成都石室中学 2022-2023学年度下期高2023届入学考试理科文数答案

8

成都石室中学 2022-2023学年度下期高2023届入学考试理科文数答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、成都石室中学高三上学期入学考试2024
    2、成都石室中学高2024高三下期入学考试
    3、成都石室中学2024年高三入学考试
    4、2024成都石室中学高三下期入学考试
    5、成都石室中学2024高三下期入学考试
15.What is the author's attitude towards Organic Valley's initiative?A.Worried.B.Doubtful.C.Ambiguous.D.Positive.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了Organic Valley公司不仅使用可再生能源,而且该公司还致力于帮助世界各地的农民降低能源成本。l2.A细节理解题。根据第一段最后一句So even if recent studies suggesting it's possible to cut methaneemissions 80%do turn out to be accurate,there's still a very long way to go for most cattle farming to getanywhere close to truly net zero.可知,第一段表明对于养牛业来说,达到零排放是不容易实现的。l3.B细节理解题。根据第二段第二、三句话It made headlines in20l9 by going 100%renewable.Now thecompany is expanding on that tradition by starting a major loan initiative to help its farm suppliers adoptrenewable energy too.可知,Organic Valley的传统是使用可再生能源。l4.C,细节理解题。根据倒数第二段最后一句话In addition to the environmental benefits,we're eager to helpfamily farmers throughout the world to lower their energy costs..可知,Organic Valley的方案主要是要帮助农民降低能源成本。l5.D观点态度题。根据最后一段The world is not short of...pushes the rest of the industry in this directiontoo.可知,作者对于Organic Valley公司的方案的态度是积极的。td第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Deal with AnxietyAnxiety is an emotion that everyone experiences from time to time.It's natural to feel stressed before aperformance or an exam,or even during a particularly busy period.16 If you notice yourself experiencinganxiety for a long period of time and you can't seem to kick it,a closer examination of this may be beneficial.Thefollowing advice may help reduce your anxiety levels.Make lifestyle changes.17 It sounds simple,but changing what you eat daily can have a huge impact onyour anxiety levels.Try replacing ice cream and cookies with fruit and vegetables.18 Studies have shown that regular exercise relieves symptoms of everyday anxiety and also helps totreat anxiety disorders.Running or biking as well as weight training and other muscle-building exercises all servethe purpose of reducing anxiety.Do something you love.Oftentimes anxiety builds up when you don't get a chance to escape from life'sproblems.Take at least ten minutes during your day to practice a hobby which brings you peace.19 Duringthe times when you are doing your favorite things,make a conscious decision to avoid thinking about yourstressors.Removing them from your thoughts will allow you to enjoy your activity much more.Don't overwhelm()yourself.If you keep a busy schedule,bring work back with you from the office,and worry about perfecting your school papers,you're overwhelming yourself and creating more anxiety than isnecessary.20 Giving yourself alone time to deal with your anxiety will help you to overcome it in thelong run.A.Try exercises that relieve anxiety.B.Try taking a new class that interests you.C.However,anxiety itself is more than "stress".D.Try going to bed early every day and you'll feel better soon.E.Eliminate anxiety-inducing food or drink from your diet.F.This may be reading,sports,playing music or art.G.Keep a schedule of your necessary activities and cut everything else out.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了一些缓解焦虑的方法。l6.C根据该空前句It's natural to feel stressed before a performance or an exam,or even during a particularlybusy period.If you notice yourself experiencing anxiety for a long period of time and you can't seemto kick it,a closer examination of this may be beneficial.可知,此空为这两句的过渡句。C项符合语境,进一步解释焦虑本身不仅仅是“压力”。·77·
本文标签:

扫码二维码