1.is thriving2.in with regard to3.It is widely accepted thatTask5翻译句子1.has cast/shed thrown new light on2.To put it simply3.draw him into conversation(s)4.but not to worryTask6语法填空1.analysis2.is made3.to reach4.trapping5.into /on6.are7.a8.formed9.finally10.whereTask7品句填词1.mine;mine2.crack;crack3.mantle;mantleB3版阅读理解1-4 ADBB阅读填空1-5 CFBGE完形填空1-5 CBDAC6-10 ADDBC11-15 ADBCA语法填空1.were entitled 2.protecting3.sponsored4.environmentally5.on upon6.richest7.a8.to improve 9.whose10.centers
27.What does Donaldson value most according to the text?A.People's ability to help others.B.People's attitude towards their own life.C.People's response after joining the organization.D.People's efforts to deliver the meals to the needy.CThere are patches of green taking root in European cities.It is part of a popular movement that startedin Asia to clean the air,cool down temperatures,and improve the quality of life of city residents.This movement began in India with Indian eco-entrepreneur Shubhendu Sharma who was inspired bythe tiny forests in Japan created by Akira Miyawak,a botanist who saw this as a solution to regenerate theland.In 2014,Sharma gave a Ted Talk about how valuable the mini ecosystems he was planting acrossIndia are.Sharma planted them anywhere he could,near schools,factories,and houses.These miniecosystems grow ten times faster than conventional forests and are considerably more biodiverse.Now,Europeans are following his example and tiny forests are springing up across the continent.Butfirst,Europeans had to adapt his methods to the different soil conditions,species and climate,while takinginto account the effects of climate change."Species growing here are more likely to do well and be able toadapt to climate change,"said Belgian biologist Nicolas."So,I contacted scholars and tree nurseries toidentify suitable native tree species and locally sourced materials to improve the soil.The first tiny forest was planted in the UK in 2020 in a programme run by ecologist Victor Beumer forEarth-watch.He said that the organization plans to collect data about biodiversity and carbon sequestration(so that the environmental influence of the forests can be tracked in the long term.There are 17of these forests now and 21 will be planted by 2022.These mini forests are seen as an asset that can helpresidents weather heat waves,improve water retention,remove carbon from the air,and the best benefit.While these European forests are still relatively young and the full impact of them on the environmentis still unknown,one thing is a given.Bringing more nature into cities will have a positive impact on thelife of urban residents.Being in nature is good for your health,and wellbeing.28.What can we learn about Sharma from the text?A.He likes giving a talk about tiny forests.B.He started the tiny forest movement in Europe.C.He has planted tiny forests everywhere he liked.D.He is a leading figure of the movement of tiny forests.29.What is implied in Nicolas's words in paragraph 3?A.He used native species to grow small forests.B.It's difficult to carry on the movement in Belgium.C.He chose some natural fertilizers to improve the soil.D.He has improved Sharma's methods of growing forests.30.What can we infer about these European forests from the text?A.They have been taken seriously by the governments.B.They have benefited local residents physically and mentally.C.Their influence on the environment arouses the public's curiosity.D.The further studies on their connection with nature are to be carried out.【高三3月联合考试·英语第4页(共8页)】
andprfnaneed bJames CamonA fictionled of the snking of the RMSTe,Leonardo DiCaprio and Kate Winslet as members of different soc clases who fall in loveaboard the ship during its ill-fated maiden voyage.Avatar (2009)Global box office:$2.84 billionAvatar is a 2009 American epie science fiction film written and directed by James Cameron.Thefilm is set in the mid-22nd century,when humans are mining a precious mineral ced unhePandora,a lush habitable moon of a gas giant in the Alpha Centauri star system.The expansion of themining colony threatens the continued existence of a loeal tribe of Na'via humanoid speciesnativeocePandora.Star Wars:Episode VII-The Force Awakens (2015)Global box office:$2.06 billionStar Wars:The Force Awakens is a 2015 American epic space opera film directed,co-produced,and co-written by J.J.Abrams.It is the seventh film in the main Star Wars film series.Produced byLucasfilm Ltd.and Abrams'Bad Robot Productions and distributed worldwide by Walt DisneyStudios Motion Pictures.Avengers:Endgame (2019)Global box office:$2.8 billionAvengers:Endgame is a 2019 American superhero film produced by Marvel Studios anddistributed by Walt Disney Studios Motion Pictures.It is the follow-up to 2012's The Avengers.2015's Avengers:Age of Ultron,and 2018's Avengers:Infinity War.The film also broke numerous box office records.It is,in just 11 days and becoming the highest-grossing film of 2019,the 2nd highest-grossing film worldwide and the highest-grossing superherofilm ever.21.Which is the highest-grossing superhero filmA.Titanic.2B.Avatar.C.Star Wars:Episode VII-The Force Awakens.D.Avengers:Endgame.22.What does the two films Titanic and Avatar have in common?A.Director.B.Film type.C.Producer.D.Leading roles.23.What distinguishes Star Wars:Episode VII-The Force Awakens from other three films?A.Its space setting.B.Its screen adaptation.C Its identity as a follow-up.D.Its distribution company.B"Have you checked the oil in the car?"my father used to say to me,his version of "Hello,hopeyou are well."Sometimes our phone calls would begin with an inquiry about the oil and end with aninquiry about the oil,with not a lot in between.Fathers have a lot of love to give,but it's often supplied through the medium of practical advice.In my experience:It's mostly about your motor vehicle.“How's the car running?”“Did you get it serviced?”“How did you get that scratch on the side?”sWhy can't we fathers just say“I love you”or“t'sgreat to see you"?The point is:That's exactly what we are saying.You just have to translate from the languageListen elosely enough and the phrase"I love you"can be heard in the slightly lengthier"Icouldthat is Fatherlish.【2022届高三模拟卷
关语周R高一牛津2015第28期2021一2022学年总第3692期2022.1.14星期五总编辑:刘永俊国内统一刊号:CN14-0705/F)网址:http:www.ew.com.cn媒集团主办英语周报社编辑出版社长:徐文伟Class必修三Unit3综合检测NameMarks一部分听力(共两节,满分30分听第8段材料,回答第11至13题。11 What can we say about the woman?
高三英语试卷考生注意:1.本试卷共150分,考试时间120分钟。2.请将各题答案填写在答题卡上。0做题时、先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转第一部分听力(共两节,满分30分)涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳知项,并标在试卷的相应位置。。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。郎例:HHow much is the shirt?A.£19.15.劃B.£9.18.olni somC.£9.15.答案是C。1.How will the speakers go to the pool?A.On foot.B.By bike.C.By bus.2.Where is Mary probably now?A.On a plane.数B.On her way to an airport.C.In a hotel.和3.When does the conversation take place?A.Before an interview.B.During an interview.C.After an interview.期4.What are the speakers mainly discussing?A.A weekend plan.B.An interesting movie.C.Physical exercise5.What did the man do in February?A.He took a special field trip.B.He studied at school.C.He travelled around Florida.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有儿个小题,从题中所给的A、B,C三个这中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.When will the basketball match be over?A.At 4:00 pm.B.At around 4:30 pm.【4高三英语第1页(共10页)A】C.At around 5:30 pm.
西南名帅联盟2022庙高考头用任状专色(一英语参考答案第一部分听力(共两节,满分30分)11~15 BBCAC16-20ABBAC1-5 BCBAC6-10 BCACA第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题:每小题2分,满分30分)21~25 BCDAC26-30 BADBC31~35 DBADC第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)36-40 GDAFE第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分)46-50 CDABA51~55 CDBDA56-60 BADCB41~45 CBACD第二节(共10小题:每小题1.5分,满分15分)62.has become63.variety64.weaknesses65.what61.of66.be cheated67.easily68.powerful69.to establish70.which第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)Andrew finishes his lessons early in the afternoon,and then he can take part in a range ofactivity.In his school,there are many different kinds of clubs for kids to participate in.Andrew①activitiesused to lie on the sofa comfortable eating snacks and doing nothing until he joined the swimming②comfortablyclub.Now,he continues swimming hard for a hour every day.It is swimming which helps him③an④thatshape his body,which provide great health benefits.Now he is much more healthier than⑤provides⑥before.He is told to keep practice or he will be a couch potato again!Besides,both good gradesor⑦practicing⑧and英语参考答案·第1页(共12页)
周测卷九单句填空1.civilisation 2.was buried 3.on 4.whether 5.to extend 6.being abandoned 7.be dismissed8.expansion 9.an 10.what短语填空11.led to 12.animal power 13.based on 14.fell into ruin 15.in the jungle 16.natural disasters17.to deal with 18.knew of 19.corresponded to 20.surprising similarities阅读本文介绍了三种不同的旅行生活方式。21.D根据第1段第1句可知,Bautista的公司是在俄勒冈州创建的。22.B根据第1段第2、3句可知,通过共享方式,Bautista降低生活成本,保持预算衡。23.D根据第2段最后一句可知,Daniel Kopp旅行的目的是弄清楚接下来该干什么。24.C根据第3段最后两句可知,边工作边旅行的好处是如果你大部分时间都在做有趣的事情时,那么工作时间也会变得特别美好,这和他们以前对工作的看法是不同的。七选五25~29 GFAEB完形填空我在超市遇到一个无家可归的人,他没钱又不想偷窃,于是我帮助了他。30.A根据下文可知,那个男人说他不想在这个商店偷东西。31.B他不想偷窃,又没有钱,所以问我前面的女士,能否为他买点吃的东西。32.C我前面的女士假装没有听到他的话,好像他是隐形的。33.B我耐心地等着他来问我,但是他没有来。34.A35.B我问是否可以买东西给他,他高兴地接受了。36.C我看着那个男人往袋子里放萨摩萨饼。37.D他最后停了下来。38.A我问他装了多少个,他回答十个。39.C我说要为他付款,收银员疑惑地看着我,然后把他的费用加到我的账单上。40.D我结完账后,那个男人还在周围徘徊。他说他还想要喝的。41.A收银员一直在留意他,我承认我也是,因为我也不想他偷东西。42.D我告诉收银员如果他要饮料,我会为他付款。43.B44.C最终,我们都离开了商店。。9。【22新教材.zC.英语·参考答案一WYB一选择性必修第四册一QG
高三(湖南)第六辑第25期强化检测题(十五)参考答案及答案详解参考答案1-5 BCBBB6-10 BCCAC11-15 BACBB16-20ACBCB21-25 BADAD26-30 BBCCB31-35ABBAD36-40 GFBCE41-45 CBCAD46-50 ADDAB51-55 BCBAC56.that/which57.expected58.will be59.with60.extremely61.are being built62.to improve63.the64.more65.offering写作(One possible version)第一节How to Keep Mentally HealthyTo live a happy life,one must keep both physically and mentally healthy.However,mental health iseasy to ignore,which can result in serious mental diseases.So we must pay more attention tomental health.Here are two tips for you.First,know your own potential and accept yourself.Instead of having impractical and highexpectations and demands for yourseif,you should make practical goals for your life.Second,be sociable and make as many friends as possible.When you are discouraged,you canshare your trouble with your friends,whose comfort and help can greatly relieve your sufferingsand help you out.第二节Paragraph 1:After doing a bit of research on the Internet,we felt there was a chance that it inightsurvive.We started off by dripping drops of water into its beak with a small spoon.It was verythirsty and drank quite a bit.Next,we fed it with bread soaked in water.That seemed to go downwell.Soon,Lopsy was growing nicely and started to move around in the box.However,weremained concerned because its leg did not heal completely,and its wing seemed quite useless.So Itook it outside for a bit of exercise every day.Paragraph 2:I hoped it would get used to the sights and sounds of nature and fly again in the end.Inthe beginning,it just tried to stay as close to me as possible,so I had to leave it alone.Anyway,itgot stronger and could hop with one foot on the ground.Soon,Lopsy figured out how to get fromone branch to another.Not long after this,we saw it flying without a problem.Then,one day,ourlittle Lopsy left its new home and returned to the nest.We were a little upset,but very happy for it.答案详解阅读理解篇
生的学能力和思维品质。【答案解析】24.B推理判断题开头举例引出“讨好者”这个话题。故B选项正确。25.B细节题综合细节题,首先根据题干,将信息定位在第三段,再识别指代,“They tend topretend to agree with everyone,”正好与“who typically hide their reluctance'”意思相符。故B选项正确。“feel responsible for how other people feel”与“Who never mind how others think ofthem.”意思相反;“find it difficult to say no.”与“who don't want to say no to others.”意思不相符。“Who need other people's accompany.”在文中并未提及,故A、C、D选项错误。26.A细节题具体细节题首先根据题干将信息定位在第三段,在运用两对照原则,题干对原文“Li said such a behavioral pattern may come from lack of love”,再将选项对原文,可知Becausethey lack love.与原文意思相符。故A选项正确。27.C猜词义题根据前面一句“One should set up a boundary between oneself and other people,”应该在自已和他人之间树立界限。根据逻辑推理,只有别人的要求超越了这个界限,你才会百分百地说不。故C选项正确。set up创建;put up竖起;arrive到达。O【篇章导读】本文是一篇议论文。主题语境是人与自然。文章主要围绕“纸也对环境有害”这一议题而展开。旨在培养学生的文化品格和思维品质。【答案解析】28.D推理判断题根据题干,将信息定位在全文,再进行同义替换,“More and more businessesare switching to paper products as an alternative""However,it,too,is harmful to the environment."与A选项“Paper can replace plastic completely.”意思不相符。“However,it takes even more energyand water to go through the recycling process than to make a brand new paper bag.”与B选项“Recycling paper means saving energy..”意思不相符。“They are more expensive than plastic products.”与C选项“Paper items are cheaper than plastic ones.”意思不相符。“Paper products are actually alose-lose for both the environment and businesses..”与D选项“Paper doesn't favor business or theenvironment.”意思相符,综合分析,D选项正确。29.C推理判断题根据题干,将信息定位在最后一段“The most environment--friendly solution isto avoid single--use items altogether..”最环保的方法就是避免完全使用一次性物品。与C选项“Using steel chopsticks and china bowl..”意思相符。故C选项正确。30.B观点态度题根据题干,找观点态度词,信息定位在第一段“Paper is considered by many tobe better than plastic.However,it,too,is harmful to the environment..”根据这句话找隐含义。慕华.优策2021一2022学年高三年级第一次联考英语参考答案第6页共11页
XKB新高考单科模拟检测卷(三)英语担本试卷满分150分,考试用时120分钟。注意事项:1答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上2.日答选择题时,选出每小题答家后,用铅笔把谷题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用禄皮擦千净后,再选涂其它答案标号。回答非选择题时,将答蒙写在答题卡上,写在本n试卷上无效最3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。酃第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。区1.Whose eyes are sand-colored?A.Adam's.B.Gigi's.C.The woman's.2.What is the man's attitude toward the job candidate?A.Positive.B.Neutral.C.Negative3.What does the man want the woman to do?柯A.Turn off the heat.B.Go to sleep right away阳C.Give him something to drink答小置自的4.When will the woman have dinner?A.At 6:00 p.m.B.At 7:00 p.m.C.At 9:00 p.m.5.What does the woman mean?A.She is very hungry.B.She ate too much yesterday.C.She wants more French fries.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Where does the conversation take place?A.In a cinema.B.On the street.C.At a restaurant.7.What did the man think about the movie?A.It was very moving【单科模拟检测·英语(三)第1页(共8页)XKB-D]
9.actually第三节:读后续写第三节:海Hourspassed when my mom asked suddenly,I felt"Where's the dog?"Kleo was n quiet dog for the mostthat."I didpart,so it took us time to realize he wasn't in the car.I wasn't reaEveryone got very worried."Did anyone see him geI hadn't beback in the car at our last stop?"Mom asked.None of uslevel testinhad.Mom phoned the gas station,but by that time theyalthough Ihad closed for the day,and there was no answer.So weWhen Marturned around and headed back to that gas station as fastthe judgesas we could.45 minutcsWe went all the way back to the gas station butmuch!”Ihcouldn't find Kleo.My sister and I were crying,surehawe'd never sce him again.We pulled into the gas stationsadly.Lateparking lot,and as our lights swept the station,we saw"You reaKleo.He was sitting in front of the dark station,veryMarti askwet,patiently waiting for our return.My mother jumpedtogether.'out and opened the back door.We had no blankets,soand thenshe wrapped him in her sweater.We all laughed happilybecomingand told him what a good dog he was.was hopi新题型专练(3)第一节:七选五1-5 BAEDG第一节:第二节:语法填空第二节:1.finally2.hoping1.situati3.to relax4.that/which3.startec5.their6.saw5.to7.an8.friendly7.a9.from10.things9.guida第三节:读后续写第三节We unloaded the wood behind the Clark house andknocked on the door.Mrs.Clark opened the door.The“Areythree children were sitting in front of a small fire in theme witfireplace."We brought you a few things,"Dad said,andwhen tset the bag of flour and meat on the table.He handed hersecondthe other bag.She opened it and took out the shoes.Shebiscuitswas so moved that she was almost crying."We brought afloor.load of wood,too,"Dad said.He turned to me and said,smiling"Elizabeth,go bring in some wood.Let's get that fireor two.burning..”the worSoon the fire was burning,and everyone's spirits2rose.The children smiled when Dad handed them each acallingpiece of candy,and Mrs.Clark looked on with a smilethe stothat probably hadn't crossed her face in a long time.IMrs.Ccould see that the children missed their dad,and I wasgivingglad that I still had mine.I could also understand veryone!”well.My dad had given me a gift greater than a dress.Hejobs ifgave me the look on Mrs.Clark's face and the smiles ofexpecher three children.record本报创新特色:1紧跟高考改革,及时体现最新题型。识点,有基础训练也有能力提升训练。4.专项分类训
A.Its function is fairly simple.My grandmother is perfect.She 12 a lot andB.PLU codes have a long history.can brighten your day with her smile.I truly haveC.You probably think organic food is healthier.D.It also shows where the fruit or vegetable comes from.never seen my grandmother be 13 or say one rudeE.The appearance of PLU codes helped solve this problem.thing to anyone.She gives people chances and 14F.The future of fruit and vegetable stickers is still uncertain.the good in everyone.I love her more than words canG.You can use the PLU search app to know what a15 She will always be in my heart.particular one means.D 12.A.sighs B.thinks C.saves D.laughs5 F The produce industry has been tryingC 13.A.friendlyB.strangeto develop environmentally friendly PLU stickers,C.meanD.modestbut it's difficult to achieve.Eventually,PLU stickersB 14.A.depends onB.picks outmay be replaced altogether by laser engravingC.aims atD.sticks to®雕刻.A 15.A.describeB.rewardC.agreeD.recognize阅读下面短文,在空白处填入一个适当的New Zealand recently issued a 1.proposal填单词或括号内单词的正确形式。法(propose)to put a price on gas emissions(气体排from agricultural activity.The move is partA hero is someone who inspires you and空of an effort to deal 2.with the country'sgives you the courage to strive(奋斗)for yourbiggest sources of greenhouse gases:sheep andgoals,someone who remains strong andcattle.Greenhouse gases,including CO2 andconfident no matter what difficulties he or shemethane(甲烷),are believed to cause globalfaces.My hero is my grandmother.warmingg完One day when I was in the first grade,we语The measure would make New Zealand the firstlearned that my grandmother developed 1.I wascountry 3.to have (have)farmers pay for emissionstoo young to fully 2 I knew it was bad but I also填from farm animals,the Ministry for Environment空knew how 3 my grandmother was.She is such asaid.New Zealand,home to over 5 million people,fighter.I would never lose 4 in her.空4.owns (own)about 10 million cattle and 26million sheep.Nearly half of New Zealand's totalD1.A.anxietyB.sleeplessnessgreenhouse gas emissions come from agriculture.ButC.feverD.canceragricultural emissions have 5.previously_(previous)B2.A.recoverB.understandnot been part of the country's emissions trading plan.C.prepareD.explainThis has led some to criticize(批评)6.its(it)A3.A.firmB.smart C.carefulD.popularwillingness to stop the greenhouse effect,knownC4.A.interestB.responsibilityglobal warming.C.hopeD.controlThe chemotherapy (later made her physically weaker,According to the plan 7.that/which was put形5 her mind remained strong.She always kept hope,andtogether by government and farm communitywould never let anyone know how 6 it was.After all herrepresentatives,farmers will have to pay for their空chemo treatments,my grandmother kept 7 for her lifegas emissions 8.starting_(start)in 2025.Short-andand she 8 beat the cancer,and has now remained cancer空long-lived farm gas 9.will be priced(price)free for about 9 years.separately,although a single measure to computeA 5.A.butB.orC.and D.sotheir amount will be used.D6.A.differentB.particularJames Shaw,the New Zealand's ClimateC.importantD.painfulChange Minister,said,"There is no question thatC7.A.workingB.learningwe need to cut the amount of methane we areC.strugglingD.competingputting into the atmosphere,and an effectiveB8.A.hardlyB.eventuallyemissions pricing system for agriculture will pla@C.immediatelyD.possibly10.a_key part in how we achieve that.My grandmother has 9 me to be the bestGLOBAL ENGLis团形person I can,to not only strive for my goals but to填10 them.She makes me proud of who I am andwhere I came from.She loves me without 11 and I芳美在报社love her more than anything in this world.EARNING ENGLISHD 9.A.forcedB.promisedC.orderedD.inspiredA 10.A.accomplishB.changeC.repeat报纸课件新课程D.imagine高一江苏(N)B 11.A.reasonsB.conditions第24期B版C.noticeD.difficulty
发装堂奖第23期参考答案7.side by side1.is good forVI.重点知识开心练(三)8.stay at home2.is good to1.side by sideII,3.expects2.ask;for help1-5 DACBC1.have something in common4.looking forward to3.is famous for6-8 CCB2.pretty good5.take a photo for4.look after my sister.3.the same as6.take a photo of5.write down your name1.能够4.be interested in7.such asVIl.2.同意5.in danger8.For example1.looking for3.有相同之处6.all kinds of9.turn off2.to find out4.寻找7.In the end10.turn down3.is staying outside5.hang outIV.1-5 BACBA11.fell down4.make mistakes6.take photosV.12.fell off5.make sure
Sps with their peers.Students have access to these types of resources,whethers for fimacaso require either a computer or laptop and a reliable Intemel comnection,nd somstudents c be putatsOfferingstudents who would otherwise not be able to attend cassroom ssio.However,hey fProvide arue education with an emphasisnohehnWedhesddtios oyour routin and se how they work for yourestructure online classes in which students can have a leaming experienee that will acuallyGet plenty of sleepprovide quality educationThemrance f sto your brain's healh just can'be verstated.ldeallyo32.What can we infer about students enrolled in online classes?ouer of sl which can affect everything from your moodyoetion.37You can do this by sleeping ate,but you don'thave to.Naps create bigbranA.They are unmotivated to learn.benefits,and the weekend can be a perfect time for napping.B.They can access course materials easily.Get outsideC.They rarely fulfil the course requirements.Spending time in nature benefits your brain and your general health.Sones the weatherD.They can learn at their own pace.is really bad,plan for some time outdoors.38A park where you are surrounded bytrees and other plants works too.33.What is the author's opinion about online course assignments?39A.They are meant to facilitate interactionWhen you're working during the week,it may be hard to spend as much time socializingB.They are made convenient to mark.with friends and family as you might like.So spend some time during the weekend with peopleyou care about most.C.They are given to accommodate students'needs.Do something fun that's outside your normal routineD.They are based on easily accessible material.This change requires creativity,but it may be the most enjoyable small change you can34.From the passage,which is one disadvantage of online classes?make.40That's because,when you break out of normal routine,your brain is awake andA.They make professors'offices much less accessible.active.You'll remember that part of your weekend better,and you'll face the week with greaterenergy and creativity.B.They are frequently scheduled at irregular times.A.The key is to plan ahead.C.They provide little chance for students to build relationships witheB.Spend time with people you like.D.They tend to increase professors'burden of replying students'emails.C.Think back to the last time you had a small outing.D.You don't have to travel to forests to experience the benefits.35.What problem may arise if classes go online?E.It will make your weekends more memorable and enjoyable.A.Teachers will worry about poor Internet connections.2资4.F.The good news is that you don't have to make huge changes.B.Most students can get critical thinking skills from it.G.But if you've fallen behind on sleep during the week,use the weekend to catch upC.Schools with limited resources will be at a disadvantage.D.Some students may have difficulty attending them.第三部分语言知识运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题,每小题1分,满分15分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。If making changes to your weekend routine could improve your produeiviyad mdIn the past 15 years,Yang Yunda has single-handedly raised nearly 1 million yuan to helppoor students to pursue higher education,41 our way to either college or vocationalinstitutions.through the coming week,would you do it?Research says that it can.36T余选项。英语试卷第9页(共12页)英语试卷第8页(共12页)
29.Where is the artifact of the eight-legged seat at present?A.In Benin.B.In Uganda.C.In Germany.D.In Britain.30.What is Uganda officials'attitude to their country's cultural heritage?A.Curious.B.Concerned.C.Uncaring.D.Confused.31.Which word best describes the recovery of artifacts?A.Frightening.B.Doubtful.C.Effortless.D.Challenging.DOne million species face extinction,more than ever before in human history,according toa UN report released in May.And humans should be responsible.The Intergovernmental Platform on Biodiversity and Ecosystem Services (IPBES)basedthe assessment (on some 15,000 sources considering the causes and results of environ-mental changes over the past 50 years.The findings are clear and alarming.The researchers have found that about 25 percent ofthe world's plants and animals are at risk of extinction.These include sea and land animals.Even the domesticated (animals are at risk:Over 9 percent of the domesticated ani-mal species used for food and agriculture might have been lost.There are some big problems.This rapid decrease of the natural world endangers globalfood safety and quality of life.For example,about 4 billion people rely on natural medicines,produced by the disappearing species,for their health care.And losses of species that polli-nate plants threaten up to $577 billion in crops each year.The researchers identified five drivers responsible for the unpleasant news.They think atthe top of the list is the change of land and sea use.The change in ecosystems towards agricul-ture,aquaculture and other human developments has led to changes in the natural living spaceof species.It is followed by the direct overuse of creatures (harvesting crops,cutting downthe trees,hunting and fishing)and climate change,including rising sea levels and increasingextreme-weather events,wildfires,floods and droughts.The final causes of species extinctionare pollution,especially plastics,and the spread of non-native species that can displace or killnative plants and animals.The researchers say it is time for humans to make a change.They think maybe a newglobal way to save food and refuse waste in our life could turn the tables.Whether that is pos-sible is an open question.32.What is the main purpose of the first paragraph?A.To introduce the topic of the text.B.To introduce the schedule of the report.C.To introduce humans'sense of responsibility.D.To introduce the history of human development.【高一英语第6页(共10页)】·23-198A·
W:Oh,that's right.Halloween is coming!M:Yeah,the school is letting us use the gym for the Halloween party.I am so excited aboutit,but I have not decided what to wear this year.What about you?You looked so great inthat Cat Woman costume last year.W:Me?I'm still not sure.Last year's party was great,but I will be at home with my familythis year.(Text 7)M:What are you going to do after lunch?W:I have to go downtown and do some shopping.Would you like to help me?M:I'd love to.What are you going to buy?W:Tomorrow is my sister's birthday.I'd like to buy her a birthday present.M:What are you going to give her?W:I have no idea.What do you think she would like?M:It's hard to say.I don't know her very well.Perhaps you know what she is fond of.W:Well,let me see.She teaches English at a middle school.M:Why not buy her some English books as a present?W:That's great!(Text 8)M:Excuse me,what time is Flight 962 arriving?W:It was to arrive at 10:35.But it has been delayed one hour.M:Delayed?My wife is on that flight.What's the matter?Engine trouble?W:It's nothing like that,sir.The plane was delayed in Chicago because of bad weather.Butnow it has cleared up and they are already on their way here to San Francisco.M:Did you say Chicago?My wife is flying home from Boston.W:Flight 962 takes off in Boston but makes a scheduled stop in Chicago.M:Oh,I see.Sorry to get so anxious.W:Relax,sir.Your wife will be here safe and sound in an hour.(Text 9)W:Hi,Professor White.I'm Julie.I am in your 2 o'clock class on Thursdays.M:Hi,Julie.Take a seat,please.What can I do for you?W:Thank you.I have been meaning to talk to you about the trouble I have in class.I'm hav-ing trouble understanding the lectures you give.Is there anything you would suggest?M:Some students tape the lectures and listen to them afterwards.That seems to helpW:That is a great idea.I will definitely try that.In addition,I'm wondering if you give extracredits in your class.M:Sorry,I don't give any extra credit assignments for this term.But if you are worried aboutpassing the course,there are still two more tests to pull up your grade.·19·【23新教材·DY·英语·参考答案一R一必修第三册一Y】
成了甲厚,甲醇是只有一个碳原子的分子,放非面与而线同意义最为接道3礼B根据第七授中的产几一一。。。可细:合成键和取得的光政可以改变院的的生产方式放B项正确大惠:金球气领度膜导收服地冰化以度题风.手学有镇水等题后天气事件班发,为应对气候变化,许多国家达成协汉。以减少围室气体的推放。点A根截第二段中的一一n心-一mdy广并精合文康大意可如,木文主要报通了中国有学家在人工合成淀粉领城取得陶国大突藏,这使得淀翰生产变得更环保,更智能,放入项适合本文的你随,L切e机影子结将和该每中的如m鞋化广可每,拿经与此对度,放鱼用动可不定式。ce一o如为圆定用法,表示”导致做,”主题语地:人与社会一社会服务一为儿食等第书箱配n为可数名同,根影该创中的小。ea,一加dod广可知,极端天气事件有烟风,水,干早等多种,放用复数形式k”,因觉,空处应该会得料一个闲题,放G项符合语境。32.D空输一句满润了品.加t分析句子结构可知,该室引导主语从每,创意完维且不镜少每子成分,恤填a90 d books over three d山n”,而下文i讲到了1wanted t do mhing big,由此可昆,大部分人对都个数量银端意,组对目前的情况并不清意,放D项符合语境,。64.Troubled分析句子结构可知,mbic与eam之侧为湿到上的动宾关系,故用过去分词作软语65,mbes0na为圆定搭配,意灯被视扩3级B根据标点可知.空处是对的具体说明,结合上文可知,Ws有很远大的日标,故B项”捐赠100万本书”符6,1d根据下句中的“w,再结合语境可知,该句陈述的是过去发生的事情,数用一鞭过去时眼.F根据本最第一句etok可知。本股主要讲述Wms如何达成自己的目标,结合空前的“first by pe,6,山©序数词前面用定冠词,根据序数词rt可知,该处用定冠词c。68.certainly分析句子结构可知,空处修饰调语动词,放用副词形式。。山可知,空处症该会讲到接下来发生的事情,放F项“后来,随着消息的传开,陌生人也开始向她捐书”符合语境69.themselves commitnef为圆定搭配,意为灯致力于,使自已承相一T0.cho1ce冠词后接名词,根据冠词a可知,空处用名词形式.40.A空处与空后形成了因果关系,根据空后的原因~txtrmely important for kids to have more books to choose短文改错m”可知,s不会停止自己的脚步,还会继续朝着自己的目标努力,故A项符合语境。主题语境:人与自我一一做人与做事一一给于的积极影响Our school held thorough cleaning a FridayWereddthcharge行文献路:我湖助多个高中,发现给于能提升自己的率福感、满足感,给自己的生活带来积极的影响。研究表明,给予可以让大脑产生积极的情感,从面有益于健康长寿。of the blackboard.First,I cleaned the lower halfmbu madeekThhirAreach the upper part.Meanwhile,Lucy helped me wash the cloth.for which Ipd theand1.C根量上句可知,上周我写了一篇关于给于能够并且确实能提升生活,带来更多的快乐满足,甚至健康长寿的文章;结合空后的pctice what Iwas preaching(宜讲)”可以推知,我的文章激励我践行我写的道理。motivate“激felther”sereen.After finishing our work,I imagined how oablyou eaherbad2A根据该句中的driving to the high school”可知,该处指我发现自己正驾车去这所高中。find sb..doing sth..为固定comfortable搭配,意为“发现某人正在做某事”Our teacher expressed her satisfaction before she checked our job.IoveidIam&D结合语境可知,我径直走向办公室。go straight to为固定搭配,意为“直接到”。proud with it.afterof4丝.B根据该句中的my heart and brain”,再结合语境可知,完成捐助后我全身心感到舒服和快乐。in the center of表示范文:“在…中心”45.D根据空后的nother schsool”,再结合第一段中讲述的我捐助高中的经过可知,我又前往另一所学校。head for“朝Dear teachers and fellows,To travel is to learn进发”get through“完成,熬过"register for注册,登记”;rol over“翻过来”。46.A根据第一段尾句中的“donation”和上文第45空后的“another school”可知,那天我进行了多次捐赠。It's my great privilege()to stand here and share something about traveling.What Iwould likeveyis that totravel is to learn.4?.C根据该段第一句中的1 felts0 good and happy'”,再结合该句内容和常识可知,在完成捐赠后,我感到非常高兴。ontop of the world为固定搭配,意为“心满意足”Take my journey to Xi'an as an example.Previously,reading books and viewing picturesdidsony made me a-48.B根据第50空后的“much more out of it than the recipient(接受者)”可知,当我捐款的时候,我总是觉得我比受赠人ware of the existence of Terracotta Warriors and Horses and a number of local delicacies,but nothingoHowever,up得到的更多。据此可知,我感到这很有趣on arriving in Xi'an,it dawned on me that the city was so spectacular.When tasting the foods.Icewhat tradi-49.A根据该句中的hose$2bils”表达的语境可知,我经常给孩子们2美元。tion was.So when we are traveling,we really experience something,thus enhancing our understanding of it.50.C参见第48题解析.Soeveryone,just seize a chance and start an amazing journey to leam!That's all51.B根据上句中的fel”,再结合该句语境可知,持助他人给了我美妙的感觉。Thank you!52,D根据该段尾句中的“feelings in our bodies'”,再结合上句插述的捐助给了我美妙的感觉可知,科学证明,大脑和身体英语(六)之间存在着联系。听力原文53.A参见上题解析】Text 154.B根据第一段第一句中的even beuter health and a longer life"可知,捐助他人可以让我们健康长寿;结合该句语境可M:Morning!You came to school early today.How's the new house?知,捐助他人可以通过大脑帮助我们改善自己的身体状况。55.C根据尾段第一句中的“gg”,再结合语境可知,给予是一种可以激发我们身体中很多积极的感觉的东西。W:Almost perfect,if my next-door neighbor hadn't played the pianoe the nighText 256.D参见上题解析M:I'm sorry to inform you this book was due the day before yesterday.57.C根据空后的“in termes of giving money”,再结合常识可知,我们大多数人在谈到给予时,往往首先想到的是给予金W:Oh,sorry about that.I'll pay a fine for it.钱。primarily主要地”;forlunutely"幸运地”;constantly"重复不断地”;eventuully最后,终于”。Text 358.A根据空后的“this list of things we can give to others"可知,稍作努力,我便能想出给予他人物品的列表。M:How about this bag?It's a perfect gift for Jasmine.59.D根据空后的“helpothose pople”,再结合语境可知,这些给予的物品能给他人极大的帮助。中60.B根据首段第一句中的“1 lift your1fe,再结合该句内容可知,给予可以鼓舞我们的大脑、灵魂和身体。W:She lovesstorybooks.But I'm conidering the Lego over there.Every child loves Lego.Text 4主题语境:人与自然一环境保护气候变化的影响和应对措施M:Jane,has your car been repaired?W:Yes,we'd expected the repairs osabou but they charged us twiceasmuch,事春精·深10英语·模拟卷答案·(失12页)YGOX
如何解释这些事件。4。考查动词短语辨析,句意:当孩子们相信自已拥有父母特有的品质和感受时,他们航会认可父母。人po向道肽:B.approve of认可:C.attend to照料:D.allwfor考电到。根据下文“whendeaththey believe they have the qualities and feelings that are42 of that parent”可知,此处表示孩子们相信自53.考查名己拥有了父母所特有的品质和感受时,他们会认可父母。故选B。42.考查形容词词义辨析:句意:当孩子们相信自已拥有父母特有的品质和感受时,他们就会认可父母。据】A.thoughtful深思熟虑的:B.characterisi特有的,C.conscious有意识的;D.cautious小心的。根据下文“herefore,parents must44 behave like the type of pero theynt ther hme.”以及i话54.考境可知,此处表示父母所特有的品质和感受。故选B。43.考查名词词义辨析。句意:因此,父母所做和说的事情,以及父母做事和对他们说话的方式,都会强烈影响孩子的行为。A,ime时间:B.place地点:C.way方式:D.extent程度。根据下文“they do andsay to them”可知,此处表示父母做事和对孩子们说话的方式。故选C。4.考查副词词义辨析。句意:因此,父母必须始终如一地表现得像他们希望孩子成为的那种人。Aconsistently始终如一地:B.barely几乎没有:C.briefly简明扼要地:D.originally原来,根据下文“behavelike the type of person they want their child to become..”以及常识可知,此处表示父母的表现要始终如一。故选A。45.考查动词词义辨析。句意:更重要的是,父母的行为也会影响孩子通过认同形成的自我形象。A.respond回应,B.imtate模仿:C.convey传送:D.affect影响。根据下文“Children hany ositiveintheir parents will likely eamtosthemselves ina positive ay.”可知,父母的行为会影响孩子形成的自我形象。故选D。46.考查形容词词义辨析。句意:那些主要观察到父母消极品质的孩子,很难从自己身上看到积极品质。A.positive积极的:B.complex复杂的;C.negative消极的:D.concrete具体的。根据下文“qualitics intheir parents will have difficulty seeing positivequies inthemseve.”以及语境可知,主要观察父母消极品质的孩子很难看到自己的积极品质。故选C。47.考查副词词义辨析。句意:然而,孩子们可能会改变他们的自我形象,因为他们在13岁之前就越来越受到同龄人团体标准的影响。A.however然而;B.therefore因此,C.anyhow无论如何:D.otherwise否则。根据上文“What's more,,a parent's actions can also45 the self-image that a child forms throughidentification."以及“Children may modify their self-image,"可知,此处表示转折关系,空处应用however,表示“然而”。故选A。48.考查动词短语辨析。句意:当孩子遇到意想不到的事情时,积极的态度和自我形象发挥着重要作用。A.turn down拒绝;B.sort out分类;C.stick with坚持;D.come across偶然遇见。根据下文“somethingunexpected”以及语境可知,此处表示当孩子遇见意想不到的事情时。故选D。49.考查形容词词义辨析。句意:孤立的事件,即使是巨大的事件,也不一定会对孩子的行为产生永久的影响。A.uplifting令人振奋的;B.permanent永久的;C.temporar.町y临时的;D.distracting令人分心的。根a据下文“Children who know they are loved can,for example,,accept the5 lof their parents or a parent'searly death.”可知,此处表示孤立的事件不一定会对孩子的行为产生永久的影响。故选B。50.考查形容词词义辨析。句意:孩子们根据他们既定的态度和以前的训练来与这种事件交互。A.intense强烈的:B.realistic现实的:C.previous之前的;D.educational教育的。根据下文“Children who knowthey are loved can,,for example,.accept the1 of their parents or a parent's early death.”可知,孩子们会根据之前的训练,例如之前得到爱的感受,与这种事件进行交互。来故选C。51.考查名词词义辨析。句意:例如,知道自己被爱的孩子可以接受父母的离婚或父母的早逝。A.finance财务:B.marriage婚姻;C.assisce援助:D.divorce离婚。根据下文“of their parents or a parent'searlydeath.”可推知,此处表示父母中其中一位早逝或者父母离婚。故选D。2考查形容词词义辨析。句意:但是,如果孩子们感到不被爱,他们可能会将这些事件解释为拒绝或惩罚的迹象。A.isolated偏远的;B.attended出席;C.nloved无人喜欢的;D.stressed焦虑不安的。根"Children who know they are ioved can,for example,accept the 5lof their parents or a parent's early
高一期末考试质量监测B.He was driving fast.C.He tried to avoid a bicycle.英语What was the woman doing when the accident happened?个A.She was riding her bike.注意事项:皮B.She wasdriving her cr1答题前,考生务必将自己的姓名、考生号、考场号、座位号填写在答题卡上。SC.She was standing on the road.2回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂听第7段材料,回答第8、9题。黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在8.What part of the paper is the man reading?答题卡上。写在本试卷上无效。○A.Sport.B.TravelC.Science.3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。9.How will the speakers get the price?A.They will find it on the Internet.第一部分听力(共两节,满分30分)B.They will call the tave offic做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转C.They will ask other holidaymakers.涂到答题卡上。听第8段材料,回答第10至12题。第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)10.Where did the man meet the woman ast September?听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B.C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读BA.In the National Bank.B.At Johnson's birthday party.一遍。C.At the German Department.例:How much is the shirt??11.When did the man change his job?A.£19.15.B.£9.18.C.£9.15.A.About three years ago.3答案是C。B.Just thirteen days ago.1.What doe MrWhite probably do?C.About three months ago.匕A.A college teacher..B.A car repairman.C.A train conductor.12.Which language does the woman teach now?2.How does the man come here?AA.Spanish.B.French.C.German.A.By bus.B.By taxi.C.By car.听第9段材料,回答第13至16题。3.What does the ma think of his job?13.What are the speakers mainly talking about?A.It is intering and busy..Slling their old books.B.It is boring and worthless.B.Some interesting books.C.It is relaxing and satisfying.C.Buying books for their course.4.How much is the camera now?14.Why does Dr Downs ask his students to have the books?A.$15.B.$50.5.What is the probable relationship between the speakers?DThey are not expensive.B.He wants to discuss them in detail.AA.Husband and wife.B.Doctor and patient.C.Driver and passenger.C.He wants his students to collect more books.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)15.Who will pay for the books?听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B、C三个选项A.Only the man.中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各B.Only the woman.小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。C.Both the man and the woman.听第6段材料,回答第6、7题。16.How did the man plan to solve the problem at first?6.Why did the driver knock into the tree?A.He wol by three and the woman wd buy..He got drunk.【☆高一英语第2页(共10页)☆】【☆高一英语第1页(共10页)☆】
21.Which place can you visit by public transportation?A.Patio do Colegio.B.Cristo Redentor.C.Iguagu Falls.D.Amazon Rainforest and River.22.What can we visit in Sao Paulo?A.Cultural buildingsB.A large statue in Rio de Janeiro.C.Natural wilderness.D.The biggest waterfall in the world.23.What is the purpose of this text?A.To introduce the unique symbol of Brazil.B.To explore the largest wilderness areas in BrazilC.To introduce four must-see Brazilian landmarks.D.To display impressive modern Brazilian landmarksBKristin Schell is the founder of The Turquoise Table,a movement of ordinary peopehowantaemmunity right in their own front yards.Ten years ago,she and her husband and their fourchildren moved to a new home in Austin,Texas.Kristin knew hospitality (was part of her gif,and she tried to connect with her newior by hosting playgroups indoors.But those activities required planning aheadandnschedules,not to mention cooking and cleaning.One day,Kristin needed backyard furniture for a party and bought a few picnic tables fromLowe's.The delivery driver set one table down in her front yard by mistake,and Kristin couldn't getthe image out of her head."After the party,I painted the table turquoise-my favorite color-and put itin the front yard,just a few feet from the sidewalk,"she says.That turquoise table became the place where Kristin and her kids hung out.Activities they used todo at the kitchen table,they now did out front at the picnic table.They played games,did crafts and atesnacks."We got intentional about where we spent our time,"Kristin says."We became'front yardpeople'."Neighbors began to stop by to introduce themselves and sit down for a chat.Kristin invited peopleto join her at the table for coffee or iced tea."It was a simple way to slow down and connect withothers,"she says.The turquoise table was inviting and had a communal feel."'ve leamed that hospitality doesn'talways mean entertaining people with a meal ora big party.At the picnic table,all I have to do is show up."She likes how it enables her to take a small steptoward easing loneliness and building relationships in her community."People's greatest need istoknow that they are loved and that they belong,"she says.24.What does the passage tell us about The Turquoise Table?A.It is an activity held in the backyard.B.It needs making fixed arrangements.C.It strengthens the bond in the community.D.It was established by a delivery driver.25.How did Kristin get the idea of the movement?A.By chatting with her children merrily.B.By painting her favorite table patientlyC.By collecting the advice from neighbors carefully.D.By discovering a wrongly-placed table accidentally赣州市期末考试高二英语试卷第3页(共8页)
程以及糖画的历史。36.beautiful。考查形容词.根据空后的名词hand-made sugar paintings可知,此处需要用beauty的形容词形式beautiful。37.to。考查介词。date back to是固定用法,意为“追溯到…”。38.To make。考查非谓语动词。此空中不定式作目的状语,故用To make。39.is placed。考查动词的语态。place与a wooden stick之间存在逻辑上的动宾关系,故用被动语态,填is placed。40.especially。考查副词。此句中especially是强调副词,用来加强语气。41.admiration。考查名词。此处名词作介词宾语,故填admiration。42.the。考查冠词。“the+形容词”表示“一类…的人”。本句意为“在明朝,只有达官贵人才能负担得起。”43.has developed。考查动词的时态。根据句末的时间状语ever since可知,本句需使用现在完成时,表示延续到现在的动作。44.taught。考查非谓语动词。teach和1 ive classes之间存在逻辑上的动宾关系,故用过去分词作后置定语修饰live classes。45.who/that。考查定语从句。此处用关系代词that或who引导限制性定语从句修饰先行词anyone。.anyone在本句中指人。
第二节One possible version:Casey found a new purpose after reading the papers and decided to get thempublished.She spent weeks typing her great-grandfather's story on her laptop.Thepapers she found in the time capsule were at the edge of death,but she could stillread the text.Thank goodness I found these papers just in time,Casey thought.Soon,she finished typing her great-grandfather's story on her laptop and printed it."Wow!This was so much fun!"she said.Casey realized that she liked the processof writing a book and thought she could take her new interest further.Later that evening,Casey told Peter about her recent idea of writing her own book.She said that it would be a continuation of her great-grandfather's story.Readingthe documents and the book helped Casey discover her passion.She finally found anew direction in her life away from being a stay-at-home mom.Casey spent daysand nights typing her story on her laptop.Casey felt incredibly happy after readingthe response when her book got published.Her book soon became a bestseller.She started enjoying her life and pursued her passion as a career.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一生活本文是应用文。文章为大英图书馆的四个展览的介绍。
-
珍0所名校两三单元测试示花表行的运作、A3J说的话可拉如,小在的立生行之打到的挑是缺乏足的支持,一2红B根器包立生态集行可如,他根有的装力语根器c用使在创业之和道列黄狱包仍格坚持创立生态。a she edon the hec教学SPaN 000!札记可如,他很有决心。【俗案与解析】AadeparsenchetsuhAMnesnkpmaiofEaionalAias,leadnn作为南非环境事务都的深将研究员,作者领子将洋所丸,布助国家实现头将并可持生发展的目标,]驱C很誓第1段可知,作者领导海洋研究并帮助国家实现其海洋可持续发展目养what ive in them Ispend bout half my time o一小限那第2及第1,2布可为了建之海44单区修道我什么超之地大身一本物新月去对清了洋物种进行采样。oaean,mpiagspeesOticre,imlbsngdha,phnmngexptionsandadingenl0D限据第3段第4句可知,Cape Cayon是-个有巨大的海4系统的水装,汉太3人。]sustainable management of marine resources.儿D根据第4役前三句可知,作者所在的部族认为海洋是精圣的,然而作者的工作要求出海钻探,因此一多分族人认为这是对海洋的不税。on the observer pltform of our vese(大船),the RV Algoa..ADdeep.We survey marine li there s guide for where to establish MPAs.Our reente belore th,(学步儿室k o Theyadocmente-denmin Cape Canyon including marinerareuhinand a ancient sastar.The canyon head of Cape Canyon has since been madeAgingoapeperobihedbweknBabRyl我an MPACoathor Eric Calleviof CangeleMybe,the mBhaca of the Nguni people,hasa strong tie with the ocean that began ithhghororengniansconniaedihemenotbe,andsheotedsCedlieacicswheour We go to the beach every New Year,but just to stand at the water'sdould have nethe other on etbecause we think thec isasacred space that we value and respect.Some people in myfor tthe n Rather tah ther oneucitiewedmyorkdisrespectful becauseI had not remined on the shore.Iexpined mynd,hothol TheyThe beresearch and why I do it to my community members-who are now excited by my work.mverymelike ndothe nd feAsa native female rescarcher who advises the government,I try hard to ensure thatErica mentioned there are other types of teasing bhaviorOne iscalledprovoivrepresented.Iaddress past injustices using oceanwhere heoingmhtheovehicle for change.he was doing itin way that was meantto pope n human in foexme themom28.What's the main duty of the author?tlls the child to put on shoesand the child takesa shoe,looks at the mom and then puts the shoeon the top of his or her head.A.Deciding where to build national parksB.Preventing MPAs from being destroyedCertainly,for a teasing event to be playful rather than haveoC.Helping with sea sustainable development.of the thingswedon'tw I'm hoping oh in thisD.Managing Department of Environmental AffairspretI'm workingnowiswhether thereare any behaviorof the teser that predict whether29.Why does the author spend much time sampling species?the teasing leads to the target runingaway or respondngrevely duringaplay session I thinkA.She prepares for the building of MPAs.we need to try to understand the relationship between the physical interaction and all of the socialinferences that are being made,"Erica said.B.She is devoted to preventing ocean pollution.32.How do the orangutans find the game mentioned in paragraph 2?C.She longs for adventurous sea expeditions.A.Boring.B.Inspiring.C.Enjoyable.D.She is crazy about exploring marine resources.D.Confusing.33.Which behavior can be described as"oviomnce30.What can we learn about Cape Canyon?A.When ignored by its fellows,the orangutan is at a loss.A.It's been an MPA for many years.B.When taught to speak,the todder doesntknow howoproB.It's the author's observation platformC.When asked to goon walking,the baby sits down abruptyn purpose.C.It's an unfamous tourist destination.D.It's an area with a huge marine system.D.When cauht playing jokeitsfellws,theoreebrassed31.Why was the author's work considered disrespectful at first?34.What problem does Erica expect to figureA.what other aspeet orangutsondu likeyochren、194A.Because the environment was polluted.B.Whether the performer iswre of the re his/er trick beorehand.【24G3DY(新高考)-英语-WYB-必考-Y)C.How the teasednidue thejokeby his/herom【24G3DY(新高考)英语-WYB-必考-Y】(195
BMy social media has been a hive of activities these last few weeks:the naturalist and TV presenterChris Packham is organizing a People's Walk For Wildlife in London,and has asked me to recite'Anthropocene'.I call it a 'poem'but I'm not sure it is.I feel it would be good to say aloud,to a crowd.I've only written a few poems'in the past,none of which was memorable,but with this one the wordsspilled out and I kind of 'performed'them,recorded and shared them on Twitter.Bare upon the earth,wewere weightless...Will my generation see the rightful,rising?Lots of people liked it,including Chris.It'salways a surprise to me,that people appreciate what I say and how I share it.These past weeks I've been helping raise awareness for the walk in London by doing videos andTweeting lots.It's an exciting prospect:hundreds,if not thousands of people marching on behalf of wildlifeI'm not worried about speaking.I actually find it easier if there are lots of people,because I don't have tomake eye contact and it's much easier to blur them into a mass.Speaking to smaller groups,that's a killer:you feel the heat of their gaze,every twitch,each sigh.So I have an early flight to London with Mum in the morning.I feel bad for flying,we both do,knowing the damage emission do to our world.Ideally,we should be taking a boat and driving to London,or taking the train,but it's beyond us financially right now,and I can't get more time off school so soonwithout getting into trouble.The walk feels like important work,something we should do.I've already got the poem locked in my head now.I know it off by heart.We want birdsong,abundantfluttering,humming,no more poison,destruction.I feel excited.Perhaps it is the right time for me.Tomorrow will be epic.24.What will the writer do tomorrow according to the text?A.He will organize an event in London.B.He will recite one of his works in public.C.He will have a nature walk with Chris.D.He will post some poems on Twitter.25.What gets the write excited according to the text?A.He will speak to a huge crowd.B.He will become famous on Twitter.C.He will share his favorite poems with othersD.He will witness people gathering for nature.26.What is Paragraph 3 mainly about?A.Why he has to fly to London.B.Why he doesn't like taking flights.C.What he wants to do in London.D.What he contributes to his work27.What is the writer according to the text?A.He is a talented TV presenter.B.He is a keen environmentalist.C.He is a popular poet on Twitter.D.He is a professional public speaker.高二英语学科试题第4页(共10页)
the same as painting a mural on a large wall with spray paint, said Paint Memphis artist Kirstin Sandlin.According to Sandlin, painting on walls requires much more energy and is more physical than painting on paper. "You're climbing up and down ladders because your canvas is 21X24 feet instead of 8X10 inches,Sandlin said."It's differ- ent from painting with watercolors,but the desire to create is the same.If you have the desire to create,you should try all of these different things..” 12.What can we know about Paint Memphis? A.It was set up by Golightly alone. B.It aims to make Memphis beautiful. C.It holds an art festival every other year.
B.What does the new exhibition in Spain present? C.What does the 17th-century painting smell like? D.How are perfumes involved in the ancient painting?
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的 正确形式。 “Storm chasing”is becoming an 61 (increase)popular hobby,especially in the Midwest of the United States,where there are frequent storms between March 62 July.It is sug gested that a storm chaser 63 3 begin the day by checking the Internet for the latest weather reports,and then drive up to 1, 000 kilometers to where the storm will be and waits for it to de- velop. Although anyone can do it storm chasing is extremely 64 (danger).The power of a big storm can throw a cow into the air or destroy a whole house in 65 (second).Storm chas-
view of the city.It's very beautiful.You must do it. M:That's great.I think I'll have a good time.Thanks for your help. (Text 7) W:Hello,Dan.I was sorry to hear you had an accident last week.How did it happen and how are you feeling now? M:Well,I was riding on my bicycle along the street when a taxi driver suddenly made a sharp turn in front of me.I could not stop my bicycle in time and I was knocked down.Fortunate- ly,I only got a broken arm and a broken leg.The doctor said that I would have to stay in hospital for at least a week. W:Do your arm and leg hurt now? M:Yes,my leg hurts badly,but I can bear the pain.The only
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
<2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
<3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
<4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
<5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-XJ

