是逃到更为隐秘的地方,以保自身安全。知,作者认为保护工作不仅仅是保护漂亮的、保存完好的建筑3.A。细节理解题。根据第四段中的“the gases used in bug物,也是传达我们历史的一部分。由此可知,本文主要讨论了bombs have a serious risk of fire or explosion if the product丑陋的建筑是否值得保护,D项作标题最为恰当。is not used properly'”可知,床虱喷剂属于易燃易爆物,如果使13用不当,有可能造成火灾。【答案与解析】本文是说明文。研究人员在北极熊身上安装跟踪4.D。细节理解题。根据最后一段中的“You might be wise to项圈,以了解气候变化对它们的影响。l.A。推理判断题。根据第一段中的“First you need to findleave it to the professionals..”及“It typically takes aprofessional to do it right'”可知,要想解决床虱问题,人们还one,then tranquilize it and quickly give it the necessary tools得寻求专家的帮助。before it wakes up.”并结合第二段中的“Each year,Aars and(二)词义猜测题his colleagues fit around 70 polar bears with a trackingcollar'”可知,作者在第一段中主要描写了如何给北极熊安装【答案与解析】本文是说明文。介绍了纽约市的一道特殊的风景跟踪项圈,作者将这一行为描写为与北极熊交朋友,生动线一被装粉成花瓶的公共垃圾桶。有趣。l.D。细节理解题。根据第一段中的“a public garbage2.C。细节理解题。根据第二段中的“a tracking collar whichcontaining a large,colorful arrangement of flowers,makingcontinuously logs movement.Once a day the collar makes ait look like a giant vase”可知,你会看到一些被装粉成花瓶的satellite call,sending the last 24 hours of data back to the公共垃圾桶。Institute”可知,跟踪项圈记录北极熊的运动,它每天会将过去2.C。词义猜测题。根据第四段中的“It all starts with lots and24小时的数据发送回研究所。lots of pictures of empty garbage cans,preferably located in3.B。推理判断题。根据第三段中的“Several seal species-well-trafficked areas of New York”可知,要选出适合被装扮polar bears'main food-rely on sea ice,and more often的垃圾桶是比较“困难的”than not,where sea ice can be found,so too can polar3.D。推理判断题。根据第五段中的“to gift flowers to Newbears.”可知,北极熊的主要食物海豹依赖海冰,因此哪里有Yorkers for no other reason than to make them smile”可知,海冰,哪里就有北极熊。由此可推知,气候变化导致海冰融化他们的团队做这个项目的目的是让纽约人变得开心起来。会使得北极熊寻找食物时有困难。4.C。推理判断题。根据最后一段内容可知,装扮垃圾桶所有4.D。标题归纳题。根据第一段中的“Now you can have polar的开支都是由Lewis Miller自己承担的,他们这个团队不计bears as pen friends.”和“soon they'll be sending messages任何利益报酬,路人开心,就是给他们最大的回报。166

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    wll ()Remember that r prked5pmwill be issueda parking ticket.Where to eatorbringing yourn food,nte you to pienie under the treeonthro f theFood anddrnksd inide y of themhallsctwnsyCkolnahnnkecsyeereyoemore than just walland fosi We provideotypri butee)n0 e prtideeml。。handshbtYouca stayndoorouorand all over AngeleWteidethe tungn leri o hing lung diseautrble audience to become keepers of the living Earth.21.On which day can visitorsgo toThe Natural History Museum of Los Angeles Coumy?gosting mokrdntthory blished ins that found drefall ofA.January 1.B.July 2.d of pe时tierorgm(微生物,0 fwhich indea。po(直稳子22.Which are visitors forbidden to do according to the text?rtMn bacternd fug ngChfhA.Eat in the museum.C.Thanksgiving Day.D.Christmas DayDivsin f Pryr Medicine.e thaC.Bring their own food.wrsnminpreeng23.Where can visitors only pay for parking in cash?B.Park in other lots.The nw rearh notes that herorD.Touch the exhibits in the museumthousdof ofbctertht thewisgmheA.In the museum's Car Park.the high heat from fire oul kill theserisbut d heiohC.At the Exposition Boulevard.B.On Bill Robertson Lane.teria even muliplypost-fire Scientis thergbecomeemD.In the state-run Lot 3.to travel thousands of miles across continents.Since the age of three,Chelsie Hill had dreamed of becoming a dancer."The only thing that I loved wasBThe potytht mokeranprmicybetions has yet to be studied.But it should be,the authors of the articleargue.ngownatesdance,"she said.That ambition nearly ended one night in 2010.Hill,then a 17-year-old high school senior inof fungal diseases have coincided with inereasing wildfire smoke.The USCntersfor DiseaseConPCalifornia,was in a car accident that put her in the hospital for 51 days and left her paralyzed (from thevention also warns that firefighters are at higher risk of contracting valley feveranncaused bytakingwaist down.For most people,that would have ruined all the hope of dancing career.For Hill,it was the begin-a fungus found in soil.ning."I wanted to prove that I was still 'normal',"she told Teen Vogue."Whatever normal meant,it"I think that the connections haven't been made in the past because it'saveryew idea to think of smkesdefinitely took a lot of learning and patience."having a living component,"says Chen.After graduation,Hill wanted to expand her dance network to include women like her.She met people28.What is widely believed to be the most harmful to human health from wildfire smoke?D.Fungal spores.online who shared her determination,and she invited them to dance with her.Hoping to reach more people in aA.C0.B.Tiny particles.C.Bacteria.larger city,Hill moved to Los Angeles in 2014 and formed a team of dancers with disabilities she calls the"Rol-29.What can we learn about the microorganisms from wildfire smoke?lettes"."I want to break down the stereotype of wheelchair users and show that dance is dance,whether you'reA.They lead to infections in pets.walking or you're rolling,"she said.So far,Hill has achieved her childhood dream.But the Rollettes haveB.They would be killed by the fire.helped her find more.Every year she holds a dance camp for wheelchair users.She calls it the Rollettes Experi-C.They may originally be in the soils.D.They kill many firefighters every year.nce,and in 2019,173 participants from ten countries attended.30.What is the harm of microorganisms from wildfire smoke according to the text?For many,it was the first time they'd felt they belonged.Edna Serrano,a member of the Rollettes,saysA.They cause people's allergic reactions.Being part of the Rollettes team has given me the courage and confidence.It's so powerful to have my team-B.People in the fire areas are infected with lung diseases.nates in my life,because they're my teachers."The dancers aren't the only ones who feel inspired.One womanC.The symptoms of the patients in the fire areas become diversew an online video of the team competing and commented,"You guys are so awesome!I'm in tears becauseD.Firefighters are more likely to have valley fever after battling with wildfireu rock!To be in a wheelchair and still be so beautiful makes me know I can be beautiful too!Thank you!"31.What can be the best title for the text?What happened to Hill when she was 17 years old?A.Smoke contains fungal sporesB.Smoke pollutes the environmentA.She got injured while dancing.B.She just graduated from college.C.Smoke is the most dangerous killerD.Smoke could be worse than you thinkC.She survived in a traffic accident.D.She stayed in hospital for a month.DWhy did Hill move to Los Angeles?Even very young babies can tell the difference between someone who's helpful and someone who's meamA.To get better dance training.B.To help more women like her.and lab studies show that babies consistently prefer the helpers.But one of humans'closest relatives-theC.To post her performance online.D.To get better treatment for her illness.bonobos(倭黑猩猩)一make a different choice.In which aspect do members benefit from the Rollettes?"In the animal kingdom,there are all kinds of acts of cooperation.But we don't see things like bulskyscrapers or the establishment of institutions,"says comparative psychologist Christopher Krupenye.A.Competing with better dancers.B.Feeling inspired and belonged.C.Getting out of their wheelchairs.D.Achieving their childhood dreams.did the studies while at Duke University."Humans are much more cooperative,and we do detailedcooperation in ways that we don't see in our closest relatives."Which of the following can best describe Hill?This preference to helpfulness seems almost hardwired in humans.Back in 2007,for example.B.Honest and ambitious.Talented and humorous.D.Optimistic and determined.reported that 6-and 10-month-old infants showed a definite preference for interacting with chConsiderate and faithful.been helpful to others.Toddlers preferred those whom others appeared to respect,while theydis【22·G3DY·英语(十一)一R一必考-新-N)·84·【22·G3DY,英语(十一)一R一边考-新一

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    1/1绿野中学2022届高三第五次练考英语答案【答案】1-5 AACAB6-10 BABCA11-15 BACAB16-20ABCCA21-23.BCA24-27.ADAD28-31.CDBA32-35.CBDA36-40.DAEFB41-45.DACBC 46-50.ABDCA51-55.BADCB56-60.BDACD语法填空6l.Has62.second63.into64.impressive65.written66.better 67.a 68.delivery69.to pause70.that短文改错nearlyThe date of my departure for Wellington is drawingand I am busy withnearpreparations.I have been signed up for a one-month advanced coursearranging forarrangedhigh school students.Studying there is expensive but Ithink itwouldbe meaningful.willTo help tocover the cos of my study,Idecide to find thepart-time job there.It'll beagreat if I succeed in finding one before I arrive.Fortunately,my aunt Sally,who haswideasocial network in Wellington than me,can lend me a hand.She told me therewidermight beanyone in need of a house cleaner,gardener,andbabysitter for theirsomeoneorchildren.I'm really looking forward to my studytours in Wellington.tour书面表达Dear Liu Hua,I learn that you prefer to work directly after high school rather than go to college.But I don't think it is a wise choice in a long term.Actually,universities can offer various opportunities which you can take advantageof.Once being there,you can meet with people who share the same interests andbuild up relationships with them.Last but not least,you can also learn some importantskills and improve personal abilities,develop self-confidence,and figure out what youwant to be and can do in the future there.In my opinion,what we can learn and experience in university will be the besttreasure of our life.Best wishes,Li Ming

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    tinct animais,include Moo,Bon a la La!,The Going toed Book.Barnyard DaneeA to andproducts acrossh My Oh My Oh Dioss!My childrenof 2021 and founodon ost thelove the first book most.They can't readenough of it.If you doa't know what bookslists were not into buy for your children.you can considerSandra Boynton's books.products across第8期B版测试题参考答案contained them,1-5 ACBAB5-10 CACCB16-20 BCACCof common food11-15 BCCAB21-25 CADAB26-30 CCBAA“The study hayempty.“"lt31-35 BCDCA36-40 CAGFEis small,.”said Whe whispered.41-45 ADBAC46-50 DCABA51-55 DCBCDwho was not inve left her son56-65 (One possible version)that it could lin56.accompanying57.who58.has been59.to speakgive an accurateown building,60.determination61.but63.preciselyinformation.only to find it62.professional64.moments65 ofPomeranz assget in.Jane's写作(One possible version)her husband's第一节information is aDear Sir/Madam,But White thinkI'm a teenager in a senior school.I'minterested in the swimming training advertisementstrategic.you've placed online.So I'm writing to ask“The pandemfor more details.Firstly,could you please tell me how theone,”White expcourse is arranged and how long it lasts?Secondly,I'm anxious to know how manythe growth of (clearners there are in one class.Besides,have anticipatedsince I know nothing about swimming,Ihope I can get an instructor who teacheslot of retailersone-to-one so that I could learn it muchhad to put togetmore quickly.Last but not least,could youplease tell me the tuition in detail?Andforms very,verwould it be possible for you to offer me ato supply morediscount?Looking forward to your early reply.it's a lot easiersmiled gently.Yoursonline than it isLi Huais easily accessi第二节Paragraph 1:“I think,theHe walked up to the front steps and(FDA)is definiteknocked on the door.A kid called Samuelcame out.Tom asked why he had given upinformation gaphis shoes.Samuel said his father was badlytypes of onlineinjured in an accident several weeks ago andneeded money for an emergency operationspeed at whichHearing this,Tom took off the shoes andhanded them to Samuel.He told Samuel heplement regulatiCDDOwas delighted to give them back to the1.What does trightful owner.Samuel was so thankful thatNutrition revehe hugged Tom tightly in tears.Paragraph 2:A.Many foodTom returned home barefoot and hisB.Federal regu5.Plansparntser shocked Tom told them thetruth and said he couldn't be hard-heartedC.Physical sh10.cutsto keep the shoes,eipecially when theirones.previous owner bore pain and sold them5.diedThen he waited quictly for his parentsOnline pac10.to keepblame as the price of the shoes also mearmuch to his family.But surprisingly,theywith nutrit见下期B版中缝)just told Tom they couldn't have beerprouder of what Tom had done and thaWhy did Pomethey were pleased to have such a kind sonA.To criticiz

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    双语学报2022-2023学年度第15期Student(Times高考版W版:新教材践行课程标准发展核心素养课标版2022年11月26日双语学报社编辑出版北京师范大学外国语言文学学院学术指导总主编刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030总第4389期

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    选择性必修三UNIT8 LESSON3&VRITING WORKSHOP,VIEWING WORKSHOP,READING CLUB参考答案及部分解析参考答案1-5 CBACB6-10 ACACA11-15 CBBAB16-20 CCABA21-25 CBCAD26-30 BACAB31-35 DABAD36-40 GFCEA41-45 BDACD46-50 BACCD51-55 ACBAD56-60 DBCAB61.widely62.becoming63.compared64.development65.When66.the67.surprised68.lt69.be seen70.occupies短文改错71..exchange student..exchange前加an72....and good friend.friend→friends73....Susan is invited ..is→Was

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    【1O.gTg-英语(五)·参考答案i以计h9.eqnl bule rn bl o n1099w,1-第一部分听力10时以,(1一20小题,每小题1分,共20分)891 VACnt±evg6s1omts0心t门I.1-5 CBACBⅡ.6-10 CABAC在52i0t1B9269h6(d1II.11-15 CACAB好1起s,的)1国IV.16.Once17.country18.relaxed19.Drums20.seriousiew-小id4d第二部分英语知识运用(21一50小题,每小题1分,共30分)V.21-25 BCADB26-30 ADBCAo时m,4·.过VI.31-35 CABDC 36-40 BCABD41-45 CABDC46-50 BACDB第三部分阅读理解,伦1那小雅小一)(51一55小题,每小题1分,56一75小题,每小题2分,共45分】over men的r,s otin toVII.51-55 DAGCF灯,职注eaVI.56-58 ACD 59-62 DBCA63-66CDAB,67-69DAB70-72CBD973.He was often absent from school.代二74.He thought it was impossible.(代05共,公1强小黎,属小0运一1】75.Everything is possible as long as we never give up.030205-050A日2-1C:人0日人08-0第四部分:写H0-月1月02E-1E.日(76一80小题,每小题1分,书面表达20分,共25分)[X.76.rush77.speed78.dead79.dares80.gass3水一3记食1小每,心2一花】X.One possible version:93k01c2-2Dear classmates;8k60-人5-210花-0元I'm glad to share my ideas about how to learn English well.To be a successful English leamer,we should have a good study habit and be good at thinking andsolving problems.We can look up new words in the dictionary.We can keep a diary in English every day.We should read English newspapers,listen to English songs and watch English movies.We should improveour ability to read and leamn English and foreign cultures,,泰面,【小t,小8-ar)When we learn English,it's sure to meet all kinds of different problems.We shouldn't be afraid of them.We should our best to solve these difficulties and challenge them.:0199iz0!在9.In my opinion,we should read and write in English every day.To practice,we can also speak to ourfriends and classmates in English.时道964结1-:Thanks for your listening.29注101手,NT:f英语总复模拟样卷参考答案第4页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    学普试卷7.Why does the man think it is unfair for the singer?16.How many volunteers took part in the program last year?A.He thinks people with musical ability like that should be treated better.A.Two hundred.英语·冲刺版·(二)B.He thinks the man is poor but nobody cares about it.B.Two thousand.北京学善教育中心英语研究蜜C.He thinks the man should be paid more.C.Twelve thousand(试卷总分150分考试时间120分钟听第7段材料,回答第8至9题。听第10段材料,回答第17至20题。题号二17.What was the speaker's focus of study in university?三四总分合分人复分人8.Who does the woman have dinner with?A.Her friend.A.Business.得分B.Her husbandB.Robotics.C.Alone.C.Engineering第一部分:听力(共两节,满分30分)9.What does the woman have for dessert?18.What might the speaker's main weakness be?第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)A.Ice cream.A.He's not consistent.听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项B.Chocolate cake.B.He's not skilled in his major.中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时C.Fresh fruit.C.He doesn't have many social skills.间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Where did the man go this morning?听第8段材料,回答第10至12题19.How does the speaker make most of his money?10.What's the relationship between the two speakers?A.By selling his company.A.The hospital.B.By inventing new productsB.The bookshop.A.Doctor and patientC.By investing in other companies.C.The market.B.Teacher and student.20.What will the speaker probably do in the future?2.What time does the train leave?C.Husband and wife.A.About nine.A.Retire at a young age.11.What do we learn about the man?B.About ten.B.Return to his home country.A.The man is badly ill.C.About eleven.C.Donate his money to charity.B.The man has caught a cold.3.How does John play basketball now?A.Better.B.Just so-so.C.Worse.C.The man doesn't like his job very much第二部分:阅读理解(共20小题;第一节15小题,第二节5小题,每小4.What is the man?12.What did the woman do with the man's trouble?题2分;满分40分)A.A Chinese teacher in a school.A.She prepared some hot water for him第一节阅读下面的短文,从每题所给的四个选项(A、B.C和D)中,密B.A Chinese teacher in a universityB.She told him to go to bed.选出最佳选项。C.An English teacher in a universityC.She telephoned the doctor immediately.A5.What are the speakers talking about?听第9段材料,回答第13至16题。Unicorns(角兽)are maddeningly magic beasts.Although they haveA.A lecture.13.Where does this conversation probably take place?captured the human imagination for thousands of years,no one has yetB.Education.A.In a classroom.captured one in return.Or even seen one.But that's no bother for oneC.Generation gap.B.On a radio show.Southern California girl.A Los Angeles County first-grader recently won第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)C.On TV.government approval to keep a unicorn as a pet in her backyard should she听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给14.When did the woman start her program?be the first to find and tame one of the magical and gorgeous creatures.的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对A.One year ago.The girl,identified only as Madeline by the Los Angeles County话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将Department of Animal Care and Control,wrote to officials on November 14,给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。B.Two years ago.2022,with the request.She was polite but short and to the point."Dear LA听第6段材料,回答第6至7题。C.Three years agoCounty,I would like your approval if I can have a unicom in my backyard if6.How does the woman think the singer's songs?15.What is the purpose of the woman's program?I can find one.Please send me a letter in response.A.They are very bad.A.To give poor people jobs.Two weeks later,the department's director,Marcia Mayeda,wrote justB.They are just so-soB.To help old people and kidsC.They are very new.such a letter.Her response,dated November 30,said she was grantingC.To raise money for schools.Madeline's request-with conditions.To legally keep a unicorn,she【学普冲刺卷·2023届高三第二次·有听力英语试题·第1页(共4页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    Learning to uniearn is the highest form of learning.You will begin toyou are growing once againPreposition-noun"patteB28.When should you untearn things?not in the same way,and“Cultural eyolution学核招A.When they become boringmniversal factors.LanB.When they are no longer helpful.When they are against your beliefsdetermined as it is shapWhat does the unde时量D.When they are difficult to learn.What the peoplegA.People enjoy talkA.To prove that the mind is slow to unlearn.马:About6,009lang满分30B.To prove that unlearning should be done early.C The group of resWord-orders in试卷上.To show that it is hard for young people to unlearnD.To show that it's unneeessary for old people to unlearnWhy did the resea1.5分What message does the author intend to get to us in paragraph 6?A.To find out whB.Unlearning requires patience.B.To find out whe对话后A.Unlearning never ends.D.Unlearning may be unsuccessfulC.To find out ho后,你C.Unlearning is a slow process.31.What advice can be given according to the concept of unlearning?D.To find out w.What can be knA.Never learn useless thingsXB.Always believe in yourself.C.Always seek something better.D.Never try to get too much.A.It's a naturalC.It's a universB.fDNot only do we humans enjoy talking-and talking a lot-we also do so in very35.What can be aA.How Langus toodifferent ways:about 6,000 languages are spoken today worldwide.How thisB.What RulesB.Twealth of expression developed,however,largely remains unknown.A group ofC.Historicaln?researchers at the Max Planck Institute for Psycholinguistics have now found thatD.Sentence.0word-orders in languages from different language families develop differently第二节(共5This contradicts the common understanding that word-order develops in根据短文为多余选项」Ataccordance with a set of universal rules,applicable to all languages.The researchersshihave concluded that languages do not primarily follow innate (rules oflanguage processing in the brain.Rather,sentence structure is determined by theThe nathistorical context in which a language develops.“conversatioThe researchers analysed 301 languages from four major language families:upiftinghAustronesian,Indo-European,Bantu and Uto-Aztecan.They focused on the ordermental healof the differentsentence parts,such as“verb-object”,“preposition-noun”,orWhen"relative clause-noun",and whether their position in the sentence influenced theJust talk iother parts of the sentence.In this way,the researchers wanted to find out whether“Hey,T'nthe position of the verb has other syntactic (consequences:if the verbisdoesn't mplaced before the object,for example,"The player kicks the ball"is theit clearpreposition also placed before the noun ("into the goal"?Such a patten is observed3in many languages,but is it a common feature of how languages develop?closer t"Our study shows that different processes occur in different language familiespattersy Michael Du the e esrer.Thevoofngage doesowone nvealse of rom theverb-objectpattetharoun英语试题第6页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    Unit 12 Life is full of the unexpected.Section B 2a~2e考点5sell out的用法56考教材例句:By the time people realized that the story was a明考法·练真题hoax,all of the spaghetti across the country had been sold考法1:中考常在单项选择、完形填out.当人们意识到这个故事是个骗局的时候,全国所有空中考查sell与其他动词的辨析,的意大利面都卖光了。或sell out与其他短语的辨析49考考点精讲se→sold(过去式/过去分词)8.-In summer vacation,I want tosell out意为“卖光”,其后不可直接加宾语。sell outhelp parentsclothes inthe square to make some money.常用主动表被动。但若要用被动式,则强调“被卖完”。-Good idea.It's also a good当主语为人时,宾语位置较灵活,即sell sth.out=sellchance to know about the societyout sth.。宾语为代词时,需放在sell和out之间。(山西单项选择改编)【拓展】辨析sell,sale与buyA.lendB.givesell sb.sth.sell sth.to sb.C.sellD.buysell把某物卖给某人u.卖考法2:中考常在词汇运用中考查sell well畅销(无被动语态)sell的拼写及变形,主要考查在被动on sale.正在出售sale n.语态中sl变过去分词7考“买”与“卖”卖,出售for sale待售9.His new novel is very popular andbuy sth.from sb.从某人处买某物itsell)out last week.buy(绥化词汇运用)v.买buy sb.sth.=buy sth.for sb.给某人买某物考点6辨析run out of与run out7考-------2》教材例句:Why did the supermarkets run out of spaghetti明考法·练真题on April Fool'sDay?为什么超市的意大利面在愚人节卖考法:中考常在单项选择、完形填空完了?中考查un out,.un out of与其他短考点精讲run→ran(过去式)→run(过去分词)语的辨析7考10.We should pay much attention to词组含义用法saving natural resources.Other-用尽:耗尽及物动词短语,主语只能是人。wise,they willonerunday.(泰州单项选择)out of从…跑出后面接表示建筑物的名词作宾语。A.put outB.run out不及物动词短语,主语一般是C.get outD.sell outrun用尽;耗尽time,money等无生命的事物。这11.-Let's buy a new camera.-Oh,no!We have almostout里用主动语态表示被动含义。the money..(德阳单项选择)跑出后面不加宾语。A.taken down B.taken care ofC.run out of D.run out57

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    配四【写作指导】本篇作要求写一篇短文讲述自己的惯。阅D)70.Which is NOT the reason(原因)why写作时需列举自己的好惯和坏惯。注意使用恰当的频度副词和连接词,使短文通顺、流畅。people like shopping online?A.The things online are usually cheap☆主题:人与自我之生活与学B.It helps people get what they need☆子主题:丰富、充实、积极向上的生活解女时态:一般现在时easily.☆行文布局:C.People don't need to get out of their①好惯houses.First,I eat healthy food.D.The online shopkeepers areBesides,I exercise a lot.3always nice.gAs for my study,I study in a group.B)71.From the passage,we can know thatA.all people are good at shopping on the四【写作指导】阅Internet②坏惯B.we should buy things because we need读For example,I sometimes stay up late.themC.it's bad for students to tell their ages to写I hardly ever help clean the house.others☆必备词语与句型:D.the young always buy expensive thingsfirst,besides,as for,however,for example,onlinehardly ever,often,usually,sometimes,once a week,(C)72.What is the best title for the passage?every day,junk food,healthy food,such as,manyA.Having fun online B.Great online storeskinds of,however,for example,stay up lateC.Shopping onlineD.Online shopkeepers三四【写作指导】阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题*Instead,I eat some healthy food every day.阅后面的词数要求)相反,我每天都吃一些健康的食物。73.How many boys decided to climb the tree?As for my study,I often do my homework with(不超过10个词)my friends.理Three boys.写至于我的学,我经常和朋友们一起做作业。74.What did David's brothers do when they*I sometimes stay up late watching football games.climbed the tree?(不超过10个词)They kept looking down.我有时熬夜看足球比赛。75.What can we learn from the story?I hardly ever help my parents with the(不超过10个词)housework.我几乎从不帮父母做家务。We should keep going forward to follow*I'll try to break those bad habits.our dreams.我会努力改掉那些坏惯。四X.单词拼写【参考范文】四One possible version:76.Which shirt costs the least_(最少的)money?I'm Li Hua,and I am in Grade 8.I have quite a77.It's a full(t忙的)day for me.Idon't evenfew good habits.First,I hardly have junk food.have a meal.Instead,I eat some healthy food every day such as写78.My mother teaches me that it's not nice to写milk,eggs,and many kinds of fruit and vegetablespoint_(指)at people..Besides,I exercise a lot.I run every day and playbasketball once a week.As for my study,I often do79.We can keep in good health(健康)throughmy homework with my friends,and we usually helpexercise and good living habits.each other.However,I have some bad habits,too.80.Yuan Longping dlied(去世)in2021,but weFor example,I sometimes stay up late watchingstill remember him in our hearts.football games.And I hardly ever help myparents with the housework.I'll try to breakthose bad habits.四X,书面表达“播下一个行动,你将收获一种惯;播下一种惯,你将收获一种性格;播下一种性格,你将收获一种命运。”好的惯会让你越来越优秀。写生活中,你有哪些好的惯和不好的惯呢?请你写一篇短文在英语课上与大家进行讨论吧!要求:1.语句通顺,意思连贯,书写工整;2.70词左右。开头已给出,不计入总词数。I'm Li Hua,and I am in Grade 8.I havequite a few good habits.8

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    l0.A。考查定语从句。先行词为he town,引导词在后面的定语从句中作in的宾语,故用which。1l.C。考查情态动词。mustn't不允许;needn't没必要;can't不可能;shouldn't不应该。根据下句He has gone to France for his holiday可知,此处表示“不可能是威廉”,故选can't。12.A。考查时态根据语境可知“取得进步”是从过去持续到现在且有可能继续的动作,故用现在完成时,选has made。13.B。考查状语从句。根据句意可知,从句内容表日的,表示这样我们大家都能理解”,故选so that。14.A。考查名词性从句。分析句子结构可知,此处缺宾语从句的引导词,其在从句中作主语,表示“..…的地方”,故选what。15.B。考查非谓语动词。avoid后接动词的-ing形式作宾语,且you和ask之间为被动关系,故选being asked。完形填空导语:本文是一篇夹叙夹议文。讲述了64岁的Glynnis经过不懈努力成为了一名代笔作家。她的故事告诉我们:年龄不是问题,激发隐藏在内心的潜能是关键。16.B。根据前后文语境可知,此处谈论的是找工作的事,Gyis说她经历了一段“求职”困难时期。l7.D。根据After failing in:.what to do next可推知,在这种情况下Glynnis显得“焦虑不安'。18.A。根据语境可知,作者建议Glynnis去看一下招工广告牌,以得到一些“灵感”。l9.C。根据后文such as make-up artists and ski instructors可知,此处指一些可能的工作机会”。20.B。根据语境可知,此处是说那么多可能的工作中,会有某种“突然出现”在她面前21.D。根据前后文语义逻辑可知,作者知道有限的经验使得大部分工作都不“适合”。22.B。根据if some could stimulate her imagination可知,此处是说如果有什么(工作)能激发G引ynnis的想象力那也是“值得的”。23.A。根据looking forward to positive responses可知,Glynnis“抱着希望”进行了尝试。24.C。根据语境可知,尽管Glynnis刚开始受挫了,但作者“建议”Glynnis继续尝试。25.A。根据语境可知,作者说人随着年龄的增长只有“放弃”是最容易做的事。26.B。由上下文可知,在理想情况下网站访问者会给自己的水箱“购买”一些美丽的鱼。27.D。根据上文Glynnis made full preparations.可知,Glynnis做了充分准备,目的是能在面试中“给人留下好的印象”。28.A。根据下文语境可知,她“最终得到了这份工作。29.C。根据故事情节结合选项可知,作者说事实上,这对Glynnis来说是一个好的“开始”。30.B。根据语境可知,Glynnis发现她可以做到她以前未“预料”到自己可以做的事。3l.B。由前文的Glynnis had.a ghost writer可知,Glynnis在网上“寻找”各种代笔的工作。32.D。根据后文based on nothing.in herself可知,此处是说Glynnis仅仅是基于她在自己身上发现的潜能,正在发展一种新的职业“身份”。33.C。根据后文内容可知,Glynnis现在非常“成功。34.A。此处作者发表议论说:尽管年纪有时会迫使人们裹足不前,使得人们考虑身体的“脆弱的一面”。35.B。根据the potential hiding within us可知,此处是说它也能迫使人依赖和探索”人们内在的潜力。阅读理解A导语:本文是一篇应用文。作者向读者介绍了四种适合儿童阅读的内容丰富、知识性强、

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    school buses.It's offering 5 billion through 2026 to replace old fuel buses with cleanerones.Almost all U.S.school districts can apply for the new rebates.But schools in low-income areas and in rural areas will get priority.Kids in these areas tend to face themost health risks from old buses,EPA notes.And anything that cuts air pollution,Pedde says,should improve student health.32.What is the primary reason why riding the bus to school might lead to studentabsences?A.Serious fuel shortage for school buses.B.Lack of available seats on school buses.C.High risk of disease spreading in a bus.D.High levels of pollution from school buses.33.What does Meredith Pedde suggest about the impact of replacing old buses?A.It increases health risks for students.B.It is a costly and ineffective measure.C.It helps to improve student attendances.D.It has no significant effect on absences.34.What does the underline word $rebates"in Paragraph 5 probably refer to?A.Financial aids.B.School posts.C.Health benefits.D.Public resources.35.What is the purpose of the text?A.To describe the potential risk of school buses.B.To talk about the use of cleaner school buses.C.To discuss the importance of decreasing absence.D.To call on the government to improve school buses.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Since the pre-historic times,man has had an urge to satisfy his needs.Be it hungeror shelter,he has always controlled the conditions to the best of his advantages.36As we climbed the steps of evolution(),we somehow left behind common sense andlogical thinking-we forgot that we have stopped thinking ahead of times.If you are hungry,what do you do?Grab a piece of your favorite meal and stay高三·英语第6页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    There are few subjects that we have covered on the question of kitchen exhaust ()It is an important issue as our homes are getting more completely closed so that no air can get in or out,and we should become more aware of the real dangers of tiny particulate matter (PM2.5)which wasn't even on the radar a few years ago. Indoor air quality (IAQ)is lightly controlled by means of rules in the United States.PM2.5 is barely regulated at all,with the EPA Environmental Protection Agency rejecting any strengthening of the standards set for outdoor PM2.5,which is getting more serious. The researcher John Hearne describes research in Singa-

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    糕的情绪。 31.B根据本文主要内容(能欣赏黑色幽默的人可能拥有更高的 智商和更健康的心理)可推知,本文更有可能属于文化范畴。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    31.What is Winkelmann trying to do in the last paragraph? A.Share his secrets with readers. B.Sing high praise for NFTs. C.Talk about the future of art. D.Make evaluations about digital art.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    M:Yes,our employees are allowed to take up to six hours a week at full pay,to attend college courses. (Text 10) M:Today,we'll look at another problem that is troubling British society.It seems that young people in Britain today are losing the ability to communicate clearly and accurately in Stand- ard English,and the British government is so concerned that it has set up a committee to "promote the better use of English". However,do British young people really have a problem in expressing themselves?A study published last October suggests that there is a real cause for concern:it showed that among the UK's 15-year-olds,only 22 percent of boys and 28 percent of girls feel comfortable using Standard English in formal situa-

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒 钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读 两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6.How had the man intended to pay for his rent? A.By using his salary. B.By turning to his parents. C.By working for the owner. 7.What does the man need to do first in his mother's opinion? A.Talk with his dad. B.Obtain a college degree. C.Find a cheap apartment.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    大数据6:新高考全国卷完形填空词源比较(以人教版为例)◆ 试卷 动词(短语)词源 名词(短语)词源 形容词和副词词源 分析 41.C.made(JB) 45.B.earn(SB2U5)+ 46.A.worked(JB) 42.A.stores(JB)+ 初中词汇:9 2021年 49.D.Remove(SB2U5)+ 44.A.plans(JB) 43.D.temporary(SB5U5)+ 必修词汇:6 新高考1 51.B.Slow down(JB)+ 47.B.permission(SB3U1)+ 50.A.harder(JB) 选修词汇:0 卷 52.C.expected(JB)+ 48.C.roles(JB) 53.B.smiled(JB)+ 54.D.delivering(SB2U5)+ 55.D.appreciate(SB2U4) 41.C.joined(SB1U1) 42.B.long(JB) 43.A.instructed (SB5U1) 50.B.completely(JB)+ 初中词汇:6 45.D.knew(JB)+ 44.D.haircut(SB7U2) 2021年 51.A.important(JB)+ 必修词汇:4 46.C.guarantee(SB6U5) 49.D.awkward(SB6U4) 适应卷 53.B.small(JB) 选修词汇:4 47.B.shouted(JB)+ 55.A.difference(JB)+ 54.C.grateful(SBIU1) 48.C.scared(SB7U3) 52.D.respect(SB4U1) 注:JB指初中教材(Junior Book);SB指高中教材(Senior Book);U指单元(Unit)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJB-必考-HEB]三试题


    (2)该国沿海和内陆年均气温低于同纬度原地区,分析其 原


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJB-必考-HEB]三试题


    (2)该国沿海和内陆年均气温低于同纬度原地区,分析其 原


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    <


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    53.B句意:这三条狗组成了一个团队,在训练下,尊重Flora的空间;史蒂夫和我组成了一个照顾Tilly的好团队。由上文my dogs might attackthe cat The three do


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    <


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    53.B句意:这三条狗组成了一个团队,在训练下,尊重Flora的空间;史蒂夫和我组成了一个照顾Tilly的好团队。由上文my dogs might attackthe cat The three do


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    <


  • 2024届100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(一)1答案预览

    故G项符合语境。G项中的struggling与上文中的pressure-.-filled相照应。39.D。上文中的Failure is a natural part of the learning process指出失败是学过程中的一部分。再结合下文中的By accepting failure,you can learn valuable lessons from mistakes and makebetter choices in the future可知,设空处应是关于面对失败时的态度,故D项符合语境。D项中的it指代上文中的Failure。4O.E。根据本部分小标题Build strong relationships with teachers and mentors并结合该部分内容可知,本部分建议学生要与自己的老师和导师建立联系。故设空处应和与老师和导师建立联系有关,指出这一做法可以带来的好处,故E项符合语境。下文与E项为语义上的顺承关系,下文中的them指代E项中的Teachers and mentors。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者讲述了自己初到美国的经历,包括与接待家庭的见面以及第一天上学的情况。41.A。根据下文中的host mom可知,作者到达底特律之后要住在接待家庭。42.D。that lady was going to be my.for a year是作者突然意识到的。hit意为“使(某人)突然意识到”,符合语境。43.C。根据上文中的there was my host mom可知答案。44.B。想到自己孤身一人,作者感到有点害怕。45.D。46.A。根据下文中的broke the ice以及All was well可知,对于作者的到来,接待家庭的成员很是兴奋,作者心里产生了一种受欢迎的感觉。break the ice打破沉默。47.C。根据上文的描述可知,接待家庭对作者很热情,这让作者很感激48.D.根据下文中的I got the chance to introduce my country to them.wanted to tell everyoneall about it可知,能有机会向他人介绍自己的国家,作者感到非常开心。49.B。根据下文中的wanted to tell everyone all about it可知,作者想把自己的祖国介绍给所有人,因此可以推断,作者以自己的祖国为荣。50.A。根据下文中的no changing classes可知,作者第一天去上学,感觉有些混乱。学校学生多,而且每个小时就得换一次教室。51.B.That was new与we don't really have all of that back home之间为因果关系,故选because在作者的国家,学校没这么多学生,他们也不需要频繁换教室,因此第一天的经历对作者来说是新鲜的。52.C。根据上文中的描述可知,第一天的学校生活对作者来说忙乱又新奇。再结合But onething I knew for sure可知,此处表示转折,hopeful符合语境(不管怎样,都要保持乐观的心态)。53.D。根据上文中的great people和下文中的me and my country可知,作者遇到了一些很好的人,他们愿意了解作者以及作者的国家。54.A。根据上文中的great可知encouraged符合语境。55.C。根据上文中的描述,尤其是great的两次使用可知,作者在美国的生活越来越好。第二节主题语境:人与自我一一生活与学本文是说明文。文章介绍了拖延症。56.was given。考查一般过去时的被动语态。根据上文中的You totally meant to get thatscience project finished以及下文中的didn't可知,设空处所在句描述的是过去发生的事,应使用一般过去时。it(指代上文中的that science project)与give之间为被动关系,应使用被

  • 2024届100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(一)1答案预览

    故G项符合语境。G项中的struggling与上文中的pressure-.-filled相照应。39.D。上文中的Failure is a natural part of the learning process指出失败是学过程中的一部分。再结合下文中的By accepting failure,you can learn valuable lessons from mistakes and makebetter choices in the future可知,设空处应是关于面对失败时的态度,故D项符合语境。D项中的it指代上文中的Failure。4O.E。根据本部分小标题Build strong relationships with teachers and mentors并结合该部分内容可知,本部分建议学生要与自己的老师和导师建立联系。故设空处应和与老师和导师建立联系有关,指出这一做法可以带来的好处,故E项符合语境。下文与E项为语义上的顺承关系,下文中的them指代E项中的Teachers and mentors。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者讲述了自己初到美国的经历,包括与接待家庭的见面以及第一天上学的情况。41.A。根据下文中的host mom可知,作者到达底特律之后要住在接待家庭。42.D。that lady was going to be my.for a year是作者突然意识到的。hit意为“使(某人)突然意识到”,符合语境。43.C。根据上文中的there was my host mom可知答案。44.B。想到自己孤身一人,作者感到有点害怕。45.D。46.A。根据下文中的broke the ice以及All was well可知,对于作者的到来,接待家庭的成员很是兴奋,作者心里产生了一种受欢迎的感觉。break the ice打破沉默。47.C。根据上文的描述可知,接待家庭对作者很热情,这让作者很感激48.D.根据下文中的I got the chance to introduce my country to them.wanted to tell everyoneall about it可知,能有机会向他人介绍自己的国家,作者感到非常开心。49.B。根据下文中的wanted to tell everyone all about it可知,作者想把自己的祖国介绍给所有人,因此可以推断,作者以自己的祖国为荣。50.A。根据下文中的no changing classes可知,作者第一天去上学,感觉有些混乱。学校学生多,而且每个小时就得换一次教室。51.B.That was new与we don't really have all of that back home之间为因果关系,故选because在作者的国家,学校没这么多学生,他们也不需要频繁换教室,因此第一天的经历对作者来说是新鲜的。52.C。根据上文中的描述可知,第一天的学校生活对作者来说忙乱又新奇。再结合But onething I knew for sure可知,此处表示转折,hopeful符合语境(不管怎样,都要保持乐观的心态)。53.D。根据上文中的great people和下文中的me and my country可知,作者遇到了一些很好的人,他们愿意了解作者以及作者的国家。54.A。根据上文中的great可知encouraged符合语境。55.C。根据上文中的描述,尤其是great的两次使用可知,作者在美国的生活越来越好。第二节主题语境:人与自我一一生活与学本文是说明文。文章介绍了拖延症。56.was given。考查一般过去时的被动语态。根据上文中的You totally meant to get thatscience project finished以及下文中的didn't可知,设空处所在句描述的是过去发生的事,应使用一般过去时。it(指代上文中的that science project)与give之间为被动关系,应使用被

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·物理-L版 物理(三)3答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    BMy social media has been a hive of activities these last few weeks:the naturalist and TV presenterC


    3、高考2024届广西名校高考模拟试卷猜题卷(4月)试题(历史)


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2化学试题


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2化学答案


    <


    4、河南省普高联考2023-2024学年高三测评(五)5试题(化学)


    1、河南省普高联考2023-2024学年高三测评(二)化学答案


    100所名校高考模拟金典卷·化学(十二)23新教材老高考JD·化学100所名校高考模拟金典卷·化学(十二)23


    5、高三2024百所名校高考模拟信息卷(一)1物理答案


    1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·化学[24·G3AB(新高考)·化学-SJB-必考-CQ]五试题


    100所名校高考模拟金典卷·化学(七)23新高考JD化学-


  • ‹‹ 21 ››
扫码二维码