首页
10月联考
金太阳钦州市2024年春季学期高一期末教学质量监测(24-573A)英语答案
金太阳钦州市2024年春季学期高一期末教学质量监测(24-573A)英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、广西区2024年春季高二年级期中教学质量检测金太阳
2、金太阳2024广西高二期末考试
3、金太阳2024年4月广西高三模拟考试
4、2024金太阳联考试卷答案官网广西
5、金太阳2024广西高三联考卷4月
6、2023-2024广西金太阳高三
7、2024广西金太阳联考
8、2024广西金太阳高三5月模拟
9、金太阳2023-2024高二期中
10、2024广西金太阳高三联考(2024)
Dear fellow students,To spread joy and happiness to others,our school is launching an initiative called "A Smile forYou".A smile speaks a thousand words in any language.You can greet anyone you run into in themorning with a smile -a classmate,a teacher,or even a stranger.What's more,if you seesomeone feeling low,send them a smile.Your small gesture has the power to lift their spirits andmake their day.Come and join us!With your participation,this initiative will go a long way towards developing aculture of care and goodwill at our school.Student Union第二节One possible version:Akhil got a rope and threw it down into the sea to Rahul.But Rahul was unable to grab the rope."Hurry up,Rahul,get the rope.The shark is right behind you,"shouted all the friends.Finally withMohit's help,Rahul got hold of the rope.Just as the shark was about to swallow Rahul,he waspulled up by his friends.Mohit also rapidly climbed onto the yacht."Just one more second,andwe would have lost our dear friend,"said Samar.He continued,"Maybe this was the reason thatwe should not have crossed the danger point."After all of them had recovered from the shock,they found the yacht still refused to start.All of asudden,Rahul heard a very loud sound.As he raised his head,he could see a tall wave comingtowards them.At this critical moment,Mohit remained calm and made attempts to start theyacht.Just as the tall wave was about to swallow the boys and their yacht,the engine started tofunction and Mohit turned the wheel of the yacht with all his energy,away from the danger.Eventually they reached safety.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了美国太洋水族馆举办的四个活动。21.D。理解具体信息。扫读四个活动的举办时间可知,Big Fish Little Fish为二月份举办的活动,再根据本部分的票价信息可知,非会员成人和儿童组合参加活动的花费是110美元。22.B。理解具体信息。根据Festival of Human Abilities部分中的This festival will include signlanguage interpreters可知,该活动配备了手语解说员,对听障患者友好。23.C。理解具体信息。根据National Parks Adventure部分中的Join us for a special screening ofNational Parks Adventure,voiced by Academy Award winner Robert Redford可知,这是一个观影活动。screening意为“(电影的)放映;(电视节目的)播放”;voice意为“解说”。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。作者的孩子们在爱丁堡旅行期间通过格子围巾感受到了自己与苏格兰先祖的联系。24.D。理解具体信息。根据第一段中的We wanted to take our kids further back in time.wewanted them to see firsthand可知,作者希望孩子们去苏格兰亲身感受古老的历史。25.B。理解具体信息。根据第二段中的tartan scarves arranged in letter order by clan及第三
本文标签:
