首页 10月联考

[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(七)7英语(新S5)试题

10月联考 2

[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(七)7英语(新S5)试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年名师原创模拟英语
    2、新高考2024名师原创英语答案
    3、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
    4、2024sa名师原创模拟卷答案
    5、2024名师名校高考模拟仿真卷英语
    6、2023-2024第五批名校实战卷23英语
    7、2024名师原创卷英语答案大全集
    8、2023-2024全国高中名校名师原创预测卷英语
    9、2024sa名师原创分科模拟卷
    10、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷三英语
2025届高三单元定向检测卷·英语(九)参考答案1.D推理判断题。根据第一段反复出现的your kids可推断,本文的目标读者是父母。2.A细节理解题。根据AirPano部分“AirPano has a variety of tours in China,Portugal,Switzerland,andmore countries.Children can visit Zhangjiajie Glass Bridge in China,an underwater cave in Indonesia,skiresorts in France,and more destinations around the globe.”可知,AirPano展示了多个国家的景色。3.C细节理解题。根据Yellowstone部分“There's a lot of written information along with the images,and thetours aren't in video.However,the information is fascinating,and the photos are wonderful."Yellowstone可以让孩子们欣赏好看的照片。4.C根据空前“●Start small,I suggest using a sketchbook(素描本)for small studies.These small studiesprovide inspiration and may be a springboard for more complex works in the future..”及空后“You'll want tolook back on your journey to see how far you've come..”可知,C项“不要扔掉你初学时的作品”符合。5.G根据空前“●Paint often and paint from life.There's no better way to improve than to put in those brushmiles.Whether you paint still lifes,portraits,or landscapes,paint from life as much as possible.”可知,G项“通过反复练,你会逐渐形成绘画肌肉记忆”符合。6.A根据空前“●Continually challenge yourself to try something new.”及空后“Artistic growth can be a bitpainful..”可知,A项“走出你的舒适区”符合。7.D根据空后“Seeking and accepting constructive feedback(反馈)is crucial to growth.I post my work onsocial media and,in turn,have met some of the kindest people.They make me feel valued and respected,nomatter my level of artistic ability.”可知,D项“如果你感觉舒适的话,分享你的作品”符合。8.E根据空前“The journey you're on won't follow a straight path..”及空后“Push through,give it time and putin the effort,You will harvest the rewards of an artistic life.”可知,E项“你会遇到障碍,有时你会感到气馁”符合。9.D周六下午,她决定抽时间(time)去参加一场女性健康会议。10.B正当她四处寻找自己的座位(st)时,一位黑发女士走过来并说道:“您好!我留意到您的胳膊(有些异常)。”ll.A那天,Briggs一反常态地穿着(wore)一件无袖长裙,露出(exposed)她胳膊上那处玫瑰形印记。12.B见上题解析。l3.D Briggs表示她确实已经找医生看过(这处印记),但是那位陌生人还在坚持(insisted on)她的疑虑。14.A那一刻,“我”感到很惊讶(surprised)。l5.C当那位女士得知Briggs上次做检查的时间后,她催促(urged)Briggs给医生(doctor)打电话。16.A见上题解析。17.D她解释(explaining)道她是一位外科整形室的护士,然后轻轻地触碰了一下Briggs的胳膊。18.A“真的,别再犹豫了!”她急切地(eagerly)说道。l9.C复诊后Briggs才知道(learned)那位女士的意思。20.B检查结果显示这处印记(mark)实为一种恶性皮肤肿瘤一黑素瘤。2l.D Briggs随即做了肿瘤切除(remove)手术。22.B她非常感谢(grateful)医护人员和那位女士,是那位无名英雄挽救了她的生命。23.C“我胳膊上这道6英寸(约15厘米)的伤疤每天都在提醒(reminder)我不能忘记我的守护天使。”24.to form 25.by 26.successfully 27.were constructed 28.traditional 29.called 30.models 31.which32.and 33.stability写作One possible version:The first few days were undoubtedly challenging.First of all,I had totally forgotten what I had learnedin my younger days.In addition,as a mother of three children,I had so much housework to do.It was alsoembarrassing to sit in a classroom with all the kids staring at me,even though I knew they were only doing itout of curiosity.Fortunately,the attitude of the teachers calmed my nerves.They didn't say much but theybehaved with great understanding.Fortunately,Linda and I helped each other through this difficult time.Linda would share thehousework when I was busy with my schoolwork.And when she was down,I would stay by her side,offeringcomfort and encouragement.It was a hard time for both of us but we didn't give up.Eventually,we completedall the credits needed for graduation.After the ceremony,we hugged each other and whispered "Thanks forhelping me realize my dream!"at the same time.【2025届高三单元定向检测卷·英语(九)参考答案第1页(共1页)】
本文标签:

扫码二维码