首页 10月联考

2024届衡水金卷先享题[压轴卷](二)2答案(英语)

10月联考 4

2024届衡水金卷先享题[压轴卷](二)2答案(英语)正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水金卷先享题答案2024压轴卷英语二
    2、2024衡水金卷四
    3、衡水金卷先享题2023-2024高三四调
    4、2024衡水金卷二模
    5、2024衡水金卷先享题压轴卷新高考二
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案
    7、2024衡水金卷先享题压轴卷3
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷(一)
    9、2024年衡水金卷先享题压轴卷英语二
    10、2024衡水金卷先享题压轴题
A4读后续写写作指导一一助人救人【任务呈现】【故事脉络】在市场上售卖时.Harper被一位名阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。r被Barbara的善良打动CLIMAX决定将ack的衣服和鞋子免费送给她。BUILD-UPRESOLUTIONPoor single mom Harper felt bad.Six monthsbefore,her son Jack had lost his battle with lungENDING手术。Barbarai说:“卖掉房disease.Now,her youngest child Emily was一直住在diagnosed(诊断)with cancer.OPENINGHarper did two cleaning jobs and sold somefurniture.But the money was far from enough for【谋篇布局】Emily's surgery.Finally,she decided to sell all the根据故事的发展逻辑及续写第一段的给出语remaining furniture and even Jack's possessions in可知,在这一段应解决故事山中的最大冲突,也a flea market.And she planned on selling her house就是“Barbara了解到Harper的困难”。根据段首句though she didn't know where to live after that.可知,接下来的情节是Barbaraf解释她来Harper2家As Harper checked Jack's belongings,she found的原因。根据材料中的She.placed a note in it,a pair of unused boots.She kissed the boots,putthem in the box and placed a note in it,which read,which read,“In loving memory of my son Jack.”"In loving memory of my son Jack."She putShe put similar notes in a few other things andsimilar notes in a few other things and gatheredgathered them for the flea market the next daythem for the flea market the next day.And why are your eyes so red?In the market,Harper ran into Barbara,an old lady,Is there something I can help you with?可知,Barbara意who was picking out second-hand clothes.What attractedHarper was that the woman was picking only the best识到Harper2失去了儿子,非常伤心。由此可推测,clothes and bargaining(讨价还价)with the seller to cutBarbara来Harper家是想安慰她,看她是否需要帮助。the cost by a few dollars.根据材料中的Harper did two cleaning jobs and sold some"I want all these clothes.I still ask you to reduce thefurniture.But the money was far from enough for Emily'sprice by at least $10.It has been pretty long since thewomen and the children in my shelter wore somethingsurgery.Finally,she decided to sell all the remainingnice,”said Barbara.furniture and even Jack's possessions in a flea marketHarper was stunned."Women and children in her知,本段还应描写Barbara在Harper家看到的情况,意shelter?"It turned out that Barbara ran a shelter forsingle mothers and their kids.She fed them,sheltered识到Harperi遇到了麻烦。续写第二段的给出语暗示,第them,and at times,shopped for affordable second-hand一段结尾处Harperf向Barbaraf倾诉了她的难处,Barbaraclothes for them.深表同情。Harper was moved by Barbara's kindness and续写第二段的给出语抛出悬念:Harper2是否会同offered to give Jack's clothes and boots for free.意搬到Barbara的收容所?材料中的And she plannedon selling her house though she didn't know where to"Are you sure you want to give them for free,mylive after thatIt turned out that Barbara ran adear?"Barbara asked."And why are your eyes soshelter for single mothers and their kids.She fed them.red?Is there something I can help you with?"sheltered them..等内容暗示,Harper将接受Harper was too shy to ask for help and didn'tBarbara的帮助,搬到她的收容所。因此,接下来本want to cause trouble for Barbara.Therefore,she段主要围绕HarperS卖房为女儿筹集手术费、女儿的术shook her head.She thought they would never meet后情况以及Harper-一家之后的生活状况展开。Harper/从这段经历中体会到了什么?结尾处可写again,but the next day,a loud sound of car horns她的感触。outside her house surprised her.注意:1.续写词数应为150个左右;Paragraph 12.请按如下格式作答。“Ms Barbara!What are you doing here?”“Ms Barbara!What are you doing here??”Harper asked.Harper asked.Q1:How did Barbara explain her coming?Q2:What did Barbara find out at Harper's"You can stay in my shelter as long as youhouse?wish after you sell your house,"Barbara said.Q3:Did Harper share her trouble withBarbara?
本文标签:

扫码二维码