首页 10月联考

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

10月联考 7

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

食师用卷高④重点中学、教育强区名校联考信息卷(四)时效性强信息量伏er,emissions it produces.命中率高piteby the yar arymherd to find on the breakfast mendedcot less theaer nd don't rey leaveco riny,IThepopr oundeoodketryduthmakesh topair withutsand rr vegetarian like one定owabout lab meatgowed oorchicke tobecome dend oes?By239 it looks like most of us,7infact,will live in citiesTocutransmaybent togow the onions to goithoseceusaemraHoweverif the reingroand luury flatsfill inveryremningspaceherewoude pantouPerhaps theis underground.thisedhappengities increasingly full of people and traffic by20wemay need newwaystotranspor theousedentthat end up in ou breakfasts.Could this be hereronelyn?Fowingthe rise of害akeaway delivery services,a company in China has been trialling drones as a way of getting food to作mers If this takes off,maybe deiverydriverswill be a thing of the past.[语篇解读]本文是一篇说明文。文章介绍了早餐在不远的将来将发生的变化,还介绍了已经或即将出现的早餐食材的种植和运输方式。Which alternative food would cause the least carbon emission according to the text?(AA.Insects.B.Mutton.C.Yogurt.命题立意考查细节理解D.Bacon.试题解析根据第二段中的“According to researchers in the Netherlands,insects cost less to raisetherthan cattle,consume less water and don't really leave a carbon footprint..”可知,昆虫的饲养成本as a成为比牛的饲养成本低,节水,还不会留下碳足迹;根据第一段中的“Meanwhile the kind of farmingthat produces bacon and sausages is criticized for contributing to climate change through thecarbon emissions it produces.”可知,熏肉和香肠的生产遭到批评,因为在它们的生产过程中产生的碳排放引起了气候变化。故选A。(易错题)What do the underlined words mean in Paragraph2?(C)A.Sipping.B.Disgusting.C.Enjoying.D.Spitting.eing命题立意考查词义猜测者所t题解标根据第二段中的“Plus in many cultures around the world,in fact30%of the planet's,theyre aready considered prettytasty.”可知,现在全球已经有30%的人认为昆虫是好吃的,那么到2039年,它们应该会得到更多人的喜欢,即更多的人会开怀大吃昆虫。由此可推,画线部分与enjoying(享用)意思相近。故选C。statement i NOTtru bynhA).aorymed hik will be trendy.Undergroundntationbemcllmetud beeebeto dounitieseruubereled byo故立息考查推理判断霸是接第二段中的oe,od订e@d0 the brea$tmenu,.”可知,到200年阿美,谷物和奶利品可能会很难再出现在早餐的nnials上,所以A项表述错民。数选入。(CthatUnderground planting would arise due toB.energy shortagearbon.onmicdepressioD.world hungerinsufficient land新教材版48
本文标签: 100所答案 示范答案

扫码二维码