首页
10月联考
天舟高考2024信息卷(一)英语试题
天舟高考2024信息卷(一)英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、天舟高考2024年考试试卷
2、2023-2024天舟高考试卷答案
3、2024年天舟考试高三模拟
4、天舟联考2024
5、天舟教育2024年高三第一次联考
6、2023-2024天舟高考服务平台
7、天舟文化2024年3月全国高三质量检测英语
8、2023-2024天舟联考
9、2023-2024天舟高三联考
10、2023-2024天舟高考教育服务平台
Attending the festival not only deepened my love for hanfu but also enriched my understandingof Chinese culture.Looking forward to hearing about your adventures!Yours,LiHua第二节One possible version:My sister and I were determined to start a tradition of our own that year.Excited,we boughtearrings,candy,socks,and an orange.We placed them in a small,red stocking.On Christmasmorning we secretly put it under the tree while Mom was busy preparing breakfast.Eagerly wewaited to see Mom's reaction.She handed out everyone's stockings,and then noticed an extraone.She picked up the stocking and read the words:"To Betty Ann."Amazement crossed her face."Is this stocking really for me?"We smiled and nodded.Looking at the stocking,my mother's eyes filled with tears."It's been so long...since I've had aChristmas stocking,"she said."Thank you so much.That's so sweet of you girls."Though I don'tremember the gifts I received that year,I have never forgotten how excited my mother was toreceive a simple,red stocking.Seeing her reaction was the most priceless gift of all.And onceagain,she taught me about the joy and wonder of Christmas that giving brings greater happinessthan receiving.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了四个志愿者岗位。21.A。理解具体信息。根据第二段中的You must follow a set route(a smartphone is required)and follow food safety rules可知,志愿者司机需有智能手机。22.B。理解具体信息。根据第三段中的Volunteers work Monday through Friday from8:30amto11:00am可知,Meals on Wheels项目的志愿者的工作时间为周一至周五上午8:30至11:00。23.C。理解具体信息。根据第四段中的Help make.by writing messages of encouragement.Postcards will be provided可知,Dear Friend Project的志愿者的工作内容是在明信片上写一些鼓励的话。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者在一年内徒步走完了英国15个国家公园,为帮助救治妹妹的救护直升机团队筹集资金。在这个过程中,他也发现了新的职业方向。24.C。理解词汇。根据划线词前的she then experienced cardiac arrest.We were told sheprobably wasn't going to make it and to say our goodbyes.But again,,she和划线词后的Katieimproved可知,Katie应是成功度过了危险期,逐步康复,因此,Survived(存活)正确。25.D。理解具体信息。根据第二段中的I had the idea of walking…as a way to raise money forthe Devon air ambulance service,which had saved Katie's life.I wanted to feel as if I was givingsomething back可知,作者在一年内徒步走完英国15个国家公园是想筹集一些资金来回馈曾救过Katie一命的Devon救护直升机团队。26.A。理解具体信息。根据第三段中的The trips had.physically challenging和倒数第二段中The breathtaking surroundings helped me deal with the stress from work and the pain brought
本文标签:
