首页 10月联考

九师联盟·2025届全国高三单元阶段综合卷(一)英语试题

10月联考 6

九师联盟·2025届全国高三单元阶段综合卷(一)英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024高三模拟卷中英语二
    2、九师联盟2023-2024学年高三5月质量检测英语
    3、九师联盟2023-2024高三2月质量检测英语
    4、九师联盟2024高三5月联考英语试卷
    5、2024年九师联盟高三
    6、[九师联盟]2023-2024学年高三3月联考(新高考)英语试题
    7、九师联盟2024高三二月质量检测英语
    8、九师联盟2024高三5月联考英语
    9、九师联盟2023-2024高三模拟卷中英语
    10、九师联盟2023-2024高三2月质量检测巩固卷英语
全国©0所名校高三单元洲试示范卷教学记27.How does the author feel about his experience in China?A.Typical.B.Beneficial.C.Regrettable.D.Humble.【答案与解析】本文介绍了作老适过Pcac心Corps项目米到中回并在一所大学数英语的经历。24Λ根据第2段可知,作者在接受语言培训时岛到很紧张,面且不大普欢第四声调,认为这会使正常的对话在没接受过中文培训的外国人听来像争少。由此可推知,作老提到第四声调是为了说明危在半中文时的艰辛经历。25D根据第3段最后一句可知.作者非常多意消除美中之间的一些识解。由此可推知.作者渴望成为一位文化交流使者。26A根据第4段最后两句可知,作者发现每网一次的读书俱乐部活动是非正式的交流文化的绝佳机会,也是作者的学生练口语、听力和阅滨技能的好机会。作老仍然和滨书俱乐部之前的几个成员保持联系,伦们中的一些人把伦们的英语提升到了新的水,并成为口译工作老或教师。由此可推知,该诀书俱乐部影为深远。27.B根据最后一段可知.作老发现这段经历对隐的简历很有帮助.而且美回有很乡为回国的Pcc心Cors志愿者提供奖学金的项目。由此可推知,这段经历是有益的。The research,published in the journal Nature,reports on the excavation (of well-preserved wood at the archacological site of Kalambo Falls,Zambia.dating back at least 476.000years and predating the cvolution of our own specics,Homo sapiens.The specialist dating of the finds was undertaken by experts at Aberystwyth University.Theyused the newest dating techniques,which reveal the last time minerals in the sand surrounding thefinds were exposed to sunlight.to determine their age.Expert analyses of stone tool cut-marks on the wood show that these early humans shaped andjoined two large logs to make a structure,probably the foundation of a platform or part of adwelling.This is the earliest evidence from anywhere in the world of the deliberate crafting of logsto fit together.Until now,evidence for the human use of wood was limited to its use for makingfire,digging sticks and spears.00e90000000000g40900000480040Wood is rarcly found in such ancient sites as it usually rots and disappears,but at KalamboFalls permanently high water levels preserved the wood.This discovery challenges the popular vicwthat Stone Age humans were nomadic.At Kalambo Falls these humans not only had an ever-presentsource of water,but the forest around them provided enough food to enable them to settle and makestructures.Professor Larry Barham,who leads the Deep Roots of Humanity research project,said,"Thisfind has changed how I think about our early ancestors.Forget the label 'Stone Age',look at whatthese pcople were doing:they made something new,and large,from wood.They used theirintelligence,imagination.and skills to create something they'd never seen before,something thathad never previously existed.They transformed their surroundings to make life easier,even if it wasonly by making a platform to sit on by the river to do their daily chores.These folks were more likeeee.......us than we thought.”28.What did the researchers find through the wood?A.The evidence of crafting from Stone Age.B.The origin of a platform made by Homo sapiens.C.The proof of advanced uses of wood in Stone Age.D.The best way of preserving wood by Homo sapiens.29.What may preserve the wood well?A.The minerals in the sand surrounding.B.The timelessly high water levels.C.The ever-present forest.D.The special structure.25·G3DY(新高考)·英语-R-必考-Y
本文标签:

扫码二维码