首页 10月联考

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

10月联考 12

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

W:OK,go ahead.Since this is the cherry season,tomorrow I will get some cherries at the supermarket,and we can startbaking a cherry pie.M:That'll be great.Tomorrow I won't be home until 3:30,after I finish a science project.W:That's fine.I will prepare dinner early,and then I will have everything ready for our baking session before you gethomeText 8M:Excuse me,Madam.My flight just arrived late,and I missed my connecting flight to New York City.What's worse,there are no flights for the city today in your airline.I need to know what to do.W:Don't worry,sir.The airline computer keeps track of what is happening with you.We can fix the problem for you anddirect you.We will go online to see if there is something available with this airline.If we need to,we can check for aflight with another carrier.M:What if I can't find another flight out of here tonight?It is so late and I'm new here.I'm afraid I can't find a hotel.W:Don't worry.We can help you find transportation to a local hotel.M:Will the airline pay for my room if I have to spend the night at the airport?W:Since the flight delay was our fault and you are continuing on with our airline,we will cover the cost of a hotel room.Therefore,please wait a while,sir.Text 9W:It never occurred to me that you've grown such a large garden of so many lovely flowers.The lovely roses,and laven-ders.Well,orange flowers are my favorites,just as white flowers are your favorites.You take such good care of yourplants,Robert.But I've killed every plant I have ever owned.M:How's that,Alice?W:I don't know.I water them and make sure they get enough sun,but they still die.So I don't buy plants anymore.M:That's sad.Plants are beautiful and they provide oxygen too.W:Can you teach me how to care for plants?M:Sure.I'm going on vacation tomorrow for a couple of weeks.We can start after I get back.W:That will be perfect.Who will look after your garden while you're on vacation?M:Well,I was going to ask you to water them for me,but now I'll ask my sister instead.W:Yeah,that's a good idea.Text 10On November 15,2022,the United Nations reported that the world's population reached eight billion.Just 11 yearsearlier,the world reached seven billion people.The world's population has grown rapidly over the last 200 years.In 1805,the Earth had a billion people,and now it has eight billion.Typically,as countries become richer,their population growth slows.In some countries,like Japan,the number ofpeople is actually cutting down.Experts say India will pass China as the country with the largest population.As its popula-tion grows,some experts say adding more people to the world will make global warming worse.But the real problem is theenergy used and pollution created by richer countries where population growth is much slower.1-5 ABACB 6-10 ABCAB 11-15 BACCB 16-20 ACBAB本文是一篇应用文。文章介绍了美国纽约市某个周末提供的几项活动安排。21.A细节理解题。根据题干的地址可以把答案定位在第二则活动介绍。本节介绍了获得格莱美音乐奖提名的奥马·阿波罗的音乐会,根据本节的标题和活动内容的介绍可知选A。22.C细节理解题。根据题干的“a comedy show”可以把答案定位在第三则活动介绍。该则介绍提供的购票网址是C项。英语第2页(共6页)

扫码二维码