首页 10月联考

[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(全国卷)答案

10月联考 2

[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(全国卷)答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024百师联盟高三冲刺卷二
    2、百师联盟2024高三冲刺卷四英语
    3、百师联盟2024高三冲刺卷二全国卷1
    4、百师联盟2024高三冲刺卷二全国卷
    5、百师联盟2024高三冲刺卷二答案
    6、百师联盟2024高三冲刺卷二新高考卷1
    7、2024百师联盟高三冲刺卷二英语
    8、百师联盟2024高三冲刺卷二全国卷英语
    9、百师联盟2024高三冲刺卷二新高考英语
    10、百师联盟2024高三冲刺卷二英语
当生活中的大事不顺利时,小事情会让你更烦恼吗?作者因丈夫失业而被破旧的邮箱所困扰,但一位小女孩不小心撞到了他们的邮箱并给他们更换了一个全新的邮箱,这让作者有了新的感悟。4L,C报据下文“I was worried about money,and our future”可知,我的大夫被解雇了。42.D从那时起,我们的邮箱开始让我烦恼。43.A根据下文our badly damaged,rusted mailbox可知,我们搬进来时邮箱已经很粗糙不堪了。344.A不过,因为邮箱还可以装邮件,而且邮递员也没有抱怨,所以真的没有必要更换它。45.C46.D47.D但最近我每次看到它,都会让我想起生活中的所有问题。C48.C49.B如果不是从邻居兼好朋友Shihiem那里得到消息,我可能会把这件事忘得一千二净。一个女孩开车撞到了邮箱,把它撞坏了。50,D她没有受伤,但她真的很难过。51.A我叹了口气。52.B尽管我非常想要新的邮箱,但这肯定不在预算之内。53.C生!我们那破旧生锈的邮箱的位置上有一个崭新的、闪闪发光的邮箱。54,C、根据上文可知,这是一个意外事故。55.B根据上文a better mailbox可知答案。56.decorated 57.displayed 58.were attracted 59.who 60.wisdom 61.what 62.a 63.in64.widely 65.growing1oghoiwons.A.8t应用文:Dear Mr Smith,As a member of our school's English club,I would like to invite you to try some of the best of Chinese cuisineduring your visit.We recommend Kung Pao Chicken,a spicy dish featuring diced chicken,peanuts,and vegetables stir-fried in aspicy sauce,as well as delicious dumplings with various fillings.As we enjoy these dishes together,we hope to deepenour mutual understanding and strengthen our friendship.We look forward to welcoming you to our school and sharing delicious food with you.Yours sincerely,Li Hua笔AIknew that Luna had been throughnadventure while she was away.As I sat on the couch with Luna purringotetedia I couldn't help but wonder where he bad been and what she had expeiendB thatmoment it didr'mter All that mattered that Lna was back home where she belonged fewdayIreceivedca fmoman who had senmissing postr She told me that Luna had been trapped inshed nearby and that she had heard her cries.I thanked the woman and hung up,feeling grateful that Luna had been found.But as I looked at Luna I realizedthat she was no longer the same cat.She had gone through something that had changed her,and Iknew that I wouldnever fully understand what she had been through.All I could do was love her and makerey feltsafeand happy in her home.

扫码二维码