首页 9月联考

安徽省合肥市包河区2022-2023学年八年级第二学期期末考试英语试题及答案

9月联考 9

安徽省合肥市包河区2022-2023学年八年级第二学期期末考试英语试题及答案正在持续更新,目前金太阳答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

By eight o'clock Passepartout had packed the bag.Then,still feeling troubled,he went down to see Mr.Fogg.Mr.Fogg was completely ready.Under his arm was a book containing timetables showing the arrival anddeparture of steam boats and trains.He took the bag,opened it,and slipped into it a roll of notes."You haven'tforgotten anything??”Fogg asked.“Nothing,monsieur.”“My raincoat and cloak?”“Here they are..”“Good!”"Take this bag,"Fogg said,handing it to Passepartout."Take good care of it because there are twentythousand pounds in it."Passepartout nearly dropped the bag,as if the twenty thousand pounds were in gold,andweighed him down.Passepartout and his master then left the house and at the end of Saville Row they took a taxiand drove rapidly to Charing Cross.1.How did Passepartout react to the idea of the journey at first?A.He argued with Mr.Fogg.B.He was quite puzzled.C.He was thankful to Mr.Fogg.D.He was unhappy about it.2.What can be inferred from the 3rd paragraph?A.Mr.Fogg had read many books.B.Mr.Fogg was a slave owner.C.Mr.Fogg liked to be well dressed.D.Mr.Fogg had already packed for the journey.于23.What did Passepartout feel pleased about?A.The fact that Mr.Fogg wanted his company.B.The length of time he would be away.C.The opportunity the journey would give him.D.The preparation he made for the journey.4.What surprised Passepartout when Mr.Fogg handed him the bag of the money?A.Mr.Fogg's attitude to it.B.The size of the bag.C.The weight of the money in it.D.The amount of money in it.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章是从作家Jules Verne的小说Around the World in Eighty Days中摘取的片段。l.B细节理解题。根据第一段中的A puzzled grin appeared in Passepartout's round face:clearly he had notunderstood..可知,Passepartout感到非常的困惑。2.C推理判断题。根据第三段中的“You haven't forgotten anything?”Fogg asked.“Nothing,monsieur..”“Myraincoat and cloak?”“Here they are.”“Good!”这段对话可知,Fogg先生很讲究穿着。3.C推理判断题。根据第二段中的They were going to Dover;good!To Calais;good again!After all,Passepartout,who had been away from France for five years,wouldn't be sorry to set foot in his own countryagain.可知,Passepartout已经5年没有回过法国,他很高兴能有机会再次踏上自己国家的国土。4.D推理判断题。根据最后一段中的Passepartout nearly dropped the bag,as if the twenty thousand poundswere in gold,and weighed him down.可知,Passepartout惊讶于竟会带这么多钱。Though it is not good for us to expose ourselves to sunlight for too long,allowing ourselves appropriateamount of exposure to sunlight gives us many benefits and affects us in a number of ways.Without the sun,life would not have developed.It gives us energy and heats our world.The sun gives uslight and thus in turn we are able to see the beautiful colors in our world.It makes us feel good when we feel thewarmth of its rays on our shoulders.We store the energy from the sun to help build and heat our houses.·37·

扫码二维码