首页 10月联考

云南省金太阳2023-2024学年高二期末模拟考试卷(24-579B)英语答案

10月联考 8

云南省金太阳2023-2024学年高二期末模拟考试卷(24-579B)英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金太阳云南高二期中考试试卷
    2、2024云南金太阳最新试题及答案高二
    3、2024云南金太阳292c答案
    4、2024云南金太阳高三12月联考
    5、2024金太阳联考试卷答案官网云南
    6、2023-2024云南金太阳21-01-272c答案
    7、云南金太阳联考2024高二
    8、2023-2024云南高二金太阳联考试题
    9、2024云南金太阳高三3月联考(21-01-292c)
    10、2023-2024金太阳联考云南省
51-55 ACBDA56.thought57.and58.cooking59.tastier60.with61.a62.restaurants63.finally64.amazed65.to go写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Sir Madam,I am writing to apply for the dog walker job.I am excited to have the chance to work withanimals.I am a 16-year-old high school student living in the same neighborhood as you.I am fit andhealthy,and able to work Monday to Friday afternoons during the summer vacation.I loveanimals,especially dogs,and have experience of caring for pets in our neighborhood.I believemy enthusiasm and love for animals make me a perfect fit for this role.I am available for an interview at your convenience.Looking forward to hearing from you.Yours faithfully,Li Hua第二节One possible version:As they got closer to their aunt's house,Sandy played her final trick.She pretended to feel sickand said Greg's driving was making her stomach hurt.Dad asked Greg to stop the car,and he hadto listen.Dad said he would drive the rest of the way.Sandy smiled as the car stopped.Gregturned to look at her,his mouth making an angry sound.He didn't understand why Sandy woulddo something like that,especially when he was trying his best to drive safely.Realizing she had completely angered Greg,Sandy began to feel shame.She said sorry to Greg,and admitted she had tricked him on purpose.She explained that she was afraid Greg wouldn'twant to take her out once he got his driver's license.Greg understood that he hadn't given hissister enough attention before;after all,she was only 11.He promised he wouldn't ignore heragain.Dad listened to their story,and laughed.He allowed Greg to continue driving the car.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了2025年美国全国艺术比赛的参赛信息。21.B。理解具体信息。根据第一段中的YoungArts finds excellent young artists和第三段中的Started in 1981,YoungArts is one of the only organizations...begins with the application,该艺术比赛是由YoungArts组织举办的。22.C。理解具体信息。根据Competition eligibility部分中的1 am in grades10-12or15-18 yearsof age可知,10到12年级的高中生具有参赛资格。23.C。理解具体信息。根据Why apply?部分中的Award winners are offered a lifetime of artisticsupport and ongoing connection with a strong network of leading artists可知,获奖者能得到杰
本文标签:

扫码二维码