首页 10月联考

衡中同卷 2023-2024学年度上学期高三年级七调考试(全国卷)英语答案

10月联考 2

衡中同卷 2023-2024学年度上学期高三年级七调考试(全国卷)英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2024高三七调英语
    2、2024衡中同卷调研卷三英语
    3、2023-2024衡中同卷高三期中英语
    4、衡中同卷2024三调
    5、衡中同卷2023-2024高三七调
    6、2024衡中同卷七调英语答案
    7、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    8、衡中同卷2023-2024高三一调英语答案
    9、衡中同卷2023-2024高三二调英语答案
    10、衡中同卷2024七调答案免费网站
代上文中的秘鲁的水管理的研究,下文“‘Decision makers come from a culture of concrete,'Gies writes,'in which dams,pipes and desalina-tion factories are standard.’(决策者来自混凝土文化,’吉斯写道,‘水坝、管道和海水淡化工是标准的。’)”,下文中的Decision makers comefrom a culture of concrete与F项中的those whofavor concrete-centric solutions相呼应,故选F项。l3.A上文“Understanding how to work with,notagainst,water will help humankind weather thisage of drought and flood that's being worsenedby climate change.(了解如何与水合作,而不是与水对抗,将有助于人类度过这个因气候变化而恶化的干旱和洪水时代。)”为对上文的总结,A项“Controlling water,Gies convincingly ar-gues,is a false belief..(吉斯令人信服地指出,控制水资源是一种错误的信念。)”是对上一句的进步解释,下文“Instead,we must learn tolive within our water means because water willundoubtedly win.(相反,我们必须学会用水,因为水无疑会赢。)”,A项与下文为转折关系,说明了人类与水之间的正确关系,上下文衔接连贯,故选A项。三、读后续写【参考范文】After I came back from my hometown,it took me along time to calm down.I still couldn't believe people inmy hometown would do such foolish things!I decided todo something to raise awareness of protecting the earth.From then on,I often went to the library to read news-papers or surf the Internet to look for some good meth-ods of improving living environment.I often talked tomy classmates,friends and relatives about our earth,exchanging my opinions with them.In fact,to my greatjoy,most of them feel the same way and realize the im-portance of protection in mind.Nowadays,science and technology is developing rap-idly.People's living conditions have been improved alot,but I do think people's awareness of protecting en-vironment should be enhanced at the same time.Wemust be aware of the fact that our beautiful environmentis being destroyed and if we don't take effective meas-ures to stop it,all of us will lose the chance to live onthe earth one day.We are all living under the same bluesky.Therefore,all of us have a duty to protect our environment to make the world a better place.
本文标签: 衡中同卷答案

扫码二维码