首页 10月联考

[百师联盟]湖南省2023~2024学年高二年级8月模拟考试英语答案

10月联考 14

[百师联盟]湖南省2023~2024学年高二年级8月模拟考试英语答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024湖南省高二年级联考英语试卷
    2、2023-2024湖南省百校联考高二
    3、2024年湖南高二学考英语答案
    4、2024湖南高二学考英语试卷
    5、湖南省2024高二下学期联考试卷
    6、湖南省高二年级联考2024
    7、2024湖南高二下学期期末联考
    8、2024湖南百校联考英语
    9、湖南师大附中2024高二第二次月考英语
    10、2024级湖南高二联考试卷5月
二全国©0所名校高考模拟金典卷questions.All of these efforts can be difficult when someone is concerned with their appearancecreativto others.With the knowledge,teachers and caregivers should evaluate their practices and considerries arhow they might make children more comfortable with seeking aid.Going forward,psychologistsroundeand educational researchers should develop new strategies that push young children past their fearlead toabout schoolmates'judgement.There is one thing that they,as well as caregivers and teachers,need to keep clearly in mind:children think about their reputations,and try to manage them,to noismore than we might assume.32.What is one of the main findings of the new research?40A.Children are afraid of losing face.B.Adults set bad examples to children.B.C.Children are more sensitive than adultsD.Adults like broadcasting people's inability.33.Why do kids sometimes cheat at simple games?D.EA.They want to go further at the games.B.They are too demanding of themselves.C.They care about how others view them.D.They believe it improves their intelligence.【答第三部34.Which of the following is the author's suggestion?第一节A.Instructing children how to seek respect at school.B.Showing children the importance of academic progress.⑧C.Helping children overcome fear of teachers'judgement.coffee aD.Taking good care of kids'self-respect when helping them.35.【典型情境题】Where is this text most likely taken from?man's IA.A children's novel.commoB.An education journal.C.An entertainment magazine.medicinD.A psychology textbook.【答案与解析】“灯32,A细节题。根据第2段可知,孩子也因害怕丢脸而不寻求帮助。gone,"33.C推断题。根据第2段最后两句可知,孩子们这么做是为了让自己表现得更聪明,由此可推知孩子们十分在becaus意别人对自已的看法。5034.D推断题。根据文章最后两句可知,孩子比我们想象中的更在乎名声,作者建议我们在帮助孩子时照顾他们51的自尊心。“W35.B推断题。本文分析孩子在学校不愿寻求帮助的原因,主要针对的是学校教育,由此可推知其来源可能是教wanted育杂志。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)passes阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选the case项。1In a noisy world,the sound of silence is a gentle friend.Though it's available toall,silenceHow cais rarely welcomed.Quiet relaxes,restores and helps you a lot.36 Noise,however,canreand theduce your cognitive(认知的)function and lifespan,age perIt is time to make use of silence,a necessary and forgotten natural resource.Just setting41.A.aside 30 minutes a day for pure silence is healing.Shut off your phone,turn off the music,and42.A.spend time alone.This precious time allows your brain to refresh cognitive funetions including43.A.44.A|【23新高考·JD·英语-QG)50

扫码二维码