首页 10月联考

2024届普通高等学校招生全国统一考试 高三青桐鸣信息卷二英语试题

10月联考 4

2024届普通高等学校招生全国统一考试 高三青桐鸣信息卷二英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

《双语学报》2023一2024学年高二SD版·新教材新高考第34期测试题参考答案及部分解析第34期测试题参考答案1-5 ABBCC6-10 BCACB11-15 ACBCB16-20ACAAB21-25 BDCCB 26-30 DACCD31-35 BDBCA36-40 EFGAC41-45 BDBCA46-50 DCBDA51-55 DCBAC56-65(One possible version)56.whose57.to enhance58.description59.primarily60.flowing61.be removed62.in63.less64.the65.recipes写作(One possible version))第一节Ma Jun,one of the most celebrated mechanical inventors in ancient Chinese science andtechnology history,serves as a great inspiration to me.Despite being born into poverty andsuffering from a stutter,Ma Jun was a brilliant thinker who excelled at solving complexmechanical problems.His determination and passion for mechanics led him to invent agroundbreaking irrigation truck that utilized human power to lift water from low areas to higherones.Ma Jun's life story is a powerful reminder that success belongs to those who persevere throughadversity and never give up on their dreams第二节Paragraph 1:Something inside me encouraged my hand into the air.I was already obsessed with reading andbooks,but the idea of writing anything had never occurred to me until then.After telling me somerequirements,Mrs Brown assigned the article to me.Although it was my first attempt at creativewriting,the experience of performing in the chorus gave me so much to write about.I describedthe hard work it took to perfect our performance and the thrill of being on stage.Out of myexpectation,my article won the praise of Mrs Brown,which made me very proud.Paragraph 2:The following year,I became an editor of the school newspaper,which made me feel I hadfound my calling.I constantly wrote articles and competed in writing competitions,winning someprizes.A few years after graduation,on the seventieth anniversary of the founding of the school,Imet Mr.Baumgartner and expressed my gratitude to him.If Mr.Baumgartner hadn'trecommended me to the school chorus,which set me on the path to performing with the All CityHonor Orchestra and receiving that invitation to write about it,I might have never uncovered mypassion for writing.I do believe when one door closes,another opens;what you should do is seizethe opportunity and shine.第34期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍参加商业分析海报比赛的相关事宜。2l.B,理解具体信息。根据Presentations.部分.must have at least one author who is a member
本文标签:

扫码二维码