首页
10月联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
高三第一轮复周测卷教学have much more things to do:cooking,cleaning and working while striking a balance between work札记and family as well as friends.That is really a lot of work.SoI will just give you one golden tip quotedfrom Benjamin Franklin,"Never leave that till tomorrow which you can do today."Life becomes much easier now because I finish all my work on time and I have enough time tolet my hair on Half the problems as a teenager are because we hate doing things.We'd rather goand have fun than sit down and take care of our duties and responsibilities.That is why you have somuch trouble in your life:your parents won't let you go out with friends because you haven't cleanedup your room or your teacher is always criticizing you because you haven't finished your assign-ments.2411.What does the author mainly want to tell us in paragraph 1?DA.Teenage life is tough.B.Teenage life is greatC.Teenagers should learn to handle trouble.D.Teenagers can't enjoy life.12.What plays a key role in making teenage life hard according to the author?A.Lack of life experience.B.The adolescent changes.C.The failure of concentration.D.The unfamiliar surroundings13.How did the author feel about her teenage life?A.Boring.B.Simple.C.Enjoyable.D.Difficult.14.What does the author advise teenagers to do?A.Shoulder the burden.B.Go and have fun.C.Make more friends.D.Complete their homework.【答案与解析】青少年如果知道如何应对烦恼,他们的生活就不会那么艰难。11.C通读第1段可知,作者认为青少年不应该陷入烦恼不能自拔,而是应该认真学、应对困难。12.B根据第2段第5句可知,在青春期这个阶段,更槽糕的是他们体内的荷尔蒙失衡会把他们的情绪搞得一团糟,因此,青少年的变化使得青少年的生活很艰难。13.D根据第3段可知,作者在青春期的时候,常常无法按时完成自己的日常事务,所以她的青春期生活应是困难的。14.A根据最后一段可知,青少年的烦恼太多是因为他们讨厌做事情,因此作者建议青少年要肩负起应该承担的责任。.comparBBananas are one of the most important crops on Earth.According to the Food and AgricultureOrganization(FAO),400 million people rely on bananas as a source of food or income.But aroundthe world,banana plants are dying at an alarming rate.They are being attacked by a form of Pana-ma disease called Tropical Race 4 CTR4).Farmers,experts,and industry leaders have feared theyearsday that TR4 would hit Latin America and the Caribbean.About 85%of bananas exported world-re,bewide are grown there.On August last year,those fears came true.TR4 is a fungus (that lives in soil.It infects banana plants through the roots and movesnot aninto the stems.There,it prevents water and nutrients from reaching the plant's leaves.The plantbodyturns yellow,then it dries up and dies.It can take over six months to a year for farmers to spot TR4whatina field of banana plants.By then,it's hard to treat the disease.Farmers can only try to keep itallfrom spreading.But TR4 spreads easily,from plant to plant and from farm to farm.isreported thatof bananas exported are of the same variety:Cavendish.This is helpful【22新·C3ZC英语-R-HAN)83
