首页
9月联考
江西省赣州市2022-2023学年七年级第二学期期末考试卷英语试卷试卷答案
江西省赣州市2022-2023学年七年级第二学期期末考试卷英语试卷试卷答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
教学ru have posted扎记arthquake.st-hit area.HeLuey developed her idea when she visited Newhaven-based sustainable fishing company MCB Seafoods Ltd.Seeingfirsthand the organic waste materia from the fishing industry,she identified the potential in the material,in reiablegedand plentiful supply,which when combined witha biopolymer such as red algae created an extremely effective plasticwhen a housee been injuredLucy said:"Algae bioplastics are becoming more common,but the issue I faced during development was that thesubstitute.ster.Peruviansheets I made without the fish waste seemed to return to a crinkled (seaweed shape.So I challenged myself toreported in afind a material that was from a local waste stream.My initial experiments involved other types of fish waste such asshells and bones before settling on fish waste.The result wasalocaly sourced sea-based solution.esponsible forWhile further testing and scaling up of the business need to be explored,Lucy is optimistic that with right support,ogether killedthe product can be ready for the market in a year.15.What does the author intend to show in paragraph 2?A.How to make MarinaTex.B.How to deal with MarinaTex.C.The advantages of MarinaTex.D.The development of MarinaTex.Peru.16.What inspired Lucy's idea?A.A request for school work.B.A desire to make money.C.A need to change packaging.D.A visit to a fishing company.17.What problem did Lucy have during her invention?A.How to make shells and bones flexible.B.Plastic just from algae can't keep its shape.C.How to combine fish skin and scale and red algae.D.Examining leftover fish is a demanding process.18.What can be known about MarinaTex?ake.A.It won't pollute the soil.B.It has appeared on the market.C.It can completely replace the present plastic.D.It received some doubts from bioplastic pioneers【答案与解析】萨塞克斯大学的一名23岁的学生Lucy Hughes用鱼的废弃物(鱼皮和鱼鳞)和红藻研发了一种可降解并对环境没有危害的塑料。l5.C通读第2段可知,MarinaTex易降(解、生产成本低、更耐用,由此可知,本段主要说明了MarinaTex的优点。l6,D根据第4段可知,在参观渔业公司一MCB Seafoods Ltd时,Lucy产生了用鱼的废弃物来制造塑料的想法。17.B【命题视角】本题考查学生阅读文章以获得某些特定的信息。此类试题有时比较直接,理解字面意思即可答题;有时较为间接,需要归纳和概括才能答题。【解题思路】根据第5段第1句可知,没有加入鱼的废弃物生产出的塑料会变回有褶皱的海藻形状。m the seasl8.A根据第3段最后一句可知,降解时,MarinaTex不会释放毒素。由此推知,MarinaTex不会污染土壤。and red第三部分完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。veeks andOne day years ago,a friend 19 me by using Spanish-"Como estas"instead of English"How are you?"Shestandardtold me 20 that she was learning Spanish at University of Hawaii.It was the first time I had 21 the Senior Cit-izen Visitor Program(SCVP),which was free to those 22.o our re-The program really 23 me,so I found out everything about the SCVP online after getting home.The nextBy doingday,I 24 the SCVP office at UH.What I wanted to 25 was the Life-long Study for Hawaii Senior Residents.does notHowever,the staff told me I had to be at least 60 years old to 26.At that moment,I really hated to be so 27!But no choice-so I had to 28 to get older.◇金太阳A8创新卷英语(滚2022.11.1117:47
