首页
10月联考
安徽省2023-2024学年度九年级阶段诊断(PGZX F-AH)(一)英语试题
安徽省2023-2024学年度九年级阶段诊断(PGZX F-AH)(一)英语试题正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、安徽省2023-2024学年度九年级
2、安徽省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语试卷
3、安徽省2024至2024学年度九年级期末考试
4、2023-2024学年安徽省九年级上学期阶段性质量检测
5、安徽省2023-2024学年度第一学期期中考试九年级
6、安徽省2023-2024学年度九年级期中考试
7、安徽省2023-2024学年度九年级期中考试英语
8、安徽省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
9、安徽省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
10、安徽省2023-2024学年度九年级期末
对亚洲影响最大。l.C。根据第二段中He guards the house until the water can be removed using a makeshiftpump.If the pump stops working,.he uses a bucket or just waits until the water recedes可知,在洪水泛滥时,Saifullah努力保护他的房子不受灾害的影响。2.D。根据第三段中Jakarta demonstrates how climate change is making more placesuninhabitable可知,Jakarta的例子表明人们的家园很可能会受到自然灾害的破坏。3.B。根据第四段中It's a huge undertaking and part of the mass movement of people that isexpected to speed up in the years ahead可知,画线词所在句旨在承接上文,用数字表明任务之艰巨。因此画线词所在句意为:未来30年,“令人震惊的”多达1.43亿人将背井离乡。4.D。根据最后一段可知,这种大迁移问题有望得到有效解决。B现在有很多青少年是社交媒体的常客。不管男孩女孩,都容易受到社交媒体的负面影响。科学研究表明,男孩和女孩最易受到这些负面影响的年龄并不一样。l.D。根据第二段中As teens'social media use has risen,,so have rates of depression,anxiety,and suicide,leading scientists to investigate a potential connection可知,随着青少年使用社交媒体的增加,各种心理问题的比例也在上升,这使得科学家们开始调查其中的潜在联系。2.C。根据第四段中The results suggest sensitivity to social media use might be linked todevelopmental or hormonal changes around puberty,which occurs later in boys than in girls,社交媒体对男孩的影响相对较晚是因为男孩在青春期左右的生理变化相对女孩晚一些。3.C。根据第六段中The researchers also found that social media use predicts lower lifesatisfaction at 19 years old in both sexes可知,研究人员发现,无论是男孩还是女孩,在他们l9岁的时候,社交媒体的使用都会与较低的生活满足感有着紧密的联系。4.B。根据最后一段中Not every young person is going to experience a negative impact ontheir wellbeing from social media use可知,Rogier Kieviti认为不是所有的青少年都会因使用社交媒体而受到不良影响。听力材料及参考答案5Text 1W:We have been sitting here for five minutes,but no waiters come to serve us yet.(1)M:Yeah.It's normal that all of them are busy at this time of day.Text 2W:I'm going to drive my car to work instead of taking the company's bus.Don't you have a car?M:Well,I'll just ride a bicycle because I live close to the company and I can also save money.(2)W:Sounds good.Text 3M:I went to a lecture about global warming last weekend.What about you?W:I just stayed at home and helped do housework.I think it's a good way to relax.
