首页 10月联考

2024年河北中考VIP押题模拟(三)3试题(英语)

10月联考 14

2024年河北中考VIP押题模拟(三)3试题(英语)正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年河北中考vip押题模拟(三)英语
    2、2024年河北省中考英语模拟试题(四)
    3、2024河北中考45套汇编英语
    4、2024河北省中考英语模拟
    5、2024年河北中考模拟试卷英语
    6、2024年河北中考英语押题冲刺
    7、河北省2024中考模拟试卷英语
    8、2024年河北省中考英语模拟试题三
    9、2024河北中考45套汇编英语答案
    10、2024河北中考vip押题模拟三
大单元学三步一体高效训练紅讲评记years of inactivity,he wondered what he could do.He spoke to his work coach,who put him incontact with Reed employment agency and he started going there every week.He got on the securitycourse.Soon after,Ozer got a full-time job as a security guard thanks to a great CV()he wroteon the course and was promoted to supervisor after six months.Succeeding in his new role,Ozer isvery grateful for the help he received to get there."Now the only thing I lift is a pen.I take to the job like a duck to water and I enjoy it,"Ozersaid.The social side of the job is important to Ozer,who uses his extensive experience and skills inhis new role.Ozer is proof that age is no barrier to starting a new career,and to others in a similar position.He says:"Don't give up on yourself.We're all unique and you can always find positivity.Work forwhat you want and you'll achieve it.Look at me-I'm 65,I've started a new career,and I love it.11.What does the underlined phrase"took its toll on"in paragraph 3 probably mean?A.Was worthwhile for.B.Was responsible for.C.Had a bad effect on.D.Played a key part in.12.What's Ozer's current occupation?A.An area manager.B.A woodworker.C.A security guard.·D.A security supervisor.13.What does Ozer say about his current job?A.He gets pleasure from it.B.He is incapable of it.C.He gets many skills from it.D.He will be promoted soon.14.What message does the author seem to convey in the text?A.Late fruit keeps well.B.Well begun is half done.C.A willful man must has his way.D.Danger is next neighbor to security.【答案与解析】Ozr病愈后很迷茫,不知道自己能干什么工作,但是他没放弃自己,努力提升自己,最终找到合适的工作。11.C根据第3段第2句可知,Ozr觉得自己在房间里像个囚犯。由此可见,失业的那段时间对Ozr造成了不好的影响。12.D根据文章第1句及第3段倒数第2句可知,Ozer现在是一名保安主管。13.A根据第4段第2句可知,Ozer从目前的工作中获得了快乐。14.C根据最后一段内容可知,本段主要讲述了努力坚持、不放弃的重要性。由此可知,C项“有志者事竞成"”是本文作者想要表达的信息。BYou need to be at the office by 8 o'clock,but instead,you're sitting in your car and stuck in atraffic jam due to unexpected construction.Or perhaps you're trying to assemble (a bookcasebelieving it should be a simple task.Surprise!You realize you used the wrong screws in one sectionand now have to admit that it's much more difficult than you thought.It makes perfect sense that you might feel frustrated in these scenes.But if that is yourreaction,just how frustrated might you become?“Frustration tolerance(挫折承受力)”refers to ourability to tolerate frustration,which might differ from person to person.With a low tolerance,we're quick to feel frustrated and feel it intensely.By contrast,some of us are able to live a life inaccord with the old song Que Sera,Sera-whatever will be,will be.The pressure of frustration may lead us to simply give up on achieving a goal.And,all toooften,it is low frustration tolerance that inhibits curiosity as well as our attempts to learn new skills1425ZCYK·英语-WYB-选择性必修第一册-N
本文标签:

扫码二维码