首页
10月联考
安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案
安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024安徽鼎尖教育高三10月联考
2、2024安徽鼎尖教育英语答案
3、2023-2024安徽鼎尖教育联考高二
4、鼎尖教育安徽名校大联考2023-2024学年高三年级考试卷
5、安徽鼎尖名校2024高三联考
6、2023-2024安徽省鼎尖教育试卷高一英语
7、安徽省十联考2023-2024高三教学质量检测卷英语
8、安徽高三2024十月联考
9、2023-2024安徽鼎尖名校联考
10、2023-2024鼎尖教育安徽名校大联考高二
教学全国1©0所名线单元测试示范春札记C.The age of 80 is a new and important time.D.Bodybuilding is the best way to stay young.【答案与解析】本文讲述了Shepherd从56岁开始健身的励志故事。24.B根据第2段可知,一次购物的经历使Shepherd发现自己身材走样,于是她决定锻炼身体。25.B根据第4段第3句可知,Shepherd非常注重饮食。26.A根据第4段第5、6句可知,Collin对妻子的生活方式持支持态度。27.D根据文章最后一句可知,Shepherd认为保持年轻的最好方式是健身。CHumans have long been fascinated with the idea of someone or something that can read ourminds.Now scientists say they've developed a system that combines machine learning and a brain-computer interface,or BCI,to read handwriting that takes place in the brain rather than on paper.A team of scientists worked with a 65-year-old man disabled to move from the neck down,using sensors put in his brain to detect neural (activity linked to writing by hand.As thevolunteer imagined writing letters,that activity was fed to an algorithm that translated it,in realtime,into text displayed on a screen.The details of the experiment are laid out in a report in the current issue of the journal Na-ture.Study co-author Krishna Shenoy says this method appears to be more potentially powerfulthan similar studies that have attempted to translate speech rather than handwriting."Right now,other researchers can achieve about a 50-word dictionary using machine learningmethods when decoding(破译)spcech,”Shenoy said in a statcment.“By using handwriting to re-cord from hundreds of individual neurons,we can write any letter and thus any word which pro-vides a truly 'open vocabulary'that can be used in any life situation."In the study done by Shenoy's team,volunteers put with neural sensors attempted arm move-ments to move a cursor (on a screen to point and click on letters and spell out words andsentences.This method allowed people to "type"around 40 characters per minute,while the newhandwriting method saw rates of about 90 characters per minute,believed to be a new record fortyping via BCI.The researchers note that the rate is about the same as someone of a similar age asthe 65-year-old volunteer typing on a smartphone.Shenoy would like to see handwriting combined with a more complex BCI-based system thatalso allows for decoding speech and point and click navigation like that of current smartphone in-terfaces.The team aims to work with more volunteers who are unable to speak.28.How was the volunteer's mind read?A.Neural sensors moved the cursor to spell the words.B.Neural sensors caught the letters in his mind.C.The system translated his drawing on paper.D.The system understood his expression.29.Why does the author mention the data in paragraph 5?A.To display the volunteers'ability to read.B.To stress the records the new technology made.C.To show the number of sentences the volunteers thought of.84【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】
本文标签:
