首页
10月联考
高三2025届全国统一考试内参模拟测试(一)1英语试题
高三2025届全国统一考试内参模拟测试(一)1英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024内参模拟测试卷答案英语
2、2024内参模拟卷二
3、2024内参模拟卷二理综
4、2024内参模拟卷5
5、2024内参模拟卷五
12:51☏9a594Gl☐84%英语答案-11月质量检测.pdf文件预览I see the children in the wards getting better,I know it's worth it.【高三11月质量检测·英语参考答案第1页(共6页)】2/6W:Today we're talking to Harry.who has just completed his first term at the University of Southampton,where he's doing a four-yearcourse in Electronic Engineering.Welcome,Harry!M:Thanks!W:So what made you choose the University of Southampton?M:Actually,my dad suggested Cambridge.But you have to do two years of general engineering before you can specialize.There aresome aspects of engineering I don't like,such as Civil Engineering.At Southampton,I can focus on Electronic Engineering rightfrom the very beginning.W:OK.Did you join any clubs for new students?M:Hmm,the university likes to promote healthy activities.There are no university commitments on Wednesday afternoons as they'rekept free for sports.I chose basketball.W:And what are the professors like?M:We have great professors.For example,Mr.Smith likes playing movies for his students to encourage them.Professor Williamsrewards students who have a good question with a book that's currently out of print.It's an attractive award.(Text 10)W:Hello,everyone.In my class presentation today.I'd like to talk about a famous poet.She is Maya Angelou.Her childhood wasfilled with many challenges.When Maya was just eight years old,she faced a terrible event that made her unable to speak for fiveyears.During this time,she found comfort in reading books and writing in her journal.Maya eventyally found her voice again anddiscovered the power of words.She wanted to use her voice to make others think and bring hope to others.So,she started herjourney as a poet.Her poems often talked about love,hope,and the strength of the human spirit.One of them is Still I Rise.It'sa powerful piece about overcoming difficulties,no matter what challenges you face.Another well-known poem is PhenomenalWoman,which is about the power of being a woman.Maya also wrote books and poems that were specially created for youngerreaders.One of her children's books,Life Doesn't Frighten Me,combines her poetry with paintings by a famous artist.Thisbook encourages kids to face their fears and believe in themselves.So if you're interested in her poems,please find some to read.参考答案1~5 CBCBA 6~10 ABABA 11~15 CBABC 16~20 ACBCC【答案与解析】本文是一篇应用文。在哥本哈根的游客如果在旅游期间参与环保活动,那么他们将获得免费饮品、食物和划船旅行等回报。2L.C细节理解题。根据第一段的内容,尤其是“Tourists in Copenhagen will receive free coffees,glasses of wine and boat trips ifthey join in environmentally friendly tasks during their holiday according to a new local plan.""..as part of efforts to offset()their impact on the environment..”及第二段首句可知,哥本哈根的这项计划旨在减少对环境产生的不良影响,从而保护环境。22.D细节理解题。根据第二段“The plan will be trust-based,as the businesses taking part won't ask for proof before handing overa free coffee or a meal for the tourists'self-reported efforts.”可知,游客只需要告知他们完成的环保任务就可以获得特别款待。23.A细节理解题。根据Green tasks and their rewards in Copenhagen部分“Ice cream if you go to the National Museum by bike”可知,如果你骑自行车到哥本哈根的国家博物馆,你可以免费享用冰激凌【答案与解析】本文是一篇记叙文。作为培养未来教师的教育工作者,Sreymom在过往的教学中忽视了学生的主动参与度。不过,在她进行深造学之后,她意识到自己的教学方法存在问题并进行了教学改革24.D细节理解题。根据第二段“The teaching method I applied before was just based on lectures and students did not do anyresearch themselves,'"及第一段“Now,in her classroom,the students do more work than the teacher.”可知,在Sreymom之前的课堂上,学生不做研究,只是被动学。25.C细节理解题。根据第三、四段的内容可知,Sreyme0m最近完成了一些深造学,这些学经历让她开始反思自己的教学,从而促使她改革自己的教学方法。26.B段落大意题。通读第五段,尤其是“.·as part of the TED program,which includes a set of1 1 short professional developmentcourses...”及“The courses aim to..”可知,第五段主要介绍了教师教育发展课程的内容和目标。27.D细节理解题。根据最后一段Sreymom说的话“我很高兴我有机会‘升级'自己,这样我就可以将我的学生培养成更合格的教师。我应该寻求更多这样的机会”可知,Sreymom会继续学,不断提升自我。【答案与解析】本文是一篇说明文。研究人员发现了一种能够储存温室气体的材料,这种材料有助于解决碳排放和全球变暖的问题。28.B推理判断题。第二段主要说明温室气体是全球变暖和气候变化的主要原因以及温室气体是如何导致全球变暖的。又根据第"..the discovery has the potential to help solve our society's biggest challenges,such as absorbing and storing greenhousegass.”可推断,第二段旨在表明温室气体是一个大问题。【高三11月质量检测·英语参考答案第2页(共6页)】29.A推理判断题。根据第四段“Planting trees is a very effective way to absorb carbon,but it's very slow.So we need a humanintervention-一like human-made molecules一to remove greenhouse gases from the environment.,”可推断,在碳吸收方面,使用新材料优于植树的地方是这种方法花费的时间少,而植树周期长。3O.D细节理解题。根据第五段“.which Dr Little says can be further enhanced in the future through the use of artificialintelligence.He adds,'With the help of artificial intelligence,a sufficient supply of new materials that can assist in solving themost pressing challenges could be created,without the need for them to be tested in a lab.'""...the discovery has thepotential to help solve our society's biggest challenges,.such as absorbing and storing greenhouse gases.”可知,Dr Little提及人工智能是因为它有助于开发能够应对温室气体的材料。3l.B推理判断题。根据最后一段“.molecules with complex structures can also be used to removetoxiccompounds(有毒化合物)通过「QQ浏览器」使用以下文档功能去使用>?全屏播放☑标注/填写囚转为图片Bath team has made a breakthrough by employing a novel range of sensors.,.”也可以作为本题的解题线索。33.B细节理解题。根据倒数第二段“Data was collected through the sensors while racers worked out in four distinct virtual
本文标签:
