首页 10月联考

[华大新高考联盟]2025届高三3月教学质量测评英语答案

10月联考 2

[华大新高考联盟]2025届高三3月教学质量测评英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024华大新高考联盟3月英语
    2、华大新高考联盟2024三月英语答案
    3、华大新高考联盟2024高三英语
    4、2023-2024华大新高考联盟高三4月英语
    5、华大新高考联盟2024高三3月英语
    6、华大新高考联盟2024三月英语
W: Really?M: Yes, I bet if we had gone to Thailand, English would have been more widely spoken.W: So how did you manage that?M: We had to rely on body language and a little French I had learned in school.Text 10Do you fancy a bag of tasty chips or a delicious chocolate bar? British people love their snacks. As you can guess,Young people in Britain eat more snacks than people of the same age in other European countries. A recent survey hasdiscovered that 64% of under-20-year-olds snack between meals. How is this compared with other countries? 58.7% ofyoung people snack in Germany, 53% in France, and only 40.7% in Spain.The Food Standards Agency (FSA) in the UK found that savory snacks, especially chocolate, are the most popular inthe UK. Snack researchers found that the average person in Britain spends f43 on savory snacks each year, compared withf12 for the French and only f7 for the Italians. British people spend a total of about f2.8 billion a year on savory snacks!While snacks can be delicious, some parents are unhappy that their children can buy snack foods that are high in sugar,salt or fat such as chocolate, biscuits and chips from selling machines in schools.第二部分阅读第一节A【语篇解读】本文是一篇应用文,文章介绍了中央酒店推出的“SuiteHeaven”促销活动。21.【答案】D【解析】细节理解题。根据文章中的“Stay period:October 1st,2025—February 28th,2026"和“Reserve at least 3 to 5nights until September 30th, 2025, and enjoy comfortable accommodations and a host of extra privileges, including afree night, when you choose our premium rooms and suites."可知,在2025年10月1日至 2026年2月28日期间,顾客在酒店连续入住3至5天高级客房或者套房,就可以减免一天的住宿费。故答案选D项。22.【答案】B【解析】细节理解题。根据文章中的"Club Member Benefits:Select room categories and enjoy access to even morespecific benefits."可知,会员有优先挑选房间的权利。故答案选B项。23.【答案】A【解析】细节理解题。根据最后一段可知,每个酒店所提供的福利各不一样。故答案选A项。B【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者在文章中讲述了彼德鲁奇先生赠给她手帕的故事。24.【答案】D【解析】细节理解题。根据第一段的内容和第二段中的“Then he handed me a package and said it was a gift for me,aperson who deserved it."可知,作者时善待彼德鲁奇夫妇,彼德鲁奇先生在他的妻子去世后给作者赠送手帕,主要是表达对作者的感激之情。故答案选D项。25.【答案】C【解析】推理判断题。根据第三段和第四段中的"It always serves as a reminder of how important the smallest of英语答案第3页共9页
本文标签:

扫码二维码