首页
10月联考
吉安抚州市2024年高中毕业班教学质量监测卷试题(英语)
吉安抚州市2024年高中毕业班教学质量监测卷试题(英语)正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、抚州市2023-2024高二下学期期末考试
2、抚州市2024年高三毕业班教学质量监测
3、2024抚州市高三
4、2024抚州市高三教学质量
5、抚州市2024高三期末考试
6、抚州市2023-2024学年度下学期
7、2024抚州市高三毕业班质量检测
8、2023-2024抚州市高中期末考试安排
9、2024年抚州市高三教学质量监测卷英语答案
10、2024抚州市高三教学质量监测卷英语
23:26225.细节理解题。根据第三段“Besides crowds,some vacationers chose less-traveled places to saveon the cost of trips to popular destinations.In addition.lesser-known attractions are not as'commercial'as developed ones and are able to offer more actual experiences and naturalencounters.(除了拥挤之外,一些度假者选择人迹少的地方,以节省前往热门目的地的费用。此外,不太知名的景点不像发达景点那样‘商业化’,能够提供更多的实际体验和自然接触。)”"Essentially speaking,total relaxation is becoming a real expectation for many peoplewhen they travel.Changes in demand may be the fundamental reason for the popularity ofreverse tourism.(从本质上讲,完全放松正在成为许多人旅行时的真实期望。需求的变化可能是反向旅游流行的根本原因。)”可知,度假者不断变化的旅行需求是逆向旅游兴起的根本原因。故选D项。26.细节理解题。根据最后一段“To give a real boost to the tourism market,Jiang suggested thatmore efforts be made to tap the potential of underestimated.lesser-known destinations.It isnecessary to dig deeper into the local customs and highlight the local characteristics toimprove the quality of local tourism.(为了真正提振旅游市场,Jiang建议要加大力度开发那些被低估的、不太为人所知的目的地的潜力。要深入挖掘地方风土人情,突出地方特色,提高地方旅游质量。)”可知,Jiang Han建议挖掘人迹罕至的景点的潜力和特色。故选B项。27.主旨大意题。根据第一段“Going against the tide of flocking to well-known touristdestinations on vacation,a growing number of holidaymakers in China tend to spend theirleisure time at lesser-known attractions.Reverse tourism(逆向旅游)has appeared as a newtrend among young holidaymakers in China..(与涌向知名旅游景点度假的潮流相反,中国越来越多的度假者倾向于在不太知名的景点度过闲暇时间。逆向旅游已经成为中国年轻度假者的一种新趋势。)”以及后文谈及了逆向旅游的增长、优点和发展前景。B项“走出放松休息的老路”符合题意。故选B项。28~31 ACAD本文是一篇议论文。作者就如何衡A!不断增长的能源需求和碳排放的压力这一话题展开讨论。28.推理判断题。根据第二段“Doing things against facts is a dangerous game,but you can picturea world in which,having chosen to start dealing with climate change properly in the 1990s.we would be just wrapping up the gentle path to net-zero emissions in time for a rapid Alincrease fuelled by green power.Instead,we find ourselves at risk of running a 21st-centurytechnology on a20th-century energy supply..(违背事实行事是一场危险的游戏,但你可以想象这样一个世界:在20世纪90年代选择开始正确应对气候变化后,我们本应及时结束实现净零排放的温和道路,以实现绿色能源推动的人工智能快速增长。相反,我们发现自己面临若在20世纪的能源供应上运行21世纪技术的风险。)”可知,人类自20世纪90年代就致力于应对气候变化,本应及时达到净零排放,实现绿色能源推动的人工智能的快速增长,而事实却是,我们发现自己处于使用20世纪的能源来驱动21世纪的科技的危险境地,由此可推测出,现实并不是我们期待的那样。故选A29.细节理解题。根据第三段中的“If you live in the US,every time you use an AI model,around20 percent of the electricity required will be produced by burning coal.The explosive growthof AI makes this an even more pressing concern.(如果你住在美国,每次使用人T智能模型,所需电力的20%左右将通过燃烧煤炭产生。人工智能的爆炸式增长使这成为一个更加紫迫的问英语答案第2页(共9页)2/9
本文标签:
