首页
10月联考
河南省2023~2024学年度九年级综合素养评估(一)[PGZX C HEN]英语试题
河南省2023~2024学年度九年级综合素养评估(一)[PGZX C HEN]英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河南省2023-2024学年第一学期教学质量检测九年级英语
2、河南省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语
3、河南省2024到2024英语九年级
4、2024河南省九年级学业水平考试仿真试卷a英语
5、2023-2024河南九年级英语测试题及答案
6、2024河南中考·九年级评估调研试卷
7、2023-2024河南省九年级英语试卷
8、2023-2024河南省九年级学业水平卷
9、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷
10、2023-2024河南省九年级学业水平卷一
全国@0所名接单元测试示范卷教学札记28.What is the main purpose of COP26?A.To compete with Italy.B.To fight climate change.C.To advertise greener cars.D.To ban the sale of new fuel cars.29.What does Boris Johnson most probably think is the key to reaching net zero?A.People's resilience.B.Cleaner technology.C.International cooperation.D.Laws on stopping selling fuel cars.30.Which country changes its plan to stop the sale of fuel cars?A.Britain.B.Italy.C.France.D.Norway.31.Which of the following makes some people worried about greener cars?A.The extremely high price.B.The speed of global warming.C.The difficulty in operating greener cars.D.The small number of charging points.【答案与解析】英国将禁售燃油汽车的时间提前了5年,此举是为了应对全球气候变化,其他国家也纷纷出台了相关措施。28.B根据第2段和第3段第1句可知,召开C()P26会议的主要目的是解决全球气候变化的问题。29.C根据第3段可知,约翰逊认为,国际合作才是实现零碳目标的关键。30.A根据第1段可知,从2035年起,英国将禁止销售新燃油汽车,比此前计划的时间提前了5年。31.D根据最后一段可知,有限的充电桩让一些环保车型的潜在买家感到担心。DFor most ant species,being born as a worker ant means spending the whole life working.But for In-dian jumping ants,there's always hope of ascension ()If the queen dies,workers have a chance tofight for a shot at the crown.The competitors all turn into "gamergates"-ants with queen-like qualities.Workers and queens have socially different roles in their families.The workers find food andfight enemies,while the queen gives birth to more workers.When workers become gamergates,their bodies change for their future role-their venom sacs (become smaller and their ovaries(bigger.Earlier research also shows that the transformation from worker to gamergate in-cludes changes in brain size,changed hormones(荷尔蒙),and longer life..But the exact mecha-nism causing these changes has been a secret for a long time.In a new paper in Cell,a team of bi-ologists and geneticists report that they've cracked it.Changing the expression of just a single protein,Kr-h1 (Kruppel homolog 1),in the brains of ants is enough to cause changes and helps aworker to become a queen.Kr-hl's job is to respond to the commands of two hormonesa juvenile hormone found morein workers and an ecdysone hormone found more in queens.Give a 10-day old ant more juvenilehormone,and Kr-hl will shut down genes related to queenliness and increase worker genes.Givean ant ecdysone and Kr-hl will do the opposite,behaving like a queen.The researchers also foundthat if they removed Kr-hl from ant neurons(a神经元),worker ants started to behave more likegamergates,and gamergates more like workers.But future work will need to work out just how these Kr-hl and hormones influence some be-haviors,neuroscientist Adria LeBoeuf told The Scientist.32.How can an Indian jumping ant become the qucen?A.By eating.B.By competing.C.By working.D.By jumping.33.How many changes will an Indian jumping ant experience after becoming the queen?A.3.B.4.C.5.D.6.34.What does the underlined word "cracked"in paragraph 2 mean?A.Uncovered.B.Missed.C.Designed.D.Expected.【23新教材·DY·英语-BSD-必修第一册-QG】19
本文标签:
PGZX答案
