首页 10月联考

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

10月联考 5

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

被赶走后,春天不归,寒冬永驻,Giant深感不解。渴望春归的Giant在无意中看到花园里美妙的景象后,感知到了分享的意义。在帮助哭泣的男孩时,他亲身经历了与孩共享,春回花园之后,明白了为何冬天永驻花园,深刻领会到了与人共享才能获得真正快乐的真谛,从而开始改变自己,慷慨分享自己的花园。从拒不分享到慷慨分享这个过程中,Giant在迷茫,在领悟,在成长。,在迷茫的过程中发现自我,改变自己,最终丰满自我。【详解】1.段落续写:①由第一段首句和第二段的内容可知,第一段可描写Giat眼中美妙的场景和一个需要帮助的哭泣的男孩。②由第二段首句内容可知,第二段可描写面对需要帮助的男孩,Giat选择了帮助他,领悟到了分享的快乐。2.续写情节构思:无论学生如何构思细节,只要符合上下文语境,与文章主题保持一致都是可接受的。因此故事的情节可以是多样的。比如第一段中Giant眼中的美妙景象是如何的呢?在花园里crying boy为何会哭,他遇到什么困难了呢?Giant会做出什么选择呢?在第二段中,学生可以写Giant是怎么帮助男孩的呢?男孩是如何反应的呢?Giant又有何领悟呢?One possible version:Surprisingly,he saw a most wonderful sight.In the branches of the trees were sitting littlechildren.The trees were so glad that they had covered themselves with blossoms.The birds wereflying about twittering with delight.The flowers were looking up through the green grass laughing.In a corner remained winter and a little boy was crying bitterly for he could not reach up to thebranches of the tree."How selfish I have been!"he said,"now I know why the Spring would notcome here.I will put that poor little boy on the top of the tree."(93)With these words in mind,the Giant decided to help the crying boy.Stepping into the garden,the Giant saw the children all running away frightened.Only the little boy did not run,for he wastoo sad to notice him coming.The Giant approached,took him gently in his hand and put him upinto the tree.Suddenly,the tree broke into blossom and the birds came and sang.Seeing this,theother children ran back and with them came the Spring."It is your garden now,little children,"said the Giant and he took a great axe and knocked down the wall.(91)听力文本Text 1W:James,you've been watching TV for the whole evening.What's on?M:It's a science programme on the origin of the universe.I'll give a speech on it in my classtomorrow.Text 2M:I heard you had seen the latest film.Many famous stars took part in it How was it?W:Its picture indeed attracts many eyeballs,but its story is boring,for every step in the movie iseasily predicted.Text 3M:Wonderful view from up here,isn't it?W:Great.But I'm worn out.We're at the top,aren't we?

扫码二维码