首页 10月联考

河南郑州外国语学校2024届高三全真模拟一试卷答案(英语)

10月联考 3

河南郑州外国语学校2024届高三全真模拟一试卷答案(英语)正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、郑州外国语学校2023-2024学年下期高三全真模拟1试题
    2、郑州外国语2024高三英语试卷
    3、郑州外国语学校2024高三英语
    4、2024郑州外国语模拟试卷
    5、郑州外国语2024模拟卷英语
    6、2024郑州外国语学校一模
    7、郑州外国语中学2024年第二次模拟考试英语
    8、2024郑州外国语中学二模试卷英语
    9、郑州外国语2024模考英语
    10、郑州外国语学校2023-2024学年上期高三调研3试卷
/号卷·A10联盟2024年高考原创夺冠卷(三)英语参考答案第一部分听力1-5 AABBC6-10 ABCCC11-15 BAACC16—20 ABACA第二部分阅读第一节21-23ABA24-27 CABA28-31 BADD32-35 DCBA第二节36-40 ADCGE第三部分语言运用第一节41-45 CAABD46-50 CCBDA51-55 CACBD第二节58.Covering59.to60.storage56.has become57.and63.which64.facial65.to avoid61.largely62.includes第四部分写作第一节One possible version:I'm writing to offer my heartiest congratulations on your first prize in the activity-Chinese Stories RetoldHi,Johnson.Honestly speaking,your hard work has definitely paid off and I am thrilled for you.Obviously,you must havein Chinese.moved the judges and audience with your exciting and vivid storyline,innovative form,and dignified posture.I do hope that you can make greater progress in Chinese.If possible,you can apply for further study in afamous Chinese university,where you are bound to benefit.Yours,LiHua第二节A few months later,a friend walked right past me in the street,feeling surprised."Oh my goodness,is thatOne possible version:you,Selina?"she said,when I stopped her."I didn't recognise you.You look amazing."By then I'd lost 30 kilos.And incredibly,I'd completely kicked my addiction to Coke!Kicking the habit also meant I had more cash in mypocket-I was saving at least $50 each week!Within a year I'd lost 60 kilos.At 173cm in height,I'd droppedfrom 154.3 kilos to 94.3 kilos,going from a size 26 to a 16.Soon my appointment with the knee surgeon came around-a year since the last one.When he looked at me,his jaw dropped.He couldn't believe I had lost so much weight since I had seen him."Congratulations,"he said,weighing me.Today I am waiting to have the surgery done and have a new target weight of 85 kilos.With acombination of healthy eating,shakes and exercise,I know I can reach my goal.Besides,gone were the grannyclothes-I can finally buy my outfits.【解题导语】这是一篇应用文。介绍了四本适合儿童阅读的图书。2l,A细节理解题。根据第一本书中的“Young readers love these humorous and irreverent stories that oftencenter around animals..”可知,Aesop's Fables中有幽默的故事。22.B细节理解题。根据第二本书中的“Addison,.l2,remarks,,The book taught me so many life lessons'"可知,23.A细节理解题。根据第三本书中的“Cheerful and optimistic despite tough circumstances,young orphan HeidiAddison读The Outsiders之后受益。is sent to live with her grandfather in the Swiss Alps..”可知,海蒂的开朗是Bailey称赞海蒂的原因【解题导语】这是一篇记叙文。一位大二学生兼高尔夫业余选手Nick Dunlap在美国高尔夫锦标赛中获胜,虽未得奖金,但有望转为职业选手。∥号卷·A10联盟2024年高考原创夺冠卷(三)·英语参考答案第1页共4页
本文标签:

扫码二维码