首页 10月联考

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

10月联考 19

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
46.D根据下文Myirreo deal ha appeared f.1wa pretly exeited可知,我出乎意料地收到了香47,A根据下文My first record deal had appeared out of nowhere可知,我立马签署了这个合同。signed up签名;港音乐大学的回应。gave in妥协:dropped out中途退出:took over接管。48.C根据下文The song was a(n)-andI was conted by HKTwho invited me to go to Hong Kong可知,这首歌很火,属于h的熟词僻义。49.D我也被邀请到香港来亲自演绎这首歌。S0.D根据Iwas一in the moment..可知,当时我都槽了。懵了用be lost。A根报1 was the一1 had bee ting for my enuire life可知,这是我毕生都在等待的一个机会。52.BAfter coming offstage,I had photographer sand journalists_to interview me可知,记者们竞相采访我。S3.B根据hundreds of peopleto have their photograph taken with me可知,很多人排着队让我签名。S4.D这个surprise与第46_空的unexpected属于段首层面的同义替换。5.B虽然我吃了很多苦头,但是这一刻的回报让我觉得之前的苦头都是值得的。mls毫无结果的:wo山while值得的;demanding要求苛刻的;controversial有争议的。56.generating 57.has touched 58.composition 59.influential60.What 61.who/that 62.viewed 63.but64.the 65.on写作:One possible version:Contributions WantedToexpress our love for our hometown and improve our English writing ability,were tolaunch a new om My Home-town.You are welcome to write articles about your hometown,including scenery,local snacks and customs of your home-town.Besides,your contributions are expected to be within 200 words.Please send your contributions to Room 201 in theTeaching Building or email them to 603957842@99.com before December 10th.You can also attach a picture of yourhometown to your article.We expect to read wonderful essays about your hometown.School NewspaperDecember 1st读后续写:One possible version:I realized what I should do to mend our relationship.In my mind there was a memorable thing.Though it had been solong time,I still couldn't forget.Remember that it was on Jennifer's tenth birthday,I bought her some books.Although Iknew what she wanted most was a teddy bear,life was poor in the past and a teddy bear was far more expensive than thebooks.Tomorrow was her birthday again,so I went to the store and bought a teddy bear and sent it to herThe next day,my daughter called me excitedly.She received my gift.She said that the Teddy bear was very cute.She andher children all liked it very much.She didn't expect that I still remembered the thing.She also said that it was poverty andbusyness that made the mistake.She was thankful for the books that I had bought for her in her childhood.From thebooks,she learned much knowledge and became competent and independent【冲刺预测·英语参考答案第12页(共24页)XKB-D】

扫码二维码