首页
10月联考
延边州2024年高三质量检测(2024.02)英语试题
延边州2024年高三质量检测(2024.02)英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、延边州2024年高三教学质量检测
2、2024年延边州高三统考
3、延边州2023-2024学年度上学期高一教学质量检测
4、延边州期末考试2024
5、2024年延边州中考试卷
6、延边州2024年和2024年高考人数
7、2023-2024延边高考试卷
8、2024吉林省延边州州统考高三
9、延边州2024年高三教学质量检测语文
10、2023-2024延边州州统考高三
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语One possible version续写两段,使之构成一篇完整的短文。At eleven o'clock the light knock was loud in the读My mother liked reading.One day she found a读sleeping house.Dan quickly ran to the door as Marywonderful story about a family that was blessed with thepeeked out the window,neither seeing hide nor hair of后s“Christmas Phantom(幽灵)”and shared it with us.后anyone.When Dan returned to the room,he held a largeIt was a little after 9 pm,and all was quiet at thepackage in his hands."On the fourth day of Christmas"续Markley's house.All the children were on their beds andwere four hot chocolate mugs.In the following days,gifts写the mother Mary was finishing up the dishes and cleaningcontinually arrived,but the Christmas Phantom remainedthe kitchen.Dan sat at his desk,going over the bills.It was写unknown.Until Christmas Eve,they didn't find thealmost Christmas again,and as usual,the number of billsdelivery person.Mary was a little disappointed,but Danwas growing and growing.Dan didn't really like whatwas happy.He had found someone who truly shared theChristmas did to the family budget.spirit of Christmas without expecting a return gift or evena thank-you.When he was a little boy things were much easier and costInspired,Mom decided to become the Christmas读much less.Christmas was a joyous time for everyone and most giftswere handmade.Things had changed so much since that time.读Phantom to her friends.Later my sister and I alsoA light snow had begun to fall as Dan looked out of thejoined her.For over a decade we continued this后window.It was only twelve days till Christmas.A light knock at the后tradition of being the"Christmas Phantom"to manydoor brought Dan's thoughts back to the present,and he went to续answer the door.No one was there,but on the step in the new fallen续friends and strangers.Last year my mother lost hersnow lay a small package wrapped in gold paper.He found a smallongoing battle with cancer.One of her last wishes写card attached,but it only read,"On the first day of Christmas."写was for us to carry on this tradition.I did follow herAfter a brief discussion,Dan and Mary opened it to see if there wasexample and I hope that more people can start thisa card inside.They found an adorable little drummer boy ornament(装饰品),and nothing else..The ornament found a good place ontradition of becoming the "Christmas Phantom"totheir Christmas tree and the incident was all but forgotten.the many whom they love and enjoy the happiness ofgiving.The next evening about dinner time,Brad,agesix,answered a light knock on the door.Again no读one was there,but on the step was another smallpackage with a card that read,"On the second day后of Christmas."Inside were two candy canes.Three芳美花报社EARNING ENGLISHangels arrived "on the third day of Christmas"in a续similar fashion.By the fourth day,curiosity getting the better of写them,Dan and Mary were peeking(窥视)out thewindow every few minutes in the hope of seeing the报纸课件新课程课标必修3mysterious delivery person.But nine and then ten(提升版)o'clock passed and so finally Dan and Mary gave up第4期:读后续写and went to bed.注意:第读后续写微技能1.续写词数应为150左右;一读2.请按如下格式作答。语篇呈现At eleven o'clock the light knock was loud in theWhen my family moved onto our farm land in后sleeping house.spring,we were amazed by the beauty of naturesurrounding us.In the following months,the weather续was good,and we had an easy and happy life in our写new home.Inspired,Mom decided to become the ChristmasBut when winter came,the cold,strong northPhantom to her friendswind blew in.My husband Mike hurried to improveour house to help us stay warm inside.【写作提示】作者的妈妈和他分享了一个神秘“圣诞老人”的故事。从圣诞节前的12天开始,每天都有一份神秘礼物送As the snow gathered in front of our house and读到Dan的家门口。第一天是一个敲鼓男孩的装饰品,第even his tractor couldn't clear a path,Mike parkedhis car at the top of the driveway.Each day,he后天是两块拐杖糖果,第三天是三只小天使。到了第四天,好奇的一家人时不时往窗外看,可是过了十点钟也struggled through knee-deep snow and minus-没有人来,他们失望地上床睡觉去了。根据续写第一段首句可知,十一点的时候有人敲响了twenty-degree temperatures to get to his car to go to房门。是神秘“圣诞老人”来了吗?今天他会送什么礼物his office.And during weekends,instead of me,he写呢?Dan他们会继续收到礼物吗?他们最终知道神秘人would go shopping,because I feared the tough物的身份了吗?journey.Each day,I stayed inside the warm house根据续写第二段首句可知,受到神秘“圣诞老人”的启with our little kids.发,作者的妈妈也开始悄悄地给朋友送礼物。作者妈妈的做法对他有什么影响?作者会接过妈妈当神秘“圣诞老人”的接力棒吗?7
本文标签:
