首页
10月联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
学普有听力英语模拟卷参考答案M:My teacher asked me to give a presentation on Friday.The不同'。在她的鼓励下,我努力去阅读。)”可知,此处老师说of shopping,traveling and living,but also to help control desertifitopic is my cup of tea and I can write well too,but I'm just al-的话,是为了鼓励作者,故选A。)cation.(2016年,蚂蚁金服与SEE合作推出了蚂蚁森林台(九)way:afraid to speak inm reallynervous26.A(解析:细节理解题。根据文章倒数第二段“I completed不仅鼓励人们选择“低碳方式”购物,旅行和生活,还帮助Text 1W:Oh,I can understand you.he taskinss than0minutesI rzed that I制荒漠化可知,SEE与蚂蚁金融合作发起了蚂蚁森林W:Excuse me,Professor Carson,but I was hoping to talk to youM:No,you can't.Public speaking is a piece of cake to you.Canfrom others.classjust needed a quieter place.(不到40hont)分钟我便A项projectyou tell me how you make it.成了这个任务。我意识到,我与其他人并无不同。我只是需35.C(解析:细节理解题。根据文章最后--段第一句“ThroughWhy don't you come and seew.Well.let mesee.Heresome strategies that might help个更安静的地方。)”可知,一个安静的地方能帮助作者the participation of a greater number of online users,who growme during office hours tomorrow?Whenulpp rareour ideae clamd moeyouhavemade完成作业,故virtual treesthe see foundation,set up in 2008,has beeText 227.B(解析:推理判断题。根据文章最后一段“At the bottomding subsidies(补助金))for local herdsmen andfarmerW:These tomatoes are huge!You must havewatered them a lot.what you are saying.This will help you have confidence.Also,of the paper were these words,See what you can do when you.so offering technological support to plant saxaul trees in desert ar-M:Yes,I did.They ought to be ripe enough to pick by nextmd tha your teachers nd classmatcs ant youog?”(在纸的底部写着这几个字,‘当你坚持努力eas.(通过更多种植虚拟树木的在线用户的参与,2008年成立day when we have our picnicceed.50when you are speaking,nakeeyetact with看你能做很多事”可知,本篇文章主要通过作者患有注的SF下其全△直在为当地牧民和农民提供补贴,同时也为Text 3them.In this way,you will be more confident.意力无法集的病,但是师在沙草地区种植沙句树自身的缺点的胶.费此来告诉我门不要轻易成弃,要坚持供技术,网络用户可M:How does your sister go to university every day?Does she takeM.But i'm still afraid i will forget what to sav以在网上种植虚拟树来参与保护活动。故选C项。)busmaybe the trainW:Oh,she always walksW:Actually that's quite common for public speakers.Don't路打,牧先B。36-40.ABGEFbecause she lives quite close.worry yourclassmatesill laugh att youIf it doesnapptake a28.C(解析:词句猜测题。根据文章第二段关键句“Through41.B(解析:查名词词义辨析。句意:Deborah Johnston和Kain the IIk huText 4deep breath,keep smiling and calm down,and you will pick upout heras a pro.tie Hury可能会为你提供个低调的、完全免费的选择:他M:I have an extra ticket to the film"Gone with the wind"to-what you are saving soon.always longed to explorefurther.(在她的职业舞蹈生涯中,她们的套房咖啡店C Side coffee and Tea。H.8ugge8L山建议;Bight.Would you liketo go with meM.Ok.I'II have a try.Thank you so much.在英国巡演,但一直渴望进一步探索)”及“When she retiredoption可选择的事物,选择权;C.market市场;D.life生活,生I have to go over my lessons for tomorrow's test.Text 10from dancinend her soneventually flew the nest,she decided it命。由上文的“Sick of coffee of famous brand?”可知,在厌倦You can ask alice.she might be interestedW:Skyscrapers have become very common in EuropeCities such当她不再跳舞,她的儿子们也最终离开了家,她决定一些大牌咖啡后,这里是喝咖啡的另一种选择,先Text 5as Frankfort,Madrid,Valencia,Malmo and Paris,all have very是时候)”结合下文Ginni的探索南极洲经历可知,Ginni决定42.辨析句意:为到识M:Lily,do you have the time?tall buildingsunder construction Howeverthe center of the在停止跳舞和儿子们离开家后尝试探索南极洲,这是神新舒适的环境,两人根据自己的经W:Oh,my watch stopped again.And I just got a new battery.world for skrapers is neither Europe nor America.The的挑战,画线短语意为“尝试故选C项。历想出了这个主意。A.Driven驱使,驾驶;B.Warned警告:M:Why don't you take it to the clock shop?They can check itbuildings in thare beingilt inAsi29.B(解析:细节理解题。wasC.Guided指导:D.Informed通知。由根据句中的“to findfor you,and the price is pretty reasonable.At more than 500 meters tall,thetallestbuilding in thein Chile she discovered she cougetSLnuteap dealsway tonepeopleandprovideenonText 6world is Taipei 101 in Taipei,Taiwan.However.when completedships going to Antarctica from the islands off Tierra del Fugeo,thecampus'”下文的“which was forinstead of just for gettingW:Mr.Wilsonstudents from Class Two want tovisit the hisin 2008 the Buri Dubai in the inited Arab emiratessouthernmost tip of the South American mainland.(在智利,她发work done可知,Johnston和Hurwitz是在“为了认识新朋方museum.Will it be all right if I take them there this weekend?162storindthan 800 meterg in Dubai现自己可以在最后一刻买到从南美大陆最南端的Tierra del的想法驱使下开的咖啡店,他们认为咖啡店本应该是社交的M:How about their revision test?Are they through with it?is planned to be over,200meters talThat's about threeFugeo附近岛屿前主南极洲的月廉价船票)”可知,打折船票让而不是完成工作的地方,故选A。W.Yes.they are.as tall as the Empire State Building.Skyscrapers are part of ourGinni决定去南极洲旅行。故选B项。)43解析:查形容词词义辨析句意:为了找到种方法M:In that caseyougo ahead.Try to finish it withinone dayfuture for many reasons.For one,they require less land to build30.D(解析:推理判断题。根据文章最后一段“The realization识新朋友,并在校园里提供舒适的环境,两人根据自己的so that the studnts still have a whole day to rest on Sunday.I use leselectricityand otheces.Pluspethat this isious land,to be respected by humans,was one of经历想出了这个主意。真实的;B.fair公正的,合理W:All right,I'll manage.cities with high risesareess likely toownIn Newthengsthat hit bo(C意识到这是的be是的,舒服的:.healthy健康的。A real根据Text 7and London,for example,the majority of residents do not drive.片珍贵的土地,应该受到人类的得电,以最深的事情「知她们为反在校园里开咖啡馆M.I'mamazed that theso nice right nowStill,a lot of people think that really tall buildings ruin the look可知,Ginni认为南极洲应该被好好保护。故选D她为迟静的不宽所以coe纤污的家my phone and it saidof a city What do vou think?服的”符合句意。故选C。)that thestorm everyone was talking about is going to pass by us.-5.CABAC6~10.ABCBA11 ~15.CBCAB16~20.31.D(解析:主旨大意题。根据文章第一段“As Ginni Ba-44.A(解析:查动词短语辨析。句意:为了找到一种方法认识I heard the opposite on the radio earlier,but I think the report isBCCBAzlinreached Antarctica,she found hergreeted by a group新月,并在校园里提供个舒适的环,两人根据自己的经more updated21.B(解析:细节理解题。根据第三段最后一句“The park’sof little Gentoo penguins longing to say hello.These gentle,lovely力阻出了个王意。A.cameup with提出,想出;B.got closeM.agreee that it looks like the weather will staynice,but I feeldesign and attractions dor't make much difference from Disnev.gatekeepers welcomed her and kick-started what was to be a tripto靠近,接近;C.made use of利用;D.took pride in以…为骄like the air smells like rain and that happens right before theand Park in Anahe,(该公园的设计和景点与阿纳海姆的迪Ginniould never forget.(当Ginni Bazlinton到达南极洲时,她傲。由下文的“Johnston mentions her mainis from Firststorm usually.士尼乐园没有太大区别)”并结合其所在段落的标发群渴望打招呼的小巴布亚企鹅向她丁招呼r11age ,aop in”可知,Johnston的家乡W:I don't care if we get wet.Kingdom,Disney World,Florida(魔法王国,迪斯尼世界,佛罗可爱的看门者欢迎她,开始了Gini永生难忘的旅行)》及全有一家咖啡店,她在那里喝咖啡的经历给了她灵感M:I don't,either.But I'm worried about our things blowing a-里达州)”可知,迪士尼乐园和魔法王国有类似的景点。故选文内容可知,本文介绍了Ginni Bazlinton去南极旅行的难忘,一家咖啡店的想法故,短语come up wit山h“相出,提出”符合句way.故选D项。置。故先A。)Text 8232.B(解析:细节理解题。根据文章第一段第一句“Zhu De-45.D(解析名词词义辨析。句意:为了找到一种方法认识M:Don't cry.I'll come home from college at the end of every23.C(解析:推理判断题。根据第一段“A famous magazine,A-jun's first job after graduating from college was as a road design新朋友,并在校园里提供一个舒适的环人根据自己的经musement 'Today does a survey amongpark lovers every vearengineer at an institute in his hometown,Alshaa League,North历想出了这个主意。A.advantages有利条件,优势;B.researm preparing yourfavorite meal and I've beenboth in the US and overseas,based on which,"Top 5 List of theChina's Inner Mongolia autonomous region.朱德军大学毕业ches调查:C.habits惯:D.experiences经历。由下文的m的em2 m。hiae7.1Jas follows后的第份工作是在家乡内蒙古自治区阿拉善盟的一家研究“First villagewireless access but has signs on their ta-名杂志《今日娱乐》每年都会对美国和海外的公园爱好者进所担任道路设计工程师)了知,才德军毕业后做的第份工blesthatfor their custrs toto each other.“ThatI can see great things ahead for me.项调查,根据调查结果,“世界上最好的5家游乐园至是首路设过十川市。牧先B顶。what coffee shops were like back then,which was forw:I hopeso.Your brother and sister are doing well at university.名如下)”和下文对5个公园的介绍可知,本文旨在介绍世界33.D(解析:细节理解题。根据文章第s“Later7 hu learninstead of just for getting work done”可知,Johnston和HurYoure the last of our children to leave home最好的娱乐公园。故选Ced that theantwas asavaul tree which is an excellent tree spewitz提出开一家咖啡店的想法是基于在Johnston的家乡咖啡M:I'll be a success-just wait and see.Anyway,the food24.C(解析:细节理解题。根据文章第一段“As a teenager.cies for safixatandstationindesert areeas.It店First Village喝咖啡的经历,所以experiences“?经历”符合语smells good.school was difficult for me.i had a kind of attention disorder.s commonly seen,though easily ignored故选D。w.Areway,I've invited Unclewhich means I couldn't direct my attention to what I was doingian,a fully grown saxaul tree can hold together a 10-square-meter46.C(解析:查名词词义辨析。句意:Johnston提到她的主要Jackvanted to see you before you leave.(作为一名青少年,学校对我来说是很难的。我患上了natch of desert land accordingto Zhu.(后来,朱得知这是灵感是来自她家乡的一家叫做First Village的咖啡店AM:Oh good,it will be nice to see him.意力障得,也就是说我无去集中注三在做的事情沙柳树,是沙漠地区固沙造林的优良树种很常见,但很容challeort支持:C.inspiration灵感;D.achieveW:I think he might be bringing some sort of gift,so make sure”可知,学校对于作者来说很难,是因为作者患有一种注易被忽视。据朱棵完全生长的沙柳树被称为沙漠守the idebaed onyou thank him for it意力障碍的病,故选C。)它可以将10方米的沙漠土地连成一片。)”可知,沙柳their二段段意可知,是Johnston家乡的一家M:Well,you don'tneed to tell me that..I know all about good25.A(解析:细节理解题。根据文章第三段“She looked down树是帮助固沙造林的树种。故选D项。)叫做First Village的咖啡馆给了她们灵感,开了这家咖啡店,manners.at me through her glasses,saying"You are not different fror34.A(解析:细节理解题。根据文章第五段内容“In2016,Ant所iniration“灵感”符合句意故选C。)Text 9our classmatesyoung manWith her encoragement,I trecFinance cooperated with SEE toucetheAnt Forest plat47.B:查First Villag咖啡店没有W:You look upset.What happened?(她低头,透过她的眼镜看着我,说道:‘孩子,你并不与他们form,not only encouraging people to choose“alow-carbon way”无线网络,但是桌子上有提倡顾客们聊天的标识。A.develops学普有听力英语模拟卷9-12答案第1页·共6页
本文标签:
100所答案
一百所答案
冲刺卷答案
冲刺答案
全国高考冲刺压轴卷答案
高考冲刺押题卷答案
高考冲刺押题卷(全国卷)答案
冲刺压轴答案
名校导航冲刺金卷答案
冲刺预测答案
2020届冲刺答案
冲刺预测YX·全国卷答案
普通高校招生考试冲刺压轴卷答案
全国高考·冲刺押题卷答案
全国统一招生考试冲刺押题卷答案
